Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeval in het verkeer of op het werk?
Onze gespecialiseerde advocaten verhalen uw schade!

Letselschade Anna Paulowna

Bent u gewond geraakt bij een ongeval of medische fout? Uw letselschade advocaat in Anna Paulowna van Brugman Letselschade Advocaten verhaalt kosteloos uw letselschade en het smartengeld. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeval en medische fout. Zij werken in Anna Paulowna en komen bij u thuis om te praten over de gevolgen van het ongeval. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen. Wij komen naar u toe!

Woont u in de regio Anna Paulowna en zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer: 0800-2784626. Wij helpen u graag! Mailen kan natuurlijk ook!

Letselschade advocaat Anna Paulowna

Als u bij een ongeval gewond bent geraakt, dan lijdt u schade. U kunt hierbij denken aan medische kosten. Maar ook kunt u arbeidsongeschikt raken door het letsel en verzorging thuis in Anna Paulowns nodig hebben. Al deze schade noemen wij materiële letselschade. Uw letselschade advocaat in Anna Paulowna van Brugman Letselschade Advocaten zorgt dat al uw materiële letselschade voor u vergoed wordt.

Uw letselschade advocaat Anna Paulowna van Brugman Letselschade Advocaten is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit biedt u de garantie dat u met een betrouwbare partij te maken heeft. De Nederlandse Orde van Advocaten houdt namelijk toezicht op de advocatuur. Daarnaast zijn Friso Brugman en Steven Polak van  Brugman Letselschade Advocaten lid van de LSA, de Nederlandse Vereniging van Letselschade Advocaten.

Smartengeld

Naast materiële letselschade heeft u als u gewond bent geraakt bij een ongeval ook recht op een vergoeding voor de geleden immateriële schade. In het dagelijks leven noemen wij deze schade ook wel het smartengeld. Smartengeld is de vergoeding voor de door u geleden pijn en het verdriet dat u lijdt als gevolg van het ongeval. Het is met andere woorden een vergoeding voor het door u geleden smart.

Contact

Zoekt u een letselschade advocaat in Anna Paulowna voor het verhalen van u schade als gevolg van een ongeval of medische fout? Neemt u dan contact op voor een kosteloos adviesgesprek met één van onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag! Bel 0229 507903 of ons gratis nummer 0800 278 46 26 of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar