Zoekt u een letselschade advocaat in Nijmegen na een ongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Nijmegen

Een auto ongeluk, als fietser aangereden worden of een bedrijfsongeval in Nijmegen. Als u betrokken bent bij een ongeluk dan leidt dit vaak tot letsel en als gevolg hiervan schade. Is er sprake van letselschade en is een ander hiervoor verantwoordelijk, dan kunt u schadevergoeding eisen. Een letselschade advocaat in Nijmegen van ons kantoor helpt u hier gratis bij.

Onze letselschade specialisten bieden juridische hulp bij het gehele letselschadetraject. Zo stellen wij een aansprakelijkheidsbrief op, zorgt uw letselschade advocaat in Nijmegen voor een voorschot op uw letselschade en  nemen wij de onderhandelingen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij voor onze rekening.

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeluk, gebeten door een hond of is u een arbeidsongeval overkomen? Onze letselschade advocaten in Nijmegen helpen u graag bij het verhalen van de letselschade. Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en laat ons weten wat u is overkomen. Onze letselschade specialisten komen dan direct voor u in actie voor een maximaal resultaat.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wie is uw letselschade advocaat in Nijmegen?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Gratis rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Nijmegen

Wist u dat wij volledig kosteloos uw letselschade verhalen? De kosten van rechtsbijstand verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij! Geen no cure no pay of andere kleine lettertjes, gewoon 100% kosteloze rechtshulp bij letselschade na een aanrijding, hondenbeet of ongeval op het werk.

Sommige letselschade bureaus bieden het verhalen van letselschade aan op basis van no cure no pay. U betaalt dan echter wel degelijk uw letselschade jurist.  Een deel van de letselschade uitkering moet u immers afdragen aan de belangenbehartiger. En ook een no cure no pay advocaat moet u uiteindelijk betalen door middel van een hoog uurtarief. Bij Brugman Letselschade Advocaten is dit niet het geval. Op grond van de wet is er namelijk recht op gratis hulp van een letselschade advocaat. Wij rekenen dus niks het claimen van uw letselschade vergoeding!

Wilt u de hulp van een kosteloze letselschade advocaat in Nijmegen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Nijmegen?

Bent u gewond geraakt of heeft u lichamelijk of psychisch letsel opgelopen na een ongeluk, dan wilt u uiteraard een letselschade advocaat in Nijmegen en niet aan de andere kant van het land. U vindt onze afspraak locatie aan het Jonkerbosplein 52. Het kantoor is eenvoudig te bereiken per auto en openbaar vervoer. Maar voor het laten verhalen van uw schade hoeft u niet naar ons te komen, wij komen gewoon naar u toe! Samen met u bespreken wij bij u thuis wat u is overkomen en welk letsel u aan het ongeluk heeft overgehouden.

Na het letselschade advies en intakegesprek starten wij het letselschadetraject. Wij gaat direct de tegenpartij aansprakelijk stellen en regelen een voorschot op de reeds gemaakte kosten en geleden schade. Want direct na het ongeluk maakt u al schade. Denk aan loonschade bij arbeidsongeschiktheid en het verplicht eigen risico.

Het letselschadetraject

Zoals hiervoor al aangegeven start een letselschadetraject met een aansprakelijkheidsbrief. Deze wordt aan de tegenpartij verzonden. Bent u in de auto of als fietser door een auto aangereden, dan kan direct de verzekeraar aansprakelijk gesteld worden. Bij een bedrijfsongeval is dit de werkgever, deze zal indien aanwezig zijn verzekeraar inschakelen. Ten slotte zal bij een hondenbeet de hondenbezitter aansprakelijk gesteld moeten worden.

Is er een erkenning van de aansprakelijkheid? Dan begroten wij de schade die u geleden heeft door middel van een schadestaat. Hierop staan alle letselschade bedragen die op uw situatie van toepassing zijn. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen materiële schadeposten en immateriële schadeposten, ook wel smartengeld genoemd. Hieronder vindt u de meest voorkomende letselschade bedragen.

Uiteindelijk zal er een vaststellingsovereenkomst tot stand komen tussen u en de letselschade verzekering van de tegenpartij. Hierin staan alle afspraken, zoals de hoogte van de letselschadevergoeding. Na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst komt er een einde aan uw letselschade zaak. Over de hoogte van de schadevergoeding onderhandelt uw letselschade advocaat in Nijmegen voor u. Hij of zij zorgt ervoor dat al uw letselschade maximaal verhaald wordt.

Letselschade advocaat of letselschadebureau Nijmegen?

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd bijgestaan door een letselschade advocaat in Nijmegen. Ons doel is om u de hoogst mogelijke kwalitatieve rechtsbijstand te verlenen. Dit garanderen wij u door het hoge opleidingsniveau van onze letselschade experts. Zo hebben ze allemaal een universitaire opleiding en volgen wij jaarlijks diverse opleidingen en cursussen.

Daarnaast heeft iedere advocaat ten minste 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade na een ongeval. Ook zijn een aantal letselschade advocaten lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. En alle letselschade advocaten in Nijmegen zijn lid van de Orde van Advocaten. Dit is voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbare belangenbehartiger. Ons kantoor mag zelfs het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten voeren!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons wat u is overkomen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Toch liever een letselschade bureau in Nijmegen? Dan adviseren wij u Letselschade Kompas. Hier werken letselschade juristen en letselschade advocaten samen aan uw letselschade dossier. Neem voor gratis hulp bij letselschade direct contact met ons op.

Wie hebben recht op schadevergoeding?

De meeste mensen denken dat alleen het slachtoffer zelf letselschade kan vorderen. Dit is echter niet correct. Op grond van de wet en jurisprudentie hebben meer personen recht op letselschade, onder andere op smartengeld.

Bent u niet direct slachtoffer maar wilt u toch uw smartengeld verhalen? Schakel dan een letselschade advocaat in Nijmegen van Brugman in. Het berekenen van het smartengeld doen we ten eerste op basis van uw persoonlijke situatie. Van belang hierbij zijn onder andere:

 • de aard en ernst van letsel
 • de duur van het letsel (kortdurend of chronisch)
 • het percentage blijvende invaliditeit
 • de gevolgen van het ongeval voor u
 • uw leeftijd
 • de toedracht van het ongeluk

Shockschade in Nijmegen

Van shockschade is sprake indien u zelf geen ongeval is overkomen, maar u hiervan getuige bent geweest. Bijvoorbeeld als u een auto ongeval met ernstig letsel heeft zien gebeuren. U heeft dan onder omstandigheden recht op een schadevergoeding. U kunt deze schade rechtstreeks van de aansprakelijke partij of diens letselschade verzekeraar vorderen. De volgende voorwaarden gelden bij een claim tot vergoeding van shockschade:

– Het slachtoffer is een naaste van u, bijvoorbeeld een ouder, broer of zus dan wel kind.

– U bent rechtstreeks geconfronteerd met de gevolgen van het ongeval. Dit is met name het geval als u getuige bent geweest van het ongeval

– U heeft psychische klachten opgelopen door de rechtstreekse confrontatie (shock)

Voldoet u aan de voorwaarden? Dan heeft u recht op een vergoeding van uw volledige letselschade. Uw letselschade advocaat in Nijmegen informeert u graag!

Affectieschade

Sinds 1 januari 2019 hebben ouders, kinderen, broers en zussen recht op smartengeld. Het gaat om vastgestelde bedragen. Uw letselschade advocaat Nijmegen helpt u bij het verhalen van affectieschade.
Neem contact op met Brugman Letselschade Advocaten voor het verhalen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Verplaatste schade

Misschien dat u zelf geen letselschade lijdt, maar wel iemand helpt die het slachtoffer is van een ongeval of hondenbeet. U doet bijvoorbeeld diens huishouden of helpt bij de verzorging. Hiervoor krijgt u niet betaald. Indien er echter iemand aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan kunt u zelf op grond van de wet ook schadevergoeding vorderen. Deze bestaat uit een vergoeding van de uren en de reiskosten die u voor het letselschadeslachtoffer maakt.

Schade claimen na een auto ongeluk in Nijmegen

Bent u aangereden in Nijmegen? Dan wilt u uiteraard een schadevergoeding eisen. Maar wie is schuldig na een aanrijding en welke letselschade bedragen worden dan vergoed?

Wie schuldig is bij een aanrijding blijkt uit de wet. Dit zijn de belangrijkste wetsartikelen om te bepalen wie schuldig is bij een aanrijding:

 • de onrechtmatige daad ex artikel 6:162 BW. Dit artikel bepaalt onder andere dat aansprakelijk is de persoon die geen voorrang geeft
 • in artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens staat dat je voldoende afstand op je voorganger moet houden. Bij een kettingbotsing is dus aansprakelijk de persoon die bij u achterop gereden is
 • artikel 5 Wegenverkeerswet bepaalt dat schuldig is de persoon die gevaar veroorzaakt op de weg

De bezitter van het motorvoertuig dat u aangereden heeft is aansprakelijk voor uw letselschade. U ontvangt altijd een schadevergoeding na een auto ongeluk, want er geldt een verzekeringsplicht op alle motorvoertuigen in Nederland. U kunt hierdoor direct de autoverzekering aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Dit wordt een WAM verzekeraar genoemd.

Als voetganger of fietser aangereden in Nijmegen

De kans dat een voetganger of fietser zwaar letsel oploopt tijdens een fiets ongeluk of bij een aanrijding als voetganger is groot. Fietsers en voetgangers zijn immers niet beschermd tegen letsel zoals een automobilist. Daarom spreken wij in het verkeer van kwetsbare verkeersdeelnemers.

Kwetsbare verkeersdeelnemers worden door de Nederlandse wet beschermd tegen letselschade. Deze bijzondere bescherming vinden wij in artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet). Dit houdt in dat als u als fietser aangereden wordt, er altijd recht is op een letselschade vergoeding. De toedracht maakt alleen uit voor de hoogte van de schadevergoeding. Dit geldt ook voor als u als voetganger aangereden bent.

Bent u als fietser aangereden door een auto door toedoen van de automobilist? Alle letselschade wordt dan vergoed. Maar ook als u zelf schuld heeft aan de aanrijding is er recht op schadevergoeding. In ieder geval 50% van uw letselschade wordt dan vergoed. Omdat kinderen onvoorspelbaar kunnen zijn in het verkeer ontvangen kinderen altijd alle letselschade vergoed. Ongeacht de toedracht worden alle letselschade bedragen waaronder het smartengeld volledig betaald door de letselschade verzekeraar. Om ervoor te zorgen dat u het smartengeld rechtmatig kunt onthalen, raden we u aan onze letselschade advocaten in Nijmegen te raadplegen.

Gewond bij een bedrijfsongeval in Nijmegen

Een val van een ladder of steiger, handletsel door een machine of letsel opgelopen door een fout van een collega. Bij een bedrijfsongeval in Nijmegen is het mogelijk om de werkgever aansprakelijk te stellen voor uw letselschade. Op grond van de door de wet opgelegde zorgplicht van de werkgever zijn werkgevers in beginsel aansprakelijk voor uw letselschade. Omdat werkgevers verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid wordt uw letselschade claim door deze verzekeraar in behandeling genomen.

Bent u gewond geraakt bij een bedrijfsongeval? Ook dan kunnen wij u gratis helpen bij letselschade. Bel ons gratis op 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en laat ons weten wat u is overkomen. Dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Letselschade claimen na een whiplash

Heeft u whiplash klachten na een aanrijding schade in Nijmegen opgelopen? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. De persoon die tegen u is gereden is hiervoor aansprakelijk. Uw letselschade claim kunt u daarbij rechtstreeks bij de verzekeraar indienen. Onze letselschade advocaten in Nijmegen staan voor u klaar om u te ondersteunen tijdens het claimen van uw letselschade.

Een letselschade vergoeding bestaat uit diverse schadeposten. Onderscheid wordt gemaakt tussen materiële schade en smartengeld. Onder materiële schade wordt verstaan:

 • Verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid
 • Medische kosten
 • Kosten voor hulp in het huishouden
 • Verzorgingskosten
 • Onderhoudskosten van het huis en de tuin
 • Reis-en parkeerkosten
 • Een studievertraging
 • Reparatie- en vervangingskosten

Letselschade door een hondenbeet in Nijmegen

U loopt in het Valkhof of Hunnerpark in Nijmegen als u of uw kind gebeten door een hond wordt. Of een hondenbeet door de hond van visite. Een hondenbeet kan vervelend en zelfs ernstig letsel met zich meebrengen. Maar wie vergoed de schade door een hondenbeet?

In de wet is opgenomen dat de bezitter van een dier aansprakelijk is voor de schade die het dier toebrengt aan zaken en personen. Dus bij letselschade door een hondenbeet is de hondenbezitter aansprakelijk. Maar helaas is er geen verplichte verzekering voor hondenbezitters. Daarom is het belangrijk dat deze in het bezit zijn van een WA verzekering of AVP verzekering.

Waarom Brugman Advocaten bij letselschade in Nijmegen?

Heeft u letselschade opgelopen ten gevolge van een ongeval in Nijmegen? Dan staan de advocaten van Brugman Letselschade voor u klaar. Wij geven advies bij letselschade en helpen u bij het berekenen én het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij doen dit geheel kosteloos. Vele mensen zijn u voorgegaan en wij zijn trots op de lovende recensies

“Zeer bekwaam kantoor met fijne medewerkers en hart voor de zaak! Letselschadezaak snel en professioneel afgehandeld, arbeidsconflict vrijwel direct opgelost. Goed bereikbaar en transparant.”

 • Bjorn Lanser

Heeft het ongeval plaatsgevonden buiten Eindhoven? Geen zorgen want Brugman Letselschade Advocaten heeft filialen door heel Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor letselschade opgelopen in Arnhem en Den Bosch

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Nijmegen

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat in Nijmegen na een auto ongeluk, fietsongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Park Tower
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar