Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Is er bij u sprake van letsel door een bedrijfsongeval in Alphen aan den Rijn?

Letsel door een bedrijfsongeval in Alphen aan de Rijn, wat nu?

Dagelijks gebeuren er helaas bedrijfsongevallen waarbij mensen letsel oplopen of zelfs komen te overlijden. Een bedrijfsongeval kan grote gevolgen hebben zoals arbeidsongeschiktheid. Maar een ongeval op het werk brengt ook de nodige kosten met zich mee zoals medische kosten.

Is u een bedrijfsongeval in Alphen aan de Rijn en omstreken overkomen? Dan heeft u wellicht vragen als: wie betaalt mijn salaris door en hoe lang? Welke kosten maak ik en wie vergoed deze letselschade? Vragen waar onze letselschade advocaten een antwoord op hebben. En wij helpen u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade. Onze kosten worden namelijk betaald door de letselschadeverzekeraar van de werkgever.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Alphen aan de Rijn? Onze letselschade advocaat in Alphen aan de Rijn helpt u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor een letselschade advies of het verhalen van uw letselschade.

Verhalen schade na bedrijfsongeval in Alphen aan de Rijn

Als u schade lijdt na een bedrijfsongeval in Alphen aan de Rijn en omstreken, dan is het normaal dat u een schadevergoeding wenst ter compensatie. Het verhalen van letselschade na een arbeidsongeval is echter niet zo eenvoudig als het wellicht klinkt. U dient namelijk eerst aan uw bewijslast te voldoen. Uw letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn helpt u hier uiteraard graag bij.

Waar het om gaat is dat u bewijst dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen. Daarnaast dient u te bewijzen dat u aan dit ongeluk letsel heeft overgehouden. Vaak is dit niet zo lastig. Als u per ambulance of door een collega naar het ziekenhuis gebracht bent bijvoorbeeld. Maar soms ligt het lastiger, namelijk als u tijdens het werk buiten een ongeval overkomt en u alleen bent. Daarom is het belangrijk om het bedrijfsongeval zo snel mogelijk te melden bij uw leidinggevende of de Inspectie SZW (bij blijvend letsel of ziekenhuisopname).

Schadeposten bij bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval kunt u verschillende soorten schadeposten oplopen. Helaas gaat het bij bedrijfsongevallen niet zelden om ernstig en blijvend letsel. Er is dan ook vaak sprake van arbeidsongeschiktheid met inkomensschade. Deze schade kan zich direct voordoen, maar ook nadat de loondoorbetalingsverplichting is verstreken. Uw letselschade advocaat van ons kantoor adviseert u hier graag over.

Naast inkomensschade zijn veel voorkomende schadeposten het eigen risico, andere medische kosten, mantelzorg door overname van huishoudelijke taken en reiskosten. Voor een compleet overzicht van alle mogelijke schadeposten bij letselschade klikt u hier

Kosteloze rechtsbijstand bij bedrijfsongeval

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd volledig kosteloos bij het verhalen van letselschade. Ook na een bedrijfsongeval in Alphen aan de Rijn. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Omdat bijna alle werkgevers verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid, zal uw letselschade dus vergoed worden door diens aansprakelijkheidsverzekeraar. Dit geldt ook voor de advocaatkosten!

Met name sommige letselschadebureaus werken op no cure no pay. U staat dan een deel van uw schade af aan de letselschade jurist. Hier leest u waarom wij adviseren geen gebruik te maken van een letselschadebureau of no cure no pay advocaat die op deze manier werken. U krijgt dan namelijk niet waar u recht op heeft!

Oorzaken bedrijfsongeval in Alphen aan de Rijn

Een bedrijfsongeval in Alphen aan de Rijn kan diverse oorzaken hebben:

Voor aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval maakt de toedracht in beginsel niet uit, uw werkgever is aansprakelijk. Alleen als hij kan bewijzen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden of bij bewuste roekeloosheid ontbreekt aansprakelijkheid. Deze bewijslast voor de werkgever is zo zwaar dat in nog geen 1% van alle bedrijfsongevallen in Nederland aansprakelijkheid wordt afgewezen. Het heeft dus zeker zin om bij letsel door een bedrijfsongeval uw werkgever aansprakelijk te stellen. Haar verzekeraar zal de letselschade claim dan in behandeling nemen en uw schade vergoeden.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Alphen aan den Rijn

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar