Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

letselschade door ongeval motor

Bent u aangereden op de motor en heeft u hierdoor letsel opgelopen? Laat uw letselschade dan verhalen door een erkende letselschade advocaat. U weet dan zeker dat u de beste rechtsbijstand krijgt die er is. Een ongeval met de motor kan immers ernstige letselschade met zich meebrengen. Het is dan van groot belang dat uw letselschade op professionele wijze wordt behartigd.

Uw letselschade door een ongeval op de motor kosteloos laten verhalen

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd bijgestaan door een erkende letselschade advocaat. Deze is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Zo weet u zeker dat uw letselschade door een ongeval met de motor wordt verhaald door een betrouwbare en deskundige letselschade advocaat.

Een letselschade advocaat kost veel geld, denken veel mensen. Maar onze letselschade advocaten verhalen de letselschade door het ongeval met de motor kosteloos voor u. Wij verhalen namelijk niet alleen uw schade op de aansprakelijke partij, maar ook uw rechtsbijstandskosten. U hoeft ons dus gegarandeerd niets te betalen voor onze rechtsbijstand!

Letselschade door ongeval motor

Bent u bij het ongeval met de motor gewond geraakt? En is een ander hiervoor verantwoordelijk? Dan wordt als uw letselschade vergoed. Hetzelfde geldt als u achterop de motor zat. Zelfs als de motor waar u op zat een verkeersfout heeft gemaakt.

Op grond van de wet komt al uw letselschade voor vergoeding in aanmerking. Hierbij kunt u denken aan medische kosten, maar ook aan reiskosten en de reparatiekosten van uw motor en vervangingskosten van uw motorkleding. In sommige gevallen is er zelfs sprake van arbeidsongeschiktheid. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook volledige arbeidsongeschiktheid komt voor na een ongeval op de motor. Uw letselschade is dan enorm. Des te belangrijker om een erkende letselschade advocaat in de arm te nemen.

Neem contact op met uw letselschade advocaat, wij helpen u gratis!

Lijdt u letselschade door een ongeval op de motor? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag en zorgen voor een maximale schadevergoeding en een vlotte afwikkeling van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij werken door heel Nederland, dus kunnen u altijd helpen!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar