Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!
bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval in Tilburg?

Letselschade door een verkeersongeval in Tilburg, wat nu?

Er is u een verkeersongeval in Tilburg en omstreken overkomen en u bent hierbij gewond geraakt. Of het nu om nekklachten, een tibia plateau fractuur of ander letsel gaat, een verkeersongeval kan grote consequenties hebben voor u persoonlijk, maar ook financieel. De financiële afwikkeling nemen wij graag voor u uit handen, geheel kosteloos. Wij zorgen dat uw letselschade snel en vakkundig verhaald wordt terwijl u aan een maximaal herstel werkt.

Bij een verkeersongeval is er bijna altijd recht op een letselschadevergoeding. Is er aan een aansprakelijke partij? Dan dient deze of diens verzekeraar op te komen voor uw letselschade. En bij een eenzijdig verkeersongeval doen wij voor u een beroep op de schade-inzittendenverzekering. Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan is er altijd recht op een schadevergoeding, wat de toedracht van het verkeersongeval in Tilburg ook is.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Tilburg

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen bij een verkeersongeval met letsel? Vul dan hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 voor advies of het verhalen van uw letselschade. Wij helpen u graag!

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken deskundige letselschade advocaten met jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding. Wij stellen voor u de tegenpartij aansprakelijk en zorgen ervoor dat u direct een voorschot op uw letselschade ontvangt. Zo hoeft u kosten niet voor te schieten en wordt eventueel inkomensverlies door het verkeersongval direct gecompenseerd.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, daarom heeft u gedurende het gehele letselschadetraject 1 aanspreekpunt. Uw letselschade advocaat komt ook gewoon bij u thuis in Tilburg en uit ervaring weten wij dat dit voor een letselschadeslachtoffer wel zo fijn is. Liever een afspraak op kantoor? Geen enkel probleem, u bent van harte welkom!

Een verkeersongeval in Tilburg? Claim uw letselschade!

Als u betrokken bent bij een verkeersongeval in Tilburg, dan is het goed om na te gaan wie u voor uw letselschade aan kunt spreken. Als u met de auto aangereden of als fietser aangereden bent, dan is er meestal een aansprakelijke partij. U kunt zich dan direct wenden tot de autoverzekeraar. Dit doet u door middel van een aansprakelijkstelling. Uiteraard stelt uw letselschade advocaat in Tilburg deze voor u op.

Passagiers en opzittenden worden nog eens extra beschermd door de een regeling die in het leven is geroepen door het Verbond van Verzekeraars. Als passagier is het namelijk niet altijd eenvoudig om na te gaan wie nu aansprakelijk is voor het ongeval, bijvoorbeeld bij een kettingbotsing. En wat nu als de bestuurder van de auto waarin u meereed het ongeval veroorzaakt? Wie spreekt u dan aan? Het antwoord op de vraag vindt u in de bedrijfsregeling schuldloze derden van het Verbond van Verzekeraars. Hierin valt te lezen dat u bij een verkeersongeval in Tilburg tussen meerdere motorvoertuig altijd de WAM- verzekeraar kunt aanspreken van de auto waarin u meereed.

Fietsers en voetgangers worden nog beter beschermd in Nederland en wel op grond van artikel 185 Wegenverkeerswet. Deze wet schijft voor dat als u als voetganger aangereden of als fietser aangereden bent, u altijd recht heeft op een letselschadevergoeding. Ook als u zelf het verkeersongval heeft veroorzaakt.

Deze speciale regeling voor fietsers en voetgangers is in het leven geroepen omdat het vaak om ernstig letsel gaat. De enige voorwaarde is dat u door een motorvoertuig aangereden bent.

Icon

Schade-inzittendenverzekering

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Tilburg zonder dat er een aansprakelijke partij is? Bij een dergelijk eenzijdig ongeval of bij een eigen verkeersfout kan er toch sprake zijn van een schadevergoedingsplicht van een verzekeraar. Dit is het geval als u in het bezit bent van een schade-inzittendenverzekering. Op grond van deze verzekering is er namelijk verzekeringsdekking ongeacht de toedracht van het ongeval. Dus ook bij een eenzijdig verkeersongeval of bij een eigen verkeersfout kunt u een beroep op deze verzekering doen.

Contact met uw letselschade advocaat in Tilburg

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval in Tilburg en omstreken? Doet u dan volledig kosteloos een beroep op onze letselschade advocaten. wij helpen u graag en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Bel voor hulp bij een verkeersongval 0800 278 4626 of vul hier uw gegevens in, wij nemen dan direct contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar