Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Ouderkerk aan de Amstel

U bent in Ouderkerk aan de Amstel het slachtoffer van een ongeval. In eerste instantie bent u dan bezig met uw herstel. U wilt immers zo snel mogelijk weer verder met uw leven. Pas later merkt dat het ongeval ook financiële gevolgen voor u heeft. Wij spreken dan van letselschade.

Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Bij ons werken letselschade advocaten die lid zijn van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. U bent in Oudekerk aan de Amstel bij ons dus aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade.

Letselschade advocaat Ouderkerk aan de Amstel

Uw letselschade advocaat in Ouderkerk aan de Amstel van ons kantoor helpt u bij het verhalen van uw letselschade. Hiervoor komt hij of zij gewoon bij u thuis. U bespreekt alles met uw eigen persoonlijke letselschade advocaat door. Alle gevolgen van het ongeval worden in kaart gebracht.

Na de intake bij u thuis (u bent uiteraard ook van harte welkom op één van onze afspraaklocaties in Noord- Holland) gaan wij direct voor u aan de slag. De aansprakelijke partij of diens verzekeraar wordt aansprakelijk gesteld. En ook het traject wat volgt neemt uw letselschade advocaat op zich. Zo kunt u zich richten op uw herstel.

Wie heeft recht op schadevergoedig

Uiteraard heeft u als slachtoffer van een ongeval recht op een schadevergoeding als een ander het ongeval heeft veroorzaakt. Maar ook als anderen kunnen recht op schadevergoeding na een ongeval hebben. Zo kan er sprake zijn van shockschade. Dit is het geval als u getuige bent geweest van een ongeval. Meer over shockschade leest u hier.

Naast shockschade kent de wet sinds 1 januari 2019 het recht op affectieschade. Dit is een vorm van smartengeld voor naasten en nabestaanden van slachtoffers van letselschade. Lees hier alles over affectieschade.

Schadposten bij letselschade

Bij schadeposten kunt u denken aan medische kosten. Soms echter kunt u ook arbeidsongeschikt raken bij een ongeval. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook voor langere tijd of zelfs voor altijd! u lijdt dan inkomensschade. Ook deze schade verhaalt uw letselschade advocaat in Ouderkerk aan de Amstel voor u.

Tenslotte heeft u recht op smartengeld, dit is een vergoeding voor geleden pijn en verdriet dat u in Ouderkerk aan de Amstel door het ongeval lijdt. Uw letselschade advocaat in Ouderkerk aan de Amstel van Brugman Letselschade Advocaten verhaalt ook deze schade voor u.

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u in Ouderkerk aan de Amstel letselschade door een ongeval of medische fout? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 2784626 of mail ons. Dit kan iedere dag van 8.15 uur tot 21.15 uur. Ook in het weekend!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar