Onze letselschade advocaten staan klaar om u te helpen!
Is u een verkeersongeval met letsel overkomen in Enkhuizen

Letselschade verkeersongeluk Enkhuizen

Een verkeersongeluk zit in een klein hoekje. Ook al bent u nog zo voorzichtig in het verkeer. Anderen zijn dit namelijk helaas niet altijd! Het gevolg van een verkeersongeluk is dat u in Enkhuizen met letsel en schade. Soms is er alleen materiële schade aan de auto of fiets, maar u kunt ook gewond raken bij een verkeersongeval of hieraan klachten overhouden. Dan heeft u te maken met letselschade.

De vraag is wie uw letselschade moet betalen. Wie moet u aansprakelijk stellen en op welke schadevergoeding heeft u recht? Voor al deze vragen en het verhalen van uw letselschade schade in Enkhuizen kunt u bij onze ervaren en deskundige letselschade advocaten terecht.

Heeft u schade als gevolg van een verkeersongeluk en woont u in de regio Enkhuizen? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend letselschade advies. Indien u dat wenst nemen wij zelfs het volledige letselschade traject voor u in Enkhuizen uit handen. Dan kunt u zich richten op uw herstel terwijl wij uw letselschade verhalen.

Bel voor een kosteloos letselschade advies, vragen of het indienen van een aansprakelijkstelling brief met 0229 507903 of vul ons contactformulier in. Een van onze letselschade specialisten neemt dan direct contact met u op.

Aangereden door een auto, wie is aansprakelijk?

Als u bent aangereden door een auto, dan wilt u uiteraard een letselschade vergoeding claimen. De eerste vraag die dan beantwoord moet worden is: wie is aansprakelijk? Bent u als bestuurder van achteren aangereden door een auto, dan is de automobilist die u van achteren aangereden heeft aansprakelijk voor uw letselschade. Bijvoorbeeld bij een kettingbotsing. De automobilist die de verkeersfout maakt is aansprakelijk. Dit geldt ook als u op de scooter aangereden bent door een auto.

Soms is bij een aanrijding de autobestuurder aansprakelijk voor letselschade zonder dat hem een verwijt gemaakt kan worden. Dit is het geval als een fietser aangereden door een auto wordt. Fietser maar ook voetgangers zijn voor de wet kwetsbare verkeersdeelnemers. Daarom is er bij een aanrijding tussen fiets-auto de autobestuurder altijd aansprakelijk voor ten minste 50% van de letselschade van de fietser. Deze regeling geldt ook voor als een voetganger aangereden wordt.

Mijn kind is aangereden door een auto, wat nu?

Is uw kind aangereden door een auto en is uw kind jonger dan 14 jaar? Dan is er altijd recht op een volledige schadevergoeding. Dit op basis van artikel 185 wvw. Alleen in uitzonderingssituaties is er geen recht op een letselschade vergoeding. Deze situaties doen zich echter in de praktijk zo goed als nooit voor!

Alle schade, zowel de materiële schade als het smartengeld komen voor vergoeding in aanmerking.

Letselschade claimen na een verkeersongeluk in Enkhuizen

Wilt u een gratis letselschade advies, heeft u vragen of wilt u letselschade claimen na een verkeersongeluk in Enkhuizen. Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en altijd volledig kosteloos. Bel voor gratis rechtsbijstand 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Ons kantoor is gevestigd in Wognum en Hoorn. Dus ook voor een letselschade advocaat in Hoorn kunt u bij ons terecht!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar