Laat uw letselschade kosteloos verhalen door onze letselschade advocaten!
Bent u gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Barneveld?

Letselschade verhalen na een bedrijfsongeval in Barneveld

Een bedrijfsongeval, er vinden er ieder jaar weer meer dan 200.000 in Nederland plaats. Een bedrijfsongeval kan ernstig letsel geven en hierdoor tot schade leiden. Schade als gevolg van een bedrijfsongeval wordt letselschade genoemd.

Letselschade advocaat Friso Brugman is als een van de weinige letselschade advocaten in Nederland gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval. Ook voor een bedrijfsongeval in Barneveld kunt u bij hem terecht. Samen met u inventariseert hij uw letsel en de schade die u hierdoor lijdt. Veel voorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

✅ Inkomensschade bij arbeidsongeschiktheid
✅ Medische kosten
✅ Pensioenschade
✅ Verzorgingskosten en verpleegkosten
✅ Kosten gemaakt in het ziekenhuis
Smartengeld

Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval in Barneveld en omstreken? Neem dan contact met letselschade advocaat Friso Brugman op. Een letselschade advies kan gewoon bij u thuis plaatsvinden en wij werken altijd 100% kosteloos voor u. De kosten van rechtsbijstand worden samen met uw letselschade verhaalt op de aansprakelijke letselschade verzekeraar.

Wilt u uw letselschade na een bedrijfsongeval verhalen? Neem contact met letselschade advocaat Friso Brugman op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur hem een bericht.

Icon

Letselschade claimen na bedrijfsongeval in Barneveld

Bedrijfsongevallen gebeuren in alle sectoren. Het kan gaan om een heftruckongeval, een een val van een steiger, maar ook letsel door een machine komt veelvuldig voor. Wat voor ongeval op het werk u ook is overkomen, in de meeste gevallen is de werkgever verplicht uw letselschade te vergoeden. Werkgevers zijn gelukkig meestal goed verzekerd tegen aansprakelijkheid voor een bedrijfsongeval. De letselschade verzekeraar betaalt dan uw schade.

Letselschade claimen gebeurt door middel van een aansprakelijkstelling. Hierin staat dat u een arbeidsongeval is overkomen en welk letsel u daaraan heeft overgehouden. Ook stuit u de verjaring en wordt verzocht om een schadevergoeding. Uiteraard regelen wij dit allemaal voor u. Is de aansprakelijkheid erkend? Dan wordt er een schadestaat opgesteld. Hierin staan alle schadeposten opgesomd.

Het claimen van letselschade na een bedrijfsongeval in Barneveld en omstreken is niet eenvoudig. U heeft daarbij te maken met een verzekeraar waar ervaren letselschade juristen werken. Daarom is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een letselschade specialist. Is de werkgever aansprakelijk? Dan is er op grond van de wet recht op een gratis letselschade advocaat. Deze vindt u in Barneveld en omstreken in de persoon van Friso Brugman. Door zijn jarenlange ervaring en deskundigheid weet hij precies welke stappen er genomen moeten worden om uw letselschade maximaal te verhalen.

Icon

Bedrijfsongeval melden bij werkgever of arbeidsinspectie?

Op werkgevers rust een zware zorgplicht als het gaat om de veiligheid van haar medewerkers. Is er sprake van een bedrijfsongeval, dan dient de werkgever te bewijzen dat haar geen enkele blaam treft. Hierin slaagt een werkgever bij een ongeval op het werk doorgaans niet. U als letselschade slachtoffer daarentegen hoeft enkel te bewijzen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hierbij gewond bent geraakt.

In de meeste gevallen staat vast dat u een ongeval is overkomen tijdens werktijd. Ook het letsel staat meestal niet ter discussie. Het is wel van belang dat u het bedrijfsongeval meldt bij uw werkgever. Onderneemt de werkgever geen actie? Dan kunt u de arbeidsinspectie inschakelen!

Is u een bedrijfsongeval met letsel overkomen? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met een letselschade advocaat op. Deze regelt alles voor u. Zo kunt u zich bezighouden met revalideren terwijl regelen dat uw letselschade vergoed wordt.

Contact met uw letselschade advocaat in Barneveld

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Barneveld en wilt u hulp bij het verhalen van uw letselschade? Neemt dan contact op met uw letselschade advocaat in Barneveld en omstreken, Friso Brugman. Bel voor contact 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar