Brugman Letselschade Advocaten verhaalt kosteloos uw letselschade!
Bent u in Almelo op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat?

Letselschade advocaat Almelo

Bij Brugman Letselschade advocaten vindt u niet alleen een letselschade advocaat in Almelo, maar in heel Overijssel werkzaam. Zo komt uw letselschade advocaat ook bij u thuis in Hengelo, Enschede of Haakbergen. Wij werken namelijk in de hele provincie Overijssel. Is u dus een ongeval overkomen en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Almelo en omstreken, dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres!

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 15 jaar letselschade specialist. Wij werken samen met diverse andere letselschadespecialisten zoals een medisch adviseur, rekenkundige en arbeidsdeskundige. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij het verhalen van letselschade.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Almelo

Een aanrijding met de auto of een fietsongeval kan grote gevolgen hebben. Hetzelfde geldt voor een bedrijfsongeval of een hondenbeet. Dan is het fijn als u bij het verhalen van uw letselschade bijgestaan wordt door een letselschade advocaat. Vaak wordt er echter gekozen voor een letselschade bureau of letselschade jurist. De reden hiervoor is vaak omdat deze op basis van no cure no pay of kosteloos werken.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij echter altijd 100% kosteloos! U krijgt de best mogelijk rechtsbijstand zonder dat u kosten maakt! Uw letselschade advocaat in Almelo verhaalt de kosten van rechtsbijstand namelijk op de aansprakelijke persoon. Bij een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een hondenbeet is dit meestal een letselschade verzekeraar. U maakt voor onze rechtsbijstand dus geen kosten!

Wilt u uw letselschade 100% kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Almelo? Bel voor een kosteloos adviesgesprek of uw letselschadeclaim 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade verhalen door uw letselschade advocaat in Almelo

Indien u een ongeluk in het verkeer of op het werk is overkomen en u hierbij gewond bent geraakt, dan is er sprake van letselschade. Deze bestaat uit de kosten die u door het ongeval maakt, zoals medische kosten en reiskosten. Niet zelden leidt een ongeluk ook tot tijdelijke of langdurige arbeidsongeschiktheid leiden. Er is dan sprake van inkomensschade. In de letselschade wordt dit verlies aan verdienvermogen genoemd. Uw letselschadevergoeding omvat ook deze schade.

Naast kosten en schade bevat uw letselschade vergoeding ook smartengeld. Smartengeld of immateriële schade is een vergoeding door geleden pijn, angstklachten zoals verkeersangst, een PTSS of andere psychische klachten. Ook verdriet om bijvoorbeeld ontsierende littekens valt onder deze schadepost.

De meest voorkomende letselschadeposten zijn:

✅ Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid

✅ Medische kosten als het eigen risico en facturen van de fysiotherapeut

✅ Kosten voor verzorging, verpleging en overnamen van huishoudelijke taken

✅ Onderhoudskosten huis en tuin

✅ Smartengeld

Icon

Verkeersongeval in Almelo

Een aanrijding kan uw leven op de kop zetten. Van het een op het andere moment ervaart u pijnklachten, kunt u niet werken, moet er extra kinderopvang komen en maakt u kosten. U bent onder behandeling bij specialisten en lijdt ook nog eens letselschade. Dan is het fijn als u zich kunt richten op uw herstel en het verhalen van letselschade kunt overlaten aan een letselschade advocaat in Almelo.

In het geval van een auto-ongeval is er meestal recht op schadevergoeding. Bent u bijvoorbeeld betrokken bij een kettingbotsing? Dan dient de auto die achterop is gereden uw letselschade te vergoeden. Omdat alle motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid zijn, krijgt u uw letselschade altijd gecompenseerd.

Is er sprake van een eenzijdig verkeersongeval of heeft u een verkeersfout gemaakt en hierdoor letselschade opgelopen? Ook dan kan uw letselschade advocaat in Hengelo u bijstaan. De meeste personen hebben tegenwoordig een schade-inzittendenverzekering. Op basis hiervan is er recht op een letselschadevergoeding; aansprakelijkheid speelt hier geen rol. Dus ook bij een eenzijdig ongeval of een eigen fout krijgt u een schadevergoeding.

Bent u als fietser aangereden of als voetganger aan gereden door een auto, scooter of vrachtwagen? Dan is er altijd recht op een vergoeding van letselschade. Dit is ook het geval als u zelf ten onrechte geen voorrang verleende of door rood licht rijdt. U ontvangt dan op basis van artikel 185 van de Wegenverkeerswet altijd 50% vergoed van uw schade. En bij toepassing van de billijkheidscorrectie kan dit oplopen tot 100%! Artikel 185 van de Wegenverkeerswet is uitgewerkt in het spoorboekje artikel 185 WVW.

Icon

Letselschade door bedrijfsongeval in Almelo

Wanneer is er sprake van een bedrijfsongeval? Er is sprake van een bedrijfsongeval als u tijdens uw werk een ongeval overkomt. Dit kan ook tijdens uw pauze zijn of als u onderweg bent voor uw werkgever. Zelfs tijdens een bedrijfsuitje kan er sprake zijn van werkgeversaansprakelijkheid. Uw letselschade advocaat in Almelo adviseert u hier graag over.

Voorbeelden van een bedrijfsongeval zijn een val door een gladde vloer, letsel door een gebrekkige machine of letsel door een fout van een collega. In al deze gevallen is uw werkgever schadeplichtig. Gelukkig zijn werkgevers in de regel verzekerd tegen aansprakelijkheid. De inkomensschade, medische kosten en het smartengeld worden dan ook vergoed door de letselschade verzekeraar van de werkgever.

Is u een arbeidsongeval op het werk overkomen en is er sprake van letsel? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Almelo. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade door hondenbeet in Almelo

Letselschade door dieren komt geregeld voor. Zo komen er per jaar tienduizenden personen met een hondenbeet bij de huisarts of in het ziekenhuis. Een hondenbeet kan ernstig letsel met zich meebrengen, daarnaast blijven er vaak ontsierende littekens over.

Bent u gebeten door een hond? Dan is het goed om te weten dat de hondenbezitter aansprakelijk is de geleden letselschade! Probeert u daarom nadat u door een hond gebeten bent de bezitter van de hond te achterhalen. Omdat u moet bewijzen dat u door een hond gebeten bent adviseren wij u wel om de namen en contactgegevens van eventuele getuigen van de hondenbeet te noteren. Dit voorkomt bewijsproblemen.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Almelo

Ben u in de auto aangereden of op de fiets aangereden? Is u een bedrijfsongeval overkomen of bent u gebeten door een hond? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Almelo en omstreken op. Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos op de aansprakelijke persoon. En onze letselschade specialist bij u in de buurt komt gewoon bij u thuis om de gevolgen van het ongeval met u te bespreken. Wij stellen een aansprakelijkstelling op en zorgen dat er een voorschot betaalt wordt. Dan hoeft u niks voor te schieten en blijft u niet met schade zitten!

Bel ons voor een gratis letselschade advies en het 100% kosteloos verhalen van uw letselschade: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Charlotte is 1 van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Charlotte is een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Zij helpt slachtoffers bij het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of een hondenbeet.

 

Brugman Letselschade Advocaten heeft meerdere afspraaklocaties in Twente. Dus ook voor een letselschade advocaat in Enschede of letselschade advocaat in Hengelo kunt u bij onze letselschade specialisten terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar