Zoekt u een letselschade advocaat in Nijmegen na een ongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschadespecialist Nijmegen

Zoekt u een letselschade advocaat in Nijmegen voor het verhalen van letselschade? Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Onze letselschade specialisten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na een:

 1. Auto ongeluk
 2. Bedrijfsongeluk
 3. Hondenbeet
 4. Val door een gebrekkige wegdek

Bel voor een gratis letselschade advies, vragen of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) vul hier ons contactformulier in.

Icon

Kosteloze rechtshulp van uw letselschade advocaat in Nijmegen

Wist u dat wij volledig kosteloos uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? De kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij! Geen no cure no pay of andere kleine lettertjes, gewoon 100% kosteloze rechtshulp.

Sommige letselschade bureaus bieden het verhalen van letselschade aan op basis van no cure no pay. U betaalt dan echter wel degelijk! Een deel van de letselschade uitkering moet u immers afdragen aan de letselschade jurist. En ook een no cure no pay advocaat moet u uiteindelijk betalen door middel van een hoog uurtarief. Bij Brugman Letselschade Advocaten is dit niet het geval. Op grond van de wet is er namelijk recht op de hulp van een letselschade advocaat. Wij rekenen dus niks het claimen van uw letselschade vergoeding!

Wilt u de hulp van een kosteloze letselschade advocaat in Nijmegen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Verhalen letselschade uitkering

Bij letselschade denkt u wellicht aan de kosten die u door het ongeval in Nijmegen gemaakt hebt. Niet alleen kosten worden echter vergoed. Ook schade door arbeidsongeschiktheid komt voor vergoeding in aanmerking. Kunt u uw huishouden niet zelf doen door het ongeval of heeft u verzorging nodig? Ook die kosten vallen onder letselschade.

Lees hier op welke letselschade vergoeding u recht hebt!

De hiervoor genoemde schade noemen wij materiƫle schade. Daarnaast is er ook immateriƫle schade, ook wel smartengeld genaamd. Dit is een vergoeding voor geleden pijn, verdriet, angstklachten en een post traumatische stress stoornis (PTSS). Ook hier heeft u recht op. Uw letselschade advocaat in Nijmegen informeert u hier graag over.

Aansprakelijkstelling

Wij verhalen uw letselschade als gevolg van een ongeluk, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval of bedrijfsongeluk. Samen met u praten wij over wat u is overkomen en sturen wij de aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling. Vervolgens begroten wij de schade die u geleden heeft. Een letselschade advocaat van ons kantoor zorgt dat deze schade door middel van een voorschot verhaald wordt. Vervolgens begroten wij de schade die u in de toekomst nog zal lijden. Uw schadeclaim wordt vervolgens ingediend bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Uiteindelijk zal er een vaststellingsovereenkomst tot stand komen tussen u en de letselschade verzekering van de tegenpartij. Hierin staan alle afspraken, zoals de hoogte van de letselschade vergoeding. Na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst komt er een einde aan uw letselschade zaak.

Icon

Letselschade advocaat Nijmegen of letselschadebureau?

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd bijgestaan door een letselschade advocaat. Ons doel is om u de hoogst mogelijke kwalitatieve rechtsbijstand te verlenen. Dit garanderen wij u door het hoge opleidingsniveau van onze letselschade experts. Daarnaast heeft iedere advocaat ten minste 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. Ook zijn zij lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland.

Uw letselschade specialist in Nijmegen is lid van de Orde van Advocaten. Dit is voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbare partij. Ons kantoor mag zelfs het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten voeren! Hier vindt u al onze keurmerken!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op via 0800 2784626 (gratis) of mail ons.

Toch liever een letselschade bureau in Nijmegen? Dan adviseren wij u Letselschade Kompas. Hier werken letselschade juristen en letselschade advocaten.

Wie hebben recht op schadevergoeding?

De meeste mensen denken dat alleen het slachtoffer zelf letselschade kan vorderen. Dit is echter niet correct. Op grond van de wet en jurisprudentie hebben meer personen recht op letselschade, onder andere op smartengeld.

Verplaatste schade

Misschien dat u zelf geen letselschade lijdt, maar wel iemand helpt die het slachtoffer is van een ongeval of hondenbeet. U doet bijvoorbeeld diens huishouden of helpt bij de verzorging. Hiervoor krijgt u niet betaald. Indien er echter iemand aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan kunt u zelf op grond van de wet ook schadevergoeding vorderen. Deze bestaat uit een vergoeding van de uren en de reiskosten die u voor het letselschadeslachtoffer maakt.

Shockschade in Nijmegen

Van shockschade is sprake indien u zelf geen ongeval is overkomen, maar u hiervan getuige bent geweest. Bijvoorbeeld als u een auto ongeval met ernstig letsel heeft zien gebeuren. U heeft dan onder omstandigheden recht op een schadevergoeding. U kunt deze schade rechtstreeks van de aansprakelijke partij of diens letselschade verzekeraar vorderen. De volgende voorwaarden gelden bij een claim tot vergoeding van shockschade:

– Het slachtoffer is een naaste van u, bijvoorbeeld een ouder, broer of zus dan wel kind.

– U bent rechtstreeks geconfronteerd met de gevolgen van het ongeval. Dit is met name het geval als u getuige bent geweest van het ongeval

– U heeft psychische klachten opgelopen door de rechtstreekse confrontatie (shock)

Voldoet u aan de voorwaarden? Dan heeft u recht op een vergoeding van uw volledige letselschade. Uw letselschadespecialist in Nijmegen informeert u graag!

Affectieschade

Sinds 1 januari 2019 hebben ouders, kinderen, broers en zussen recht op smartengeld. Het gaat om vastgestelde bedragen. Uw letselschade advocaat Nijmegen helpt u bij het verhalen van affectieschade.
Neem contact op met Brugman Letselschade Advocaten voor het verhalen van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar