Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade verkeersongeluk Enkhuizen

Een verkeersongeluk zit in een klein hoekje. Ook al bent u nog zo voorzichtig in het verkeer. Anderen zijn dit namelijk helaas niet altijd! Het gevolg van een verkeersongeluk is dat u in Enkhuizen met de gevolgen zit. Soms is er alleen materiële schade aan de auto of fiets, maar u kunt ook gewond rakgen bij een verkeersongeval. Dan heeft u te maken met letselschade. De vraag is wie uw letselschade moet betalen. Wie moet u aansprakelijk stellen en waar heeft u recht op? Voor al deze vragen en het verhalen van uw schade in Enkhuizen kunt u bij onze ervaren en deskundige letselschade advocaten terecht.

Heeft u schade als gevolg van een verkeersongeluk en woont u in de regio Enkhuizen? Bel of mail ons dan gerust voor advies. Indien u dat wenst nemen wij zelfs het volledige letselschade traject voor u in Enkhuizen uit handen. Dan kunt u zich richten op uw herstel terwijl wij uw schade verhalen. Bel voor een kosteloos adviesgesprek met 0229 507903 of mail ons. Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Slachtoffer verkeersongeluk Enkhuizen

Als u slachtoffer bent van een ongeval in Enkhuizen, dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Zorg dat u getuigen heeft van het verkeersongeval. Vraag deze getuigen of zij een verklaring opstellen. Ook is het belangrijk dat u zich na het ongeval direct contact opneemt met uw huisarts. Deze zal uw letsel constateren en hiervan aantekeningen in uw patiëntendossier maken. Dit is van belang omdat u moet bewijzen dat u een verkeersongeluk in of buiten Enkhuizen is overkomen en dat u hierbij gewond bent geraakt. Helaas zien wij namelijk maar al te vaak discussie over de toedracht van het ongeval en de gevolgen daarvan.
Afbeeldingsresultaat voor verkeersbord ongeval

Brugman Letselschade Advocaten verhaalt kosteloos uw schade

Bent u aangereden en is de andere partij verantwoordelijk voor de aanrijding? Dan verhalen wij de schade voor u in Enkhuizen kosteloos voor u! Bent u als voetganger of fietser door een auto of ander motorvoertuig aangereden? Dan verhalen wij ook kosteloos uw schade als u zelf ook aansprakelijk . Op grond van de wet heeft u namelijk altijd recht op ten minste 50% van uw schade als u als voetganger of fietser een verkeersongeluk overkomt waarbij een auto betrokken is.

Wilt u kosteloos uw schade laten verhalen door onze letselschade advocaten in Enhkuizen? Bel dan voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis in Enkhuizen: 0229 507903 of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar