Bent u in Delft op zoek naar een letselschade Advocaat?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Delft

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Delft | Op de website van de gemeente Delft is het mobiliteitsplan te vinden. Hierin staat hoe de inwoners van Delft in 2040 het verkeer in de stad geregeld willen zien. Een van de opvallende zaken in het mobiliteitsplan is dat u meer ruimte voor de fiets wilt en dat fietsers en voetgangers van autoverkeer worden gescheiden. Deze uitkomst is niet verrassend, in Delft zijn een aantal gevaarlijke verkeerssituaties met als gevolg  ongevallen met letsel. De schade na een ongeval noemen wij letselschade. Het verhalen hiervan is het werk van uw letselschade advocaat Delft.

Is ook u een ongeval in Delft overkomen en lijdt u hierdoor letselschade? Neemt u dan eens contact met letselschade advocaat Delft op van ons kantoor. Want bij Brugman Letselschade Advocaten Delft helpen wij u graag en volledig kosteloos. Met ervaren en deskundige letselschade advocaten bent u bij ons aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor het kosteloos verhalen van uw letselschade. Wilt u buiten kantooruren direct een letselschade advocaat spreken? Dat kan! Gebruik de chatfunctie onderaan deze pagina en komt direct in contact met onze dienstdoende letselschade advocaat Delft.

Letselschade Delft

Als u bij een ongeval gewond bent geraakt, dan noemen wij de schade die u door het letsel lijdt letselschade. Is een ander verantwoordelijke voor het ontstaan van het ongeval? Dan dient deze uw letselschade te verhalen. Uw letselschade advocaat Delft helpt u hierbij. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl uw letselschade advocaat uw letselschade Delft verhaald. Maar waar heeft u nu precies recht op? Met andere woorden, waar bestaat letselschade uit, welke schade wordt er vergoed? Wij leggen u dat hieronder graag uit. Heeft u vragen? Belt u ons dan gerust. Wij zijn er graag voor u.

Stel u loopt in Delft op de markt. Een fietser ziet u over het hoofd en rijdt u aan. U valt en als gevolg daarvan breekt u uw enkel. U bent postbode en kunt uw werk tijdelijk niet verrichten. Direct na het ongeval gaat u naar het ziekenhuis. Uw enkel wordt in het gips gezet. Enkele weken later mag het gips van de enkel af en gaat u revalideren bij de fysiotherapeut.
Door de pijn en omdat u met krukken loopt heeft neemt uw partner de taken in het huishouden over. Pas na ruim een jaar kunt weer volledig aan het werk. Welke letselschade kan uw letselschade advocaat Delft nu voor u verhalen?

Ten eerste bent u in het ziekenhuis gezien. Dan moet u uw eigen risico op grond van de Zorgverzekeringswet betalen. Was u het ongeval niet overkomen, dan had u deze kosten niet gemaakt. Het eigen risico (2019: €385,00) dient dan vergoed te worden door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Dit geldt ook voor de kosten van de fysiotherapeut. Deze kosten maakt u immers als gevolg van het ongeval.

Arbeidsongeschiktheid met letselschade Delft

In de wet is geregeld dat uw werkgever u salaris het eerste jaar volledig moet doorbetalen. Na één jaar arbeidsongeschiktheid is dit nog maar 70% en na twee jaar mag uw werkgever u ontslaan. In ons voorbeeld gaat u pas na ruim een jaar weer aan het werk. Dat betekent dat uw salaris na één jaar wordt gekort. Dit tekort verhaalt uw letselschade advocaat Delft op de aansprakelijke partij! Bent u zelfstandig ondernemer? Dan berekent uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Delft welke gevolgen het ongeval heeft voor de omzet en winst. Op basis van deze berekening wordt uw letselschade vervolgens berekend.

Huishoudelijke hulp komt altijd voor vergoeding in aanmerking, ook als uw partner of anderen uw aandeel in het huishouden overneemt. Wilt u weten welke schadevergoeding in Delft u krijgt op het gebied van het huishouden? Dit vindt u in de richtlijn huishoudelijke hulp van de Letselschade Raad welke u hier aantreft.

Wilt u weten op welke schadevergoeding u in Delft recht heeft? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat Delft. Bel 0800 278 4626 (gratis) mail ons of gebruik de chatfunctie onderaan deze pagina. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade Delft.

Brugman Letselschade Advocaten Delft

Brugman letselschade advocaten Delft is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Onze letselschade advocaten houden zich enkel bezig met het verhalen van letselschade. Bijvoorbeeld na een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Maar ook na een val over een losliggende stoeptegel of na een bijtincident met een hond helpt uw letselschade advocaat Delft u graag.

Wij streven een zo hoog mogelijke kwaliteit rechtsbijstand na. Daarom zijn onze letselschade specialisten allen lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. En uiteraard zijn wij aangesloten bij de Orde van Advocaten. Voor u in Delft de garantie dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een erkende, ervaren en deskundige letselschade advocaat voor het verhalen van uw letselschade Delft.

Brugman Letselschade Advocaten Delft helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. Wij zijn iedere dag 24/7 bereikbaar per mail en de chatfunctie. Maar ook via 0800 – 278 4626 (gratis) zijn wij iedere dag bereikbaar. Uw letselschade advocaat Delft zorgt dat uw letselschade na een ongeval snel en volledig vergoed wordt door de aansprakelijke partij.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar