Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade verkeersongeluk Wormer

Indien u in Wormer een verkeersongeval overkomt, dan kunt u recht hebben op een schadevergoeding. Uw schade komt voor rekening van de partij die u heeft aangereden. Bent u gewond geraakt bij het verkeersongeluk? Dan heeft u in Wormer recht op een vergoeding van uw letselschade.

Bij letselschade toegebracht door een ander heeft u recht op een kosteloze letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een verkeersongeluk. Onze letselschade advocaat in de regio Wormer is zelfs als een van de weinige advocaten in de buurt van Wormer lid van de LSA. Dit is de Vereniging van Letselschade advocaten. Daarnaast maken al onze letselschade advocaten deel uit van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval in Wormer of woont u in Wormer? Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw schade. Bel nu voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis in Wormer. Wij helpen u graag!

Recht op vergoeding na oplopen letselschade

Wist u dat u bij een verkeersongeluk in Wormer waarbij u door een auto, motor of brommer wordt aangereden, bijna altijd recht heeft op ten minste 50% van uw schade? Ook als u zelf verantwoordelijk bent voor het veroorzaken van het ongeval? Dit is opgenomen in de Wet aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen, de WAM.

Op basis van WAM heeft een voetganger of fietser altijd recht op de vergoeding van ten minste 50% van zijn of haar letselschade. Dit is alleen dan anders als er sprake is van overmacht aan de zijde van de auto. In de praktijk blijkt echter dat van overmacht bijna nooit sprake is!

Dat u ten miste 50% van uw schade vergoed krijgt, ook als de auto geen verwijt gemaakt kan worden, noemen wij de “50%- regel”. De gedachte achter deze regel is dat u als voetganger of fietser in Wormer een zwakke verkeersdeelnemer bent. Daarom krijgt u bij een verkeersongeluk in Wormer dus altijd de helft van uw schade vergoed. Heeft het motorvoertuig het verkeersongeluk veroorzaakt, dan krijgt u uiteraard al uw schade vergoed!

Heeft u vragen over uw rechten bij een verkeersongeluk? Neem dan contact met onze letselschade advocaat in Wormer op. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar