Lijdt u in Venray schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Venray

U bent in Venray betrokken geraakt bij een ongeval. Is iemand anders voor het ongeval verantwoordelijk, dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden. Meestal is er een letselschade verzekeraar die uw letselschade vergoed. Deze verzekeraar betaalt ook de kosten voor rechtsbijstand van een letselschade advocaat of letselschade jurist. Deze verplichting staat in de wet.

Soms gaat er iets mis zonder dat iemand aansprakelijk is. Bij een eenzijdig ongeval is er toch vaak recht op een letselschade vergoeding, bijvoorbeeld bij een svi- verzekering of als u op de fiets bent aangereden. Uw letselschade advocaat in Venray van Brugman Letselschade Advocaten adviseert u graag!

Wilt u uw letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet laten verhalen door een letselschade advocaat in Venray? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Icon

Letselschade verhalen in Venray

Uw letselschade advocaat in Venray verhaalt voor u alle kosten die u maakt en schade die u lijdt. Bij kosten gaat het om medische kosten en reiskosten, maar ook om kosten voor hulp in het huishouden of voor mantelzorg. Maar naast kosten kan het ook zo zijn dat u niet kunt werken door het verkeersongeval of bedrijfsongeval. Er is dan sprake van loonschade. Ook deze schade maakt deel uit van uw letselschade vergoeding.

U heeft ook recht op een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten (PTSS) en het leed dat u door het ongeval lijdt. Dit wordt immateriële schade of smartengeld genoemd.
Smartengeld berekenen gebeurt door middel van de smartengeld gids. Hierin staat allerlei voorbeelden van letselschadezaken. Op basis hiervan wordt uw smartengeldvergoeding vastgesteld.

Wilt u uw letselschade berekenen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Venray. Wij berekenen uw letselschade en het smartengeld geheel vrijblijvend en kosteloos voor u.

Icon

Verkeersongeval Venray

Bij een verkeersongeval is het belangrijk te weten wat er gebeurd is. Bent u bij een auto ongeluk aangereden? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Hetzelfde geldt als u als fietser bent aangereden of als voetganger op een zebrapad bent aangereden.

Maar wist u dat u ook recht heeft bij eigen schuld als u als fietser of voetganger aangereden bent? En zelfs als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt of als u passagier was of achterop een scooter of motor is er recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Venray adviseert u graag!

Als fietser aangereden of als voetganger aangereden

In artikel 185 van de Wegenverkeerswet staat dat fietsers en voetgangers altijd recht hebben op een letselschadevergoeding als er sprake is van een aanrijding met een motorrijtuig, zoals een auto of scooter. Ook als u zelf een verkeersfout maakt omdat u geen voorrang verleend of door rood loopt/ rijdt. U ontvangt in dit geval ten minste 50% van uw schade vergoed. Dit kan oplopen tot 100%!

Vraag uw letselschade advocaat in Venray naar de voorwaarden, wij helpen u graag!

Ik was als passagier betrokken bij een verkeersongeval

Zat u als passagier in een auto die betrokken was bij een auto-ongeluk? Of zat u achterop de scooter bij een scooterongeluk? Dan kunt u gebruik maken van een bijzondere regeling, de “schuldloze derden regeling”. Hierin staat dat passagiers recht hebben op een schadevergoeding. Het maakt daarbij niet uit wie er een verkeersfout maakt.

Letselschade door bedrijfsongeval Venray

Als u in Venray op het werk een ongeval is overkomen, dan is meestal de werkgever aansprakelijk voor de schade die u lijdt. Dit op basis van de werkgeversaansprakelijkheid. Het enige wat u hoeft aan te tonen is dat u tijdens het werk gewond bent geraakt. De werkgever is dan aansprakelijk, tenzij hij kan aantonen dat:

 • Hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden
 • Er sprake is van aan opzet grenzende roekeloosheid

Op basis van het voorgaande moge het duidelijk zijn dat u bij een bedrijfsongeval bijna altijd recht heeft op een vergoeding van uw letselschade.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Venray

Wilt u in Venray uw letselschade verhalen na een auto- ongeluk, fietsongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Neem dan contact met ons op. Onze letselschade helpen u 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar