Zoekt u een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn?
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Zoekt u een ervaren letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn? Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben de advocaten jarenlange ervaring en zijn zij lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Wij verhalen uw letselschade gegarandeerd ook nog eens 100% kosteloos op de aansprakelijke partij.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in voor gratis letselschade advies en het verhalen van uw letselschade in Alphen aan den Rijn. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, schakelen een medisch adviseur in om u te helpen en inventariseren uw letselschade.

Komen wij er niet uit met de verzekeraar van de aansprakelijke partij? Dan gaan wij voor u naar de rechter! Uw letselschade advocaat Alphen aan den Rijn zorgt dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Bij Brugman Letselschade advocaten zorgen wij dat u geen kosten maakt voor onze rechtsbijstand. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. In de wet staat echter dat u bij een ongeval, bijvoorbeeld bij whiplash klachten na een aanrijding of een bedrijfsongeval, recht hebt op de hulp van een letselschade specialist. De enige voorwaarde is dat iemand aansprakelijk is voor uw schade. Bij een auto botsing is dit vaak heel duidelijk en een bezitter van een hond is altijd aansprakelijk voor een hondenbeet.

Ook bij een bedrijfsongeval of in het geval van een gebrek in de weg is aansprakelijkheid vaak een feit. Daarom kunnen wij u kosteloos bijstaan bij het claimen van uw schade.

Wilt u ook de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn? Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Icon

Een ongeluk in Alphen aan den Rijn, wat nu?

Bij een ongeluk in Alphen aan den Rijn wordt al snel gedacht aan een verkeersongeval, bijvoorbeeld op de beruchte N207. Naast een auto ongeluk of fietsongeluk kunt u echter ook betrokken zijn bij een bedrijfsongeval of bent u gebeten door een hond. Wat er ook is gebeurd, een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn dient een schadeclaim voor u in bij de aansprakelijke partij.

Na een ongeluk kunt u niet alleen bij een letselschade advocaat terecht, maar ook bij een letselschade jurist of een letselschadebureau. De voordelen van een letselschade advocaat zijn echter:

 1. Een letselschade advocaat heeft naast een universitaire meestertitel de specialistenopleiding Personenschade gevolgd.
 2. In tegenstelling tot een letselschade jurist mag een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn procederen.
 3. Voor een letselschade advocaat geldt de eis at hij of zij ten minste 5 jaar ervaring heeft in het verhalen van letselschade.
 4. Het is voor letselschade advocaten verplicht jaarlijks hun kennis op het gebied van letselschade bij te houden.
 5. Letselschade advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Letselschade juristen stellen soms voor om u te helpen op no cure no pay basis. Doe dit niet als er een aansprakelijke partij is. Naast uw letselschade komen dan namelijk ook de kosten van rechtsbijstand voor vergoeding in aanmerking. Bij het systeem van no cure no pay staat u een deel van uw letselschade vergoeding af. Dit is zonde en niet nodig als iemand aansprakelijk is voor uw schade!

Icon

Wat te doen bij een auto ongeluk in Alphen aan den Rijn?

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk in Alphen aan den Rijn? Dan kunt u uw letselschade verhalen op:

 1. De WAM- verzekeraar van de aansprakelijke partij.
 2. Een SVI- verzekeraar bij een eenzijdig ongeval.

Iedere motorrijtuig in Nederland is verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Deze verzekeringsplicht is opgenomen in de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, afgekort de WAM. Op basis van deze wet heeft u recht op een letselschade vergoeding als een ander verantwoordelijk is voor het auto ongeluk.

Een letselschade claim indienen bij de SVI- verzekeraar is van toepassing bij een eenzijdig ongeval, bijvoorbeeld bij een ongeval door gladheid waardoor een auto tegen de railing of een boom aanrijdt.

Bij een auto ongeluk gaat het vaak om ernstig letsel, bijvoorbeeld:

 • Whiplash klachten
 • Tibia fractuur (Scheenbeen)
 • Polsfractuur
 • Hersenletsel
 • Dwarslaesie
 • Breuk knie plateau
 • Littekens
 • Kneuzingen

Whiplash klachten na een aanrijding

Bij bijna alle hiervoor genoemde soorten letsel gaat het om objectiveerbaar letsel. Dat wil zeggen dat het letsel zichtbaar is, zoals een breuk. Bij een whiplash of hersenletsel is dit anders. Dit letsel dat vaak voorkomt na een auto botsing met hoge snelheid of een aanrijding van achteren wordt niet objectiveerbaar letsel genoemd. Bijvoorbeeld whiplash klachten na een aanrijding. Dit wil niet zeggen dat u dan geen recht heeft op een letselschade vergoeding. Wel is het hierbij van belang dat u bewijst dat bijvoorbeeld de nekklachten of het hersenletsel van het ongeval komt.

Dit doet u door direct na het ongeval onder medische behandeling te komen en te blijven! Laat een arts zo snel mogelijk na een verkeersongeluk opschrijven welke klachten u heeft, bijvoorbeeld whiplash symptomen. U voorkomt dan discussie met de verzekeraar over het causaal verband tussen het ongeval en uw klachten.

Scooter ongeluk Alphen aan den Rijn

Er is u een scooter ongeluk in Alphen aan den Rijn overkomen. Als iemand u heeft aangereden door geen voorrang te verlenen, dan heeft u recht op een vergoeding van uw schade. Dit zijn de 5 meest voorkomende schadeposten bij een aanrijding

 1. Verlies aan verdienvermogen door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten (eigen risico en eigen bijdragen)
 3. Kosten voor verpleging en verzorging
 4. Hulp in het huishouden
 5. Smartengeld

De eerste 4 schadeposten noemen wij materiële schadeposten, deze zijn op geld waardeerbaar. Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten, verdriet en psychische klachten zoals een PTSS.

Letsel door een bedrijfsongeval in Alphen aan den Rijn

U bent betrokken bij een bedrijfsongeval in Alphen aan den Rijn en bent hierbij gewond geraakt. In veel gevallen is de werkgever dan aansprakelijk voor uw letselschade. Hiertoe is zij op grond van de wet verplicht. Werkgevers moeten er namelijk alles aan doen om een arbeidsongeval te voorkomen. Dit staat in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek.

Is het ongeval op het werk het gevolg van stuk gereedschap of een gebrekkige machine? Of was de vloer nat? Dan is de werkgever aansprakelijk. Daarnaast is de werkgever aansprakelijk als u schade lijdt door een fout van uw collega. Want werkgevers zijn ook aansprakelijk voor fouten van haar medewerkers. Dus bent u slachtoffer van een heftruckongeval omdat een collega u aanrijdt, dan is er recht op een letselschadevergoeding.

Letselschade in Alphen aan den Rijn? Neem contact met ons op!

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of door een hondenbeet? Onze letselschade advocaten in Alphen aan den Rijn helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade!

Anderen lazen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar