Bent u in Delft op zoek naar een letselschade Advocaat?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Delft

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Delft. Bij ons vindt u ervaren en deskundige letselschade advocaten gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Dit doen wij al meer dan 15 jaar. En u betaalt voor onze hulp helemaal niks, onze kosten worden net als uw letselschade betaald door de aansprakelijke partij of svi-verzekering.

Als u bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval gewond bent geraakt, dan noemen wij de schade die u hierdoor lijdt letselschade. Is een ander verantwoordelijke voor het ontstaan van uw schade? Dan dient deze uw letselschade te verhalen. Uw letselschade advocaat in Delft helpt u hierbij. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl wij uw letselschade verhalen.

Op deze pagina vindt u alles over letselschade. Zo vindt u een antwoord op de vragen:

 • Wie is aansprakelijk voor mijn schade?
 • Welke letselschadeposten worden vergoed?
 • Kan ik een voorschot op mijn schade krijgen?
 • Hoe kan een letselschade advocaat kosteloos werken?
 • Is mijn werkgever aansprakelijk?
 • Heb ik recht op een vergoeding bij eigen schuld?

Icon

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Contact met uw letselschade advocaat in Delft

Zit uw vraag er niet bij of wilt u uw letselschade laten verhalen door een letselschade advocaat in Delft? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Brugman Letselschade Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor. Wij houden ons enkel bezig met het verhalen van letselschade na een verkeerongeluk of bedrijfsongeval en helpen alleen letselschade slachtoffers. Uw letselschade advocaat in Delft komt gewoon bij u thuis voor de intake, u hoeft dus niet naar ons kantoor te komen. Liever een afspraak op kantoor? U bent van harte welkom!

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Letselschade? Uw letselschade advocaat in Delft regelt alles voor u!

Na een ongeluk in het verkeer of op het werk gebeurt er veel in uw leven. U heeft pijnklachten en er zijn beperkingen. Misschien dat u niet kunt werken of extra kinderopvang nodig heeft. Dit brengt kosten met zich mee. Dan is het fijn als iemand anders ervoor zorgt dat er een voorschot op uw letselschade komt en u helpt bij het verhalen van uw schade. Zo kunt u zich richten op uw revalidatie en een maximaal herstel.

Uw letselschade advocaat in Delft van Brugman Letselschade Advocaten regelt alles voor u. wij:

 1. Stellen een aansprakelijkstelling op.
 2. Zorgen dat u een voorschot ontvangt.
 3. Onderhandelen met de letselschade verzekeraar.
 4. Verhalen uw schade maximaal.

Icon

Schadeposten bij letselschade

Een verkeersongeval of bedrijfsongeval kan grote gevolgen hebben. Er kan sprake zijn van nekklachten (whiplashklachten), een breuk of zelfs hersenletsel. Uw letsel kan tot diverse schadeposten leiden. Deze bestaan enerzijds uit kosten en schade. Dit noemen wij materiële schade omdat het op geld waardeerbaar is. Daarnaast is er smartengeld, dit is een vergoeding voor de pijnklachten en angstklachten die u door het ongeval lijdt.

Onder materiële schadeposten vallen vele soorten schades. Dit zijn de meest voorkomende materiële schadeposten:

✅ Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
✅ Medische kosten als het eigen risico
✅ Kosten voor huishoudelijke hulp
✅ (Extra) kinderopvang
✅ Reiskosten en parkeerkosten
✅ Onderhoudskosten huis en tuin
✅ Ziekenhuisdaggeldvergoeding

Wilt u een letselschadeberekening laten uitvoeren? Onze letselschade advocaat in Delft zal u letselschade berekenen en verhaalt deze indien gewenst kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Icon

Wat te doen na een verkeersongeval in Delft?

Op de website van de gemeente Delft is het mobiliteitsplan te vinden. Hierin staat hoe de inwoners van Delft in 2040 het verkeer in de stad geregeld willen zien. Een van de opvallende zaken in het mobiliteitsplan is dat u meer ruimte voor de fiets wilt en dat fietsers en voetgangers van autoverkeer worden gescheiden. Deze uitkomst is niet verrassend, in Delft zijn een aantal gevaarlijke verkeerssituaties met als gevolg auto-ongelukken en fietsongelukken.

Na een verkeersongeval in Delft is er in bijna alle gevallen recht op een vergoeding van letselschade. Is er bijvoorbeeld sprake van een achterop aanrijding, dan is de persoon die de kop-staart botsing veroorzaakt aansprakelijk. En als u zelf achterop een auto rijdt, dan kunt u aanspraak maken op een vergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering.

Was u ten tijde van het ongeval passagier? Dan kunt u een beroep doen op de ‘schuldloze derden regeling’. U kunt immers niks doen aan het ontstaan van het ongeval en krijgt daarom altijd uw letselschade volledig vergoed.

Waar heb ik recht op als ik als fietser aangereden ben?

Als u als fietser aangereden bent, dan heeft u te allen tijde recht op een letselschadevergoeding. Dit geldt overigens ook als u als voetganger aangereden bent. Dit is ook het geval als u zelf een het fietsongeval heeft veroorzaakt. De enige voorwaarde is dat u door een motorvoertuig aangereden bent.

De reden dat u altijd een vergoeding ontvangt is dat het letsel bij een aanrijding tussen een auto en fiets meestal ernstig is. U bent als fietser immers kwetsbaar in het verkeer. Dit is uiteraard ook zo bij een aanrijding tussen een auto en een voetganger.

Bent u op de fiets aangereden of als voetganger aangereden? Neemt u dan contact met ons op, wij zorgen dat uw schade maximaal vergoed wordt door de aansprakelijke partij.

Icon

Heb ik recht op een letselschade vergoeding na een bedrijfsongeval?

De vergoeding van letselschade na een bedrijfsongeval is geregeld in artikel 7:658 BW. Hierin is de bijzondere zorgplicht van de werkgever opgenomen. Op basis hiervan is de werkgever in beginsel aansprakelijk. U hoeft alleen aan te tonen dat u tijdens het werk een arbeidsongeval is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden.

Uw werkgever is gehouden uw letselschade door een bedrijfsongeval te vergoeden. Dit is alleen in de volgende gevallen niet het geval:

✅ Uw werkgever bewijst dat hij aan zijn zorgplicht heeft voldaan
✅ Bij aan opzet grenzende roekeloosheid

In bijna alle gevallen voldoet de werkgever niet aan zijn zorgplicht. Hij moet er namelijk voor zorgen dat u geen ongeval overkomt. Gebeurt er toch een ongeval op het werk, dan is hij meestal aansprakelijk.

Werkgevers zijn in bijna alle gevallen goed verzekerd tegen aansprakelijkheid. De verzekeraar van de werkgever zal daarom opkomen voor uw letselschade.

Hier leest u alles wat u moet weten als u een bedrijfsongeval in Delft is overkomen.

Arbeidsongeschiktheid met letselschade Delft

In de wet is geregeld dat uw werkgever u salaris het eerste jaar volledig moet doorbetalen. Na één jaar arbeidsongeschiktheid is dit nog maar 70% en na twee jaar mag uw werkgever u ontslaan. In ons voorbeeld gaat u pas na ruim een jaar weer aan het werk. Dat betekent dat uw salaris na één jaar wordt gekort. Dit tekort verhaalt uw letselschade advocaat Delft op de aansprakelijke partij! Bent u zelfstandig ondernemer? Dan berekent uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Delft welke gevolgen het ongeval heeft voor de omzet en winst. Op basis van deze berekening wordt uw letselschade vervolgens berekend.

Huishoudelijke hulp komt altijd voor vergoeding in aanmerking, ook als uw partner of anderen uw aandeel in het huishouden overneemt. Wilt u weten welke schadevergoeding in Delft u krijgt op het gebied van het huishouden? Dit vindt u in de richtlijn huishoudelijke hulp van de Letselschade Raad.

Wilt u weten op welke schadevergoeding u in Delft recht heeft? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat Delft. Bel 0800 278 4626 (gratis)of vul hier uw gegevens in. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade in Delft.

Brugman Letselschade Advocaten Delft

Brugman letselschade advocaten Delft is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Onze letselschade advocaten houden zich enkel bezig met het verhalen van letselschade. Bijvoorbeeld na een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Maar ook na een val over een losliggende stoeptegel of na een bijtincident met een hond helpt uw letselschade advocaat Delft u graag.

Wij streven een zo hoog mogelijke kwaliteit rechtsbijstand na. Daarom zijn onze letselschade specialisten allen lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. En uiteraard zijn wij aangesloten bij de Orde van Advocaten. Voor u in Delft de garantie dat u bij het verhalen van uw letselschade wordt bijgestaan door een erkende, ervaren en deskundige letselschade advocaat voor het verhalen van uw letselschade Delft.

Brugman Letselschade Advocaten Delft helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. Wij zijn iedere dag via het contactformulier bereikbaar en nemen dan direct contact met u op. Maar ook via 0800 278 4626(gratis) zijn wij iedere dag bereikbaar. Uw letselschade advocaat Delft zorgt dat uw letselschade na een ongeval snel en volledig vergoed wordt door de aansprakelijke partij.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar