Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Heeft u handletsel aan een ongeval overgehouden?

Verhalen letselschade door handletsel

Er is u een ongeval overkomen en hierbij heeft u handletsel opgelopen. Handletsel kan grote gevolgen op het dagelijks leven hebben, wij gebruiken onze handen en vingers immers overal voor! Daarom ervaren mensen vaak niet alleen pijnklachten, maar ook diverse beperkingen door handletsel, bijvoorbeeld op het gebied van werk en thuis doordat u huishoudelijke taken of hobby’s niet meer kunt verrichten. Er is dan sprake van letselschade.

Handletsel wordt vaak veroorzaakt door een verkeersongeval of ongeval op het werk. Indien u letselschade lijdt door het handletsel, dan is het goed om een letselschade advocaat in te schakelen. Bij Brugman Letselschade Advocaten adviseren wij u graag over het claimen van letselschade. En wij helpen u altijd volledig kosteloos!

Icon

Contact met uw letselschade advocaat bij handletsel

Wij adviseren u 100% gratis en bieden kosteloze hulp bij handletsel. Onze letselschade advocaten zorgen voor een maximale vergoeding van uw letselschade. Ook zorgen wij voor voorschotten op de schade. Zo hoeft u geen schade en kosten voor te schieten!

Vul ons contactformulier in; wij nemen direct contact met u op. Liever bellen? Onze letselschade specialisten staat u graag te woord: 0800 278 4626 (gratis).

Wat is handletsel en behandeling

Onder handletsel vallen diverse letsels van de hand. Onder andere gebroken vingers, een gebroken pols maar ook blijvend letsel en stijve vingers vallen onder de definitie handletsel. Behandeling bestaat vaak uit een operatie en behandeling van een handtherapeut of handfysiotherapeut. Operaties aan de hand worden meestal uitgevoerd door een plastisch chirurg.

Vaak komen mensen met handletsel op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis, bijvoorbeeld na een aanrijding fietser/ auto of een bedrijfsongeval. Helaas wordt de ernst van het letsel vaak over het hoofd gezien waardoor een correcte behandeling uitblijft. Dit terwijl snel handelen bij handletsel nu juist van groot belang is. Er kan dan sprake zijn van een medische fout.

Behandeling van handletsel is vaak langdurig nodig omdat na de operatie veelal handfysiotherapie nodig is. Er worden dan veel medische kosten gemaakt. Een letselschade jurist kan deze schade dan vaak verhalen op een aansprakelijke persoon.

Icon

Gevolgen van handletsel

Handletsel heeft grote gevolgen op het dagelijks leven. Voor het ongeval ging alles vanzelf, aankleden, wassen, stofzuigen en werken was vanzelfsprekend. Als u na een ongeluk uw handen en/ of vingers niet meer kunt gebruiken, zijn de dagelijkse dingen opeens niet meer zo vanzelfsprekend. U ervaart opeens allerlei beperkingen en heeft hulp nodig bij dingen die u voor het ongeval zelf deed. Misschien kunt u zelfs uw werk niet meer doen door het handletsel.

Handletsel kan tijdelijk zijn, maar soms kan er ook sprake zijn van langdurig of blijvend letsel met blijvende invaliditeit. De schade die u dan lijdt is letselschade en kan behoorlijk oplopen, zeker als u niet meer kun werken of beperkt bent in uw huishoudelijke taken!

Kosteloos letselschade claimen bij handletsel

Omdat de gevolgen van handletsel dikwijls tot letselschade lijdt, is het verstandig u bij het claimen van letselschade bij te laten staan. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag! Wij beschikken over letselschade advocaten en letselschade juristen door het hele land! En met 8 afspraaklocaties zijn wij altijd bij u in de buurt!

Onze letselschade specialisten verhalen uw letselschade kosteloos voor u. Wij zijn geen no cure no pay advocaten waar u een deel van uw schadevergoeding af moet staan. Wij werken gegarandeerd 100% kosteloos voor u! Want na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een hondenbeet is er recht op gratis rechtsbijstand, dit staat in de wet!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat bij u in de buurt? Vul ons contactformulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op of bel: 0800 278 4626 (gratis).

Letselschade vergoeding bij handletsel

Een letselschade vergoeding bestaat uit alle kosten die u maakt, maar ook uit schade in uw inkomen. En daarnaast is er recht op smartengeld. Veel voorkomende schadeposten zijn naast inkomensschade schade op het gebied van het huishouden, medische kosten en verzorgingskosten.

Een letselschade vergoeding is persoonlijk. Bij iedereen bestaan een schadevergoeding dan ook uit andere schadeposten. Onze letselschade advocaten bespreken daarom samen met u de schadelijke gevolgen van het ongeval met u.

Handletsel kan veel gevolgen hebben, het kan veroorzaakt worden door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, hondenbeet of een val. Is er iemand aansprakelijk voor het ongeval, dan is er altijd recht op een vergoeding van letselschade. Maar soms kunt u ook letselschade claimen zonder dat er aansprakelijkheid is! Onze letselschade advocaten adviseren u graag!

Brugman Letselschade Advocaten

Handletsel door een verkeersongeval

Een verkeersongeval is nog altijd de voornaamste reden van letsel. Het kan dan gaan om een auto-ongeluk (kop-staart-botsing) of een scooterongeluk. Maar letsel komt ook veel voor als een fietser aangereden wordt.

In het geval van letsel door een verkeersongeval is er vaak recht op een schadevergoeding. Dit omdat de wet verkeersslachtoffers bijzonder goed beschermd! En er zijn veel verzekeringen die ook schade vergoeden zonder aansprakelijkheid. Bijvoorbeeld een schade-inzittendenverzekering.

Bent u als fietser aangereden? U kunt dan gebruik maken van een bijzondere wet, de Wegenverkeerswet. Op basis hiervan kunt u aanspraak maken op een letselschade uitkering, ook bij eigen schuld! Meer informatie? Neem contact met onze letselschade specialisten op!

Handletsel door een bedrijfsongeval

Handletsel komt vaak voor na een bedrijfsongeval, bijvoorbeeld omdat vingers in een machine komen of tussen een deur. De werkgever is dan in veel gevallen aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Een ongeval op het werk kan tot arbeidsongeschiktheid leiden, soms tijdelijk, maar met name bij blijvend letsel kan er sprake zijn van blijvende arbeidsongeschiktheid. De schade is dan vaak groot! Soms wordt er ander werk gezocht door een arbeidsdeskundige, maar vaak is er ook sprake van een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Deze bedraagt altijd (veel) minder dan het salaris met schade tot gevolg!

Is er bij u sprake van een arbeidsongeval met letsel tot gevolg? Laat u dan bijstaan door een ervaren en erkende letselschade advocaat zodat u krijgt waar u recht op heeft! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, wij nemen binnen 1 dag contact met u op!

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een bekend en ervaren advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Wij werken alleen voor letselschadeslachtoffers en dus niet voor aansprakelijke partijen zoals letselschade verzekeringen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd geholpen door een ervaren letselschade advocaat of letselschade jurist. En wij helpen u altijd 100% kosteloos bij het verhalen van letselschade!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar