Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding in Oss en lijdt u schade?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Ik ben betrokken bij een aanrijding in Oss, wat nu?

U bent betrokken geraakt bij een aanrijding en bent hierbij gewond geraakt. U heeft medische klachten en bent door de aanrijding in Oss zelfs beperking in uw werk of in de thuissituatie. U lijdt dan schade welke letselschade genoemd wordt.
Bent u in de auto aangereden of als fietser aangereden? Dan is er recht op een letselschade vergoeding. Dit geldt ook in alle andere gevallen dat u bent aangereden. Maar ook zonder een aansprakelijke partij kan er een recht op schadevergoeding bestaan.

Onze letselschade advocaten adviseren u graag bij letselschade na een aanrijding in Oss. Wij helpen u kosteloos en zorgen ervoor dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt. Ook eventuele toekomstige letselschade!

Bel voor een gratis adviesgesprek met een van onze letselschade advocaten 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag met het verhalen van uw letselschade zodat u zich kunt richten op uw revalidatie.

Icon

Letselschade claimen na een aanrijding in Oss

Als de aansprakelijkheid vast staat, bijvoorbeeld bij een achterop aanrijding, dan ontvangt u uiteraard uw letselschade vergoed. Alle materiële schadeposten en het smartengeld vallen dan onder uw letselschade vergoeding. Maar ook zonder aansprakelijkheid is er vaak recht op een letselschade vergoeding.

Was u passagier in een auto of op de scooter? Dan is er op grond van de wet altijd recht op een letselschadevergoeding bij een aanrijding in Oss tussen 2 of meer motorvoertuigen. Bent u betrokken bij een eenzijdig verkeersongeval? Dan is de bestuurder vaak aansprakelijk en kunt u diens WAM- verzekering aanspreken. Maar bij een eenzijdig ongeval kunt u ook een eventuele schade-inzittendenverzekering aanspreken. Zo weet u dus zeker dat u uw letselschade vergoed krijgt.

Fietsers en voetgangers zijn voor de wet “zwakke” verkeersdeelnemers. Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan ontvangt u altijd (een deel van) uw letselschade na een aanrijding in Oss vergoed. Is een ander aansprakelijk voor de gevolgen van het fietsongeluk? Dan ontvangt u uiteraard altijd uw volledige schade vergoed. Maakt u zelf een verkeersfout op de fiets of als voetganger? Dan is er recht op een letselschadevergoeding van tenminste 50% welk percentage kan oplopen tot 100%!

Wilt u weten waar u recht op heeft na een aanrijding in Oss? Onze letselschade advocaten staat u graag bij. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

Icon

Schadeclaim indienen na aanrijding

De letselschade advocaten in Oss van Brugman Letselschade Advocaten berekenen en verhalen al uw letselschade. Dit doen wij door middel van het indienen van een schadeclaim. Bij een aanrijding kan dit direct bij de aansprakelijkheidsverzekeraar van het motorvoertuig dat het ongeval veroorzaakt heeft.

Een schadeclaim bestaat uit materiële schadeposten en smartengeld. Bij materiële schadeposten gaat het om alle kosten die u na het ongeval maakt, maar ook om inkomensschade door arbeidsongeschiktheid en een mantelzorgvergoeding door overname van (huishoudelijke) taken. Daarnaast is er recht op smartengeld, een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten en ontsierende littekens.

Contact met uw letselschade advocaat in Oss

Bent u aangereden in Oss en wilt u een letselschade claim indienen? Bel(0800 278 4626, gratis) dan met uw letselschade advocaat in Oss of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Onze letselschade advocaat bij u in de buurt komt gewoon bij u thuis om te praten over de gevolgen die het verkeersongeval voor u heeft. Samen met u inventariseren wij uw schade. Vervolgens neemt uw letselschade advocaat contact op met de letselschade verzekeraar en stelt ze aansprakelijk voor uw schade. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat uw letselschade 100% vergoed wordt.

Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar