Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade specialist Anna Paulowna

Letselschade in Anna Paulowna? Met kantoren door heel Noord- Holland kunt u altijd een beroep doen op de letselschadespecialisten van Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschadespecialisten verhalen uw letselschade Anna Paulowna kosteloos voor u. Zowel uw letselschade als de kosten van rechtsbijstand worden verhaald op de aansprakelijke partij!

Onze letselschadespecialisten werken onder andere in Anna Paulowna, Den Helder en Julianadorp. U kunt dus altijd een beroep op ons doen!

Kosteloos verhalen letselschade Anna Paulowna

Bent u aangereden? Of in Anna Paulowna gevallen over een scheve stoeptegel? Wat u ook is overkomen, als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding. En daarbij dient al uw letselschade vergoed te worden.

De eerste stap om uw letselschade in Anna Paulowna te verhalen is de verantwoordelijke partij aansprakelijk stellen. Dit kan de eigenaar van een auto zijn, maar ook de werkgever van de persoon die het ongeval heeft veroorzaakt. Of de wegbeheerder. Is de veroorzaker van een verkeersongeval onbekend gebleven? Of bent u aangereden door een gestolen voertuig? Geen punt. Ook dan verhalen wij uw letselschade kosteloos. Namelijk op het Waarborgfonds.

Kosten maakt u in Anna Paulowna niet voor onze rechtsbijstand. Wij werken kosteloos voor u. Dit kan omdat de aansprakelijke partij volgens de wet ook uw kosten van rechtsbijstand moet betalen.

Het letselschadetraject

Nadat de aansprakelijke partij bekend is sturen wij deze persoon een aansprakelijkstelling. Hierin staat waarom wij de desbetreffende persoon aansprakelijk stellen. Maar ook stuiten wij voor u de verjaring. Ook geven wij een eerste opsomming van de schade. Er kan dan direct om een voorschot op uw totale schade verzocht worden.

In de meeste gevallen is de aansprakelijke partij verzekerd. Wij vragen dan ook altijd de aansprakelijkstelling door te sturen naar de verzekeraar. Vanaf dat moment onderhandelen wij met de verzekeraar over een eindregeling. Daarbij nemen wij alle schade in beschouwing. Ook eventuele toekomstschade! Zo weet u zeker dat u zich financieel geen zorgen hoeft te maken.

Contact met uw letselschadespecialist in Anna Paulowna

Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeval? Neem dan contact met een van onze letselschadespecialisten op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor gratis advies en het kosteloos verhalen van uw letselschade. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar