Zoekt u een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn?
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Zoekt u een ervaren letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn? Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben de advocaten jarenlange ervaring en zijn zij lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Wij verhalen uw letselschade gegarandeerd ook nog eens 100% kosteloos op de aansprakelijke partij.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in voor gratis letselschade advies en het verhalen van uw letselschade in Alphen aan den Rijn. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, schakelen een medisch adviseur in om u te helpen en inventariseren uw letselschade.

Komen wij er niet uit met de verzekeraar van de aansprakelijke partij? Dan gaan wij voor u naar de rechter! Uw letselschade advocaat Alphen aan den Rijn zorgt dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Bij Brugman Letselschade advocaten zorgen wij dat u geen kosten maakt voor onze rechtsbijstand. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. In de wet staat echter dat u bij een ongeval, bijvoorbeeld bij whiplash klachten na een aanrijding of een bedrijfsongeval, recht hebt op de hulp van een letselschade specialist. De enige voorwaarde is dat iemand aansprakelijk is voor uw schade. Bij een auto botsing is dit vaak heel duidelijk en een bezitter van een hond is altijd aansprakelijk voor een hondenbeet.

Ook bij een bedrijfsongeval of in het geval van een gebrek in de weg is aansprakelijkheid vaak een feit. Daarom kunnen wij u kosteloos bijstaan bij het claimen van uw schade.

Wilt u ook de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Icon

Wie is uw letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat
Aniek Waiboer
Letselschade advocaat

Aniek is werkzaam als letselschade advocaat. Haar doel is om haar cliënten in de lastige periode na een ongeval de bijstand te bieden waar zij recht op hebben zodat haar cliënten zich kunnen focussen op het herstel. Zij vindt het hierbij belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten.

Contact

Lisa van Diepen
Letselschade advocaat

Van Lisa kunt u verwachten dat zij zich volledig voor u inzet als slachtoffer van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval. Bij Lisa
bent u dan ook aan het juiste adres voor het claimen van uw letselschade.

Contact

Een ongeluk in Alphen aan den Rijn, wat nu?

Bij een ongeluk in Alphen aan den Rijn wordt al snel gedacht aan een verkeersongeval, bijvoorbeeld op de beruchte N207. Naast een auto ongeluk of fietsongeluk kunt u echter ook betrokken zijn bij een bedrijfsongeval of bent u gebeten door een hond. Wat er ook is gebeurd, een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn dient een schadeclaim voor u in bij de aansprakelijke partij.

Na een ongeluk kunt u niet alleen bij een letselschade advocaat terecht, maar ook bij een letselschade jurist of een letselschadebureau. De voordelen van een letselschade advocaat zijn echter:

 1. Een letselschade advocaat heeft naast een universitaire meestertitel de specialistenopleiding Personenschade gevolgd.
 2. In tegenstelling tot een letselschade jurist mag een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn procederen.
 3. Voor een letselschade advocaat geldt de eis at hij of zij ten minste 5 jaar ervaring heeft in het verhalen van letselschade.
 4. Het is voor letselschade advocaten verplicht jaarlijks hun kennis op het gebied van letselschade bij te houden.
 5. Letselschade advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Letselschade juristen stellen soms voor om u te helpen op no cure no pay basis. Doe dit niet als er een aansprakelijke partij is. Naast uw letselschade komen dan namelijk ook de kosten van rechtsbijstand voor vergoeding in aanmerking. Bij het systeem van no cure no pay staat u een deel van uw letselschade vergoeding af. Dit is zonde en niet nodig als iemand aansprakelijk is voor uw schade!

Icon

Wat te doen bij een auto ongeluk in Alphen aan den Rijn?

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk in Alphen aan den Rijn? Dan kunt u uw letselschade verhalen op:

 1. De WAM- verzekeraar van de aansprakelijke partij.
 2. Een SVI- verzekeraar bij een eenzijdig ongeval.

Iedere motorrijtuig in Nederland is verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Deze verzekeringsplicht is opgenomen in de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, afgekort de WAM. Op basis van deze wet heeft u recht op een letselschade vergoeding als een ander verantwoordelijk is voor het auto ongeluk.

Een letselschade claim indienen bij de SVI- verzekeraar is van toepassing bij een eenzijdig ongeval, bijvoorbeeld bij een ongeval door gladheid waardoor een auto tegen de railing of een boom aanrijdt.

Bij een auto ongeluk gaat het vaak om ernstig letsel, bijvoorbeeld:

 • Whiplash klachten
 • Tibia fractuur (Scheenbeen)
 • Polsfractuur
 • Hersenletsel
 • Dwarslaesie
 • Breuk knie plateau
 • Littekens
 • Kneuzingen

Whiplash klachten na een aanrijding

Bij bijna alle hiervoor genoemde soorten letsel gaat het om objectiveerbaar letsel. Dat wil zeggen dat het letsel zichtbaar is, zoals een breuk. Bij een whiplash of hersenletsel is dit anders. Dit letsel dat vaak voorkomt na een auto botsing met hoge snelheid of een aanrijding van achteren wordt niet objectiveerbaar letsel genoemd. Bijvoorbeeld whiplash klachten na een aanrijding. Dit wil niet zeggen dat u dan geen recht heeft op een letselschade vergoeding. Wel is het hierbij van belang dat u bewijst dat bijvoorbeeld de nekklachten of het hersenletsel van het ongeval komt.

Dit doet u door direct na het ongeval onder medische behandeling te komen en te blijven! Laat een arts zo snel mogelijk na een verkeersongeluk opschrijven welke klachten u heeft, bijvoorbeeld whiplash symptomen. U voorkomt dan discussie met de verzekeraar over het causaal verband tussen het ongeval en uw klachten.

Scooter ongeluk Alphen aan den Rijn

Er is u een scooter ongeluk in Alphen aan den Rijn overkomen. Als iemand u heeft aangereden door geen voorrang te verlenen, dan heeft u recht op een vergoeding van uw schade. Dit zijn de 5 meest voorkomende schadeposten bij een aanrijding

 1. Verlies aan verdienvermogen door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten (eigen risico en eigen bijdragen)
 3. Kosten voor verpleging en verzorging
 4. Hulp in het huishouden
 5. Smartengeld

De eerste 4 schadeposten noemen wij materiële schadeposten, deze zijn op geld waardeerbaar. Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten, verdriet en psychische klachten zoals een PTSS.

Letsel door een bedrijfsongeval in Alphen aan den Rijn

U bent betrokken bij een bedrijfsongeval in Alphen aan den Rijn en bent hierbij gewond geraakt. In veel gevallen is de werkgever dan aansprakelijk voor uw letselschade. Hiertoe is zij op grond van de wet verplicht. Werkgevers moeten er namelijk alles aan doen om een arbeidsongeval te voorkomen. Dit staat in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek.

Is het ongeval op het werk het gevolg van stuk gereedschap of een gebrekkige machine? Of was de vloer nat? Dan is de werkgever aansprakelijk. Daarnaast is de werkgever aansprakelijk als u schade lijdt door een fout van uw collega. Want werkgevers zijn ook aansprakelijk voor fouten van haar medewerkers. Dus bent u slachtoffer van een heftruckongeval omdat een collega u aanrijdt, dan is er recht op een letselschadevergoeding.

Letselschade in Alphen aan den Rijn? Neem contact met ons op!

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of door een hondenbeet? Onze letselschade advocaten in Alphen aan den Rijn helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade!

Anderen lazen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar