Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!
Heeft u bij een bedrijfsongeval in Almelo letsel opgelopen?

Letsel door een bedrijfsongeval in Almelo? Wij helpen u kosteloos!

Heeft u letsel opgelopen na een bedrijfsongeval in Almelo en omstreken? Uw werkgever of opdrachtgever is meestal aansprakelijk voor uw letselschade. Daarnaast zijn werkgevers en opdrachtgevers verzekerd tegen aansprakelijkheid. De letselschade verzekeraar betaalt uw schade!

Is u een ongeluk op het werk overkomen en heeft u hierbij letsel opgelopen? Onze letselschade advocaten helpen u! Wij verhalen uw letselschade terwijl u zich richt op wat echt belangrijk is; uw gezondheid! Bel voor een kosteloos adviesgesprek met uw letselschade advocaat in Almelo 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Kosteloze hulp bij een bedrijfsongeval in Almelo

Uw letselschade advocaat in Almelo van Brugman Letselschade Advocaten helpt u altijd 100% kosteloos. Dat klinkt misschien onwerkelijk, maar de rechtsbijstandskosten worden betaald door de aansprakelijkheidsverzekering van uw werkgever. Dit is in de wet geregeld. Bij werkgeversaansprakelijkheid kunt u dus een beroep doen op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat!

Wij werken niet op basis van no cure no pay. Bij deze constructie staat u een deel van uw letselschadevergoeding af. Sommige letselschadebureaus werken op deze wijze. Bij ons vindt u geen no cure no pay advocaat. Wij werken gegarandeerd kosteloos voor u!

Letselschade verhalen na bedrijfsongeval in Almelo

Als u een bedrijfsongeval in Almelo is overkomen, dan rust er op u een bewijsplicht. U dient namelijk aan te tonen dat:

▶ Onder werktijd een ongeval is overkomen
▶ U door dit ongeval letsel heeft opgelopen

Het is niet nodig dat u daadwerkelijk aan het werk was ten tijde van het bedrijfsongeval. Ook een ongeval tijdens pauze of een verkeersongeval geldt als een bedrijfsongeval, als het maar onder werktijd is gebeurd!

In de meeste gevallen staat vrij eenvoudig vast dat u een ongeval op het werk is overkomen, bijvoorbeeld bij een bouwongeval of omdat u van een steiger gevallen bent. En ook bij een auto-ongeluk onder werktijd is snel aan de bewijslast voldaan. Soms is het echter lastiger om te bewijzen dat u een arbeidsongeval is overkomen. Bijvoorbeeld als u alleen aan het werk was. Het is daarom verstandig om direct het arbeidsongeval te melden bij uw leidinggevende. Is er sprake van blijvend letsel? Dan moet uw werkgever het arbeidsongeval melden bij de Inspectie SZW!

Staat vast dat u het ongeval is overkomen? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding, tenzij de werkgever bewijst dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden. Hierin slaagt een werkgever doorgaans niet, zo blijkt uit de jurisprudentie (rechtspraak).

Letselschade vergoeding bij een bedrijfsongeval

Is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid? Dan komt uw letselschade voor vergoeding in aanmerking. Samen met uw letselschade advocaat in Almelo inventariseert u de schadeposten. Dit kunnen allerlei schadeposten zijn, de meest voorkomende schadeposten zijn echter inkomensschade, medische kosten (eigen risico), kosten voor extra kinderopvang, huishoudelijke hulp en onderhoudskosten voor uw huis en tuin omdat u dit niet zelf meer kunt doen.

Is er letsel opgetreden? Of het nu op licht letsel of ernstig letsel gaat, er is altijd recht op een smartengeldvergoeding. Smartengeld is een schadepost waar de volgende schade onder valt:

▶ Pijnklachten
▶ Verdriet om gevolgen van het letsel
▶ Angstklachten zoals verkeersangst
▶ Ontsierende littekens bij het ongeval opgelopen
▶ Een post traumatische stress stoornis
▶ Boosheid, frustratie, depressie

Brugman Letselschade Advocaten Almelo

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Onze letselschade advocaten verhalen in Almelo en omstreken letselschade na en bedrijfsongeval, maar ook schade als gevolg van een auto- ongeluk of als u als fietser aangereden bent. Wij werken altijd kosteloos omdat de aansprakelijke partij de kosten van rechtsbijstand moet betalen.

Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dat betekent dat u met een betrouwbare partij te maken heeft bij het verhalen van uw letselschade na een bedrijfsongeval in Almelo. Ook is uw letselschade advocaat in Almelo en omstreken lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren, erkende en deskundige letselschade advocaat? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Almelo

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar