Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Leeuwarden

Bent u in Leeuwarden het slachtoffer van een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Of heeft u op andere wijze letselschade opgelopen? Dan heeft u mogelijk recht op een letselschade vergoeding. Als een ander namelijk verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan dient deze persoon uw letselschade in Leeuwarden te voldoen.

Uw letselschade in Leeuwarden kosteloos verhaald door een letselschade advocaat

Omdat de meeste mensen verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid en auto’s en andere motorvoertuigen zelfs verplicht verzekerd zijn, wordt uw schade meestal vergoed door een verzekeraar. Zo weet u zeker dat uw letselschade verhaald kan worden.

Wist u dat de kosten van een letselschade advocaat ook onder uw letselschade valt? Hierdoor kunnen onze letselschade advocaten u in Leeuwarden kosteloos bijstaan! U maakt voor het verhalen van uw letselschade dus geen kosten!

Lijdt u in Leeuwarden letselschade door een verkeersongeval of is u tijdens het werk een ongeval overkomen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 2784626 (gratis) of mail ons voor een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis of het beantwoorden van al uw vragen over letselschade.

Waar heeft u recht op

Als een derde aansprakelijk is voor de gevolgen van het u overkomen ongeval, dan dient uw volledig letselschade vergoed te worden. Hierbij kunt u ten eerste denken aan alle kosten die u maakt door het ongeval. Medische kosten, reiskosten en kosten voor huishoudelijke hulp dienen vergoed te worden.

Naast kosten kunt u ook schade lijden door het ongeval. De grootste schadepost is hierbij vaak het verlies aan verdienvermogen of te wel inkomensschade. Als u door het ongeval tijdelijk of voor lange tijd arbeidsongeschikt bent, dan heeft u wellicht minder inkomen. U loopt onregelmatigheidstoeslag mis of een bonus. En na 1 jaar hoeft uw werkgever u nog maar 70% door te betalen. Na 2 jaar stopt de loondoorbetalingsverplichting zelfs helemaal. En als zelfstandige neemt uw omzet en/ of uw winst af door het ongeval. Deze schade kunnen onze letselschade voor u op de aansprakelijke partij verhalen.

Contact met uw letselschade advocaat in Leeuwarden

Woont u in de Leeuwarden en omstreken en wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

letselschade-advocaten-brugman-slider-home

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar