Lijdt u letselschade in Leiden door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos

Een letselschade advocaat in Leiden nodig? Wij helpen u kosteloos!

 Er is u een ongeval overkomen en nu zoekt u een letselschade advocaat in Leiden om uw letselschade te verhalen. Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij hierin gespecialiseerd. Al meer dan 12,5 jaar verhalen wij in Leiden en omstreken letselschade als gevolg van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en hondenbeten.

Ons team van letselschade advocaten is werkzaam in Leiden en komt graag bij u thuis voor het geven van een letselschade advies. Samen met u bespreken wij de gevolgen die het ongeval voor u heeft, bijvoorbeeld op het gebied van werk of uw gezin. Wij zorgen dat alle schade netjes op de letselschade verzekering of SVI- verzekering verhaald wordt, 100% kosteloos!

Wilt u een gratis letselschade advies of uw letselschade claimen? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht via de contactpagina. Wij helpen u graag! Lees meer over letselschade:

Letselschade door verkeersongeval

De A44 en de N204 zijn misschien wel de meest bekende wegen rondom Leiden. Op deze wegen, maar ook op de provinciale wegen en in de bebouwde kom is het druk. Helaas met de nodige auto ongelukken en fietsongelukken tot gevolg. Maar wat te doen bij een tibia plateau fractuur nadat u op de fiets aangereden bent? Of nekklachten na een kettingbotsing? Wij leggen u graag de mogelijkheden uit.

Bij een verkeersongeval is het van belang te weten dat er recht is op een letselschadevergoeding als:

 1. Een ander het ongeval heeft veroorzaakt
 2. U bij een auto ongeluk passagier bent, ongeacht de schuldvraag
 3. Er een schade inzittendenverzekering is
 4. U als fietser bent aangereden door een motorvoertuig.

U heeft dus vaker recht op een schadevergoeding dan u wellicht dacht. Uw letselschade advocaat in Leiden adviseert u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Aanrijding van achteren

Een aanrijding van achteren is veruit het meest voorkomende auto-ongeluk. Iemand let niet op de file of het rode licht met als gevolg een achterop aanrijding. Bij een dergelijk ongeval is er iemand aansprakelijk en heeft u recht op een letselschadevergoeding.

In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen, afgekort de WAM. Dit betekent dat uw letselschadeclaim direct bij de letselschade verzekeraar ingediend kan worden. Uw letselschade advocaat in Leiden regelt dit voor.

Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade? Neem dan contact met ons op, wij zorgen dat u schade verhaald wordt, zowel materiële schade als het smartengeld.

Ik was als passagier betrokken bij een ongeval, heb ik recht op schadevergoeding?

Het antwoord op deze vraag is bijna altijd “ja”. Als passagier kunt u immers niks doen aan het ongeval, u zat immers niet achter het stuur. Zijn er meerdere motorvoertuigen bij het ongeval betrokken, bijvoorbeeld bij een kop-staartbotsing of frontale aanrijding? Dan is er recht op een schadevergoeding op grond van de Schuldloze derde regeling.

Op basis van deze regeling kunt u uw letselschade claimen bij de verzekeraar van het voertuig waarin u als passagier meereed.

Is er sprake van een eenzijdig ongeval? Dan is er als passagier recht op een letselschadevergoeding als de bestuurder een fout heeft gemaakt of indien er een schade-inzittendenverzekering is afgesloten.

Wilt u weten of u als passagier uw schade en smartengeld na een ongeluk kunt verhalen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

De schade inzittendenverzekering

Een schade-inzittendenverzekering, afgekort een SVI-verzekering is een belangrijke verzekering. Op basis hiervan kunnen namelijk zowel de bestuurder als de passagiers een letselschade vergoed krijgen. Aansprakelijkheid is niet nodig. Met name bij een eenzijdig ongeval of een verkeersfout van de bestuurder kan de SVI- verzekering uitkomst bieden!

Als fietser of voetganger aangereden? Altijd recht op een schadevergoeding!

Artikel 185 lid 1 van de Wegenverkeerswet luidt:

“Indien een motorrijtuig waarmee op de weg wordt gereden, betrokken is bij een verkeersongeval waardoor schade wordt toegebracht aan, niet door dat motorrijtuig vervoerde, personen of zaken, is de eigenaar van het motorrijtuig of – indien er een houder van het motorrijtuig is – de houder verplicht om die schade te vergoeden, tenzij aannemelijk is dat het ongeval is te wijten aan overmacht, daaronder begrepen het geval dat het is veroorzaakt door iemand, voor wie onderscheidenlijk de eigenaar of de houder niet aansprakelijk is.”

Op grond van artikel 185 van de Wegenverkeerswet hebben fietsers en voetgangers altijd recht op een letselschadevergoeding als voldaan is aan de volgende voorwaarden:

 1. Het gaat om een botsing tussen een motorrijtuig en een fietser of voetganger.
 2. De auto, scooter of vrachtwagen reed op de openbare weg.

Wordt iemand als fietser aangereden? Dan wordt 50% van de letselschade vergoed als de fietser schuld had aan het ongeval. Is het motorvoertuig schuldig aan een auto botsing of scooter aanrijding? Dan is er uiteraard recht op een volledige compensatie van de schade.

Bent u in Leiden als fietser aangereden en lijdt u schade? Uw letselschade advocaat in Leiden claimt 100% kosteloos uw letselschade. Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis letselschade advies. Wij helpen u graag.

Letselschade door een bedrijfsongeval in Leiden

Op werkgevers en opdrachtgevers rust een zware zorgplicht voor medewerkers en zzp’ers. Zo dient een werkgever er voor te zorgen dat:

 • Machines en gereedschap in orde is.
 • Er voldoende (schriftelijke) instructies zijn gegeven.
 • De werkplek veilig is (geen gladde vloer).
 • Toezicht wordt gehouden.

De zware zorgplicht betekent in de praktijk dat werkgevers aansprakelijk zijn voor een bedrijfsongeval. Dit geldt niet alleen voor medewerkers in loondienst, maar ook voor uitzendkrachten en zzp’ers.

Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval? Wij verhalen uw letselschade in Leiden op de letselschade verzekering van de werkgever.

Gebeten door hond in Leiden

Bent u gebeten door een hond in Leiden en bent u hierbij gewond geraakt? De bezitter van de hond is in dit geval aansprakelijk. U heeft naast vergoeding van de schade ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijnklachten, angstklachten en littekens door de hondenbeet.

U moet bewijzen dat u door een hond gebeten bent. Probeer daarom bij een hondenbeet altijd getuigen te vinden en schrijf naam en contactgegevens op. Dit voorkomt discussie!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich specifiek richt op het behartigen van de belangen van slachtoffers met letselschade. Onze gespecialiseerde advocaten helpen slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, gebrekkige wegen en stoepen en hondenbeten om de maximale schadevergoeding te verkrijgen. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers en nooit voor verzekeraars. Ons kantoor is volledig onafhankelijk. We zijn partijdig in het belang van onze cliënten en zetten ons maximaal in om de aansprakelijke partij te dwingen de letselschade te vergoeden. Als letselschade advocaat in Leiden staan wij altijd voor onze cliënten klaar om hen te ondersteunen en te helpen bij het verkrijgen van de schadevergoeding die zij verdienen.

Contact met uw letselschade advocaat in Leiden

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Neem contact met uw letselschade advocaat op. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Annemiek de Jong
Letselschade jurist

Annemiek is werkzaam als letselschade jurist bij Brugman Letselschade Advocaten. Naast het juridisch bijstaan van haar cliënten, biedt zij ook altijd een luisterend oor.

Contact

Annebel Tol
Letselschade jurist

Annebel is als letselschade jurist gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of ongeval op het werk.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

Contact met uw letselschade advocaat in Leiden

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Neem contact met uw letselschade advocaat op. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

U vindt ons onze letselschade advocaten in Leiden, maar kunt voor het verhalen van letselschade terecht bij een van onze letselschade advocaten in Zoetermeer of een letselschade advocaat in Den Haag.

 Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar