Lijdt u in Enschede letselschade na een ongeval?
Wij verhalen uw letselschade 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Enschede

Er is u in Enschede of omgeving een ongeval overkomen. Dan wilt u uiteraard uw letselschade verhalen op de aansprakelijk partij. Dit kunt u zelf doen, maar u heeft ook recht op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Enschede. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag en verhalen wij uw letselschade 100% kosteloos voor u! De aansprakelijke partij betaalt.

Lijdt u schade door een ongeval en zoekt u een ervaren en deskundige letselschade jurist? Bel dan uw letselschade advocaat voor Enschede en omstreken: 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Enschede?

Als u een letselschade advocaat in Enschede zoekt, dan wilt u deze het liefst in de buurt. U kunt bij ons terecht aan het Capitool 10, 721 PL in Enschede. Dit is aan de Hengelosestraat, naast Fletcher hotel De Broeierd.

Wij verwelkomen u natuurlijk graag op onze afspraak locatie, maar begrijpen ook dat u het prettiger vindt dat wij bij u langs komen. Daarom bezoekt uw letselschade advocaat in Enschede u gewoon thuis om te horen wat u is overkomen en hoe wij u kunnen helpen bij het verhalen van uw letselschade. Ook regelen wij direct een voorschot voor u op de schadevergoeding zodat er geen kosten of schade voor uw eigen rekening komen.

Wilt u weten wie uw letselschade advocaat is en welke professionals u bij staan bij het volledige letselschade traject? Hier vindt u het team van Brugman Letselschade Advocaten Enschede!

Een ongeluk in Enschede, welke schade wordt vergoed?

Als u betrokken bent bij een ongeval in Enschede, dan komt er veel op u af, u bent gewond geraakt, hebt pijn en daar bovenop lijdt u ook nog eens schade. Dan is het fijn als een letselschade specialist de financiële kant regelt zodat u zich op uw herstel kunt richten.

Onze letselschade advocaten nemen alle financiële zorgen na een ongeluk in Enschede en omstreken van u over. Terwijl u aan uw herstel werkt, zorgen wij dat uw letselschade vergoeding verhaalt wordt.
Letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. De meest voorkomende schadeposten bij materiële schade zijn:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Hulp bij het huishouden
 4. Onderhoudskosten huis en tuin
 5. Studievertraging
 6. Reiskosten en parkeerkosten
 7. (Extra) kinderopvang

Immateriële schade of smartengeld is een vergoeding voor:

 1. De pijn die u lijdt
 2. Verdriet
 3. Angstklachten
 4. PTSS
 5. Depressieve klachten

Icon

100% kosteloze hulp letselschade advocaat Enschede, kan dat?

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij altijd volledig kosteloos voor u. Ook als de verzekeraar niet al onze kosten wil betalen. Want wij vinden dat wat u toekomt ook bij u terecht moet komen!
Er zijn veel letselschade juristen van letselschadebureaus die werken op no cure no pay basis. Dit is echter geen gratis rechtsbijstand! Immers, u betaalt dan een deel van uw schadevergoeding aan uw belangenbehartiger. Gaat u dus nooit zomaar akkoord met no cure no pay afspraken!

Wilt u uw letselschade 100% kosteloos laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat in Enschede? Belt u ons dan: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij zijn er graag voor u!

Wat te doen na een aanrijding in Enschede?

Was u betrokken bij een aanrijding in Enschede? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

 • Vul altijd ter plaatse een schadeformulier in!
 • Laat het formulier ondertekenen door de tegenpartij
 • Bel eventueel de politie als u het niet vertrouwd!
 • Zijn er getuigen van het verkeersongeval? Noteer contactgegevens!
 • Maak foto’s van het plaats van het ongeval!
 • Laat u direct onder behandeling stellen en meldt uw letsel!
 • Bel uw letselschade advocaat van ons kantoor

Er zijn vaak discussies bij aanrijdingen in Enschede. Volgt u bovenstaande stappen, dan voorkomt u onnodige problemen.

Discussie met de verzekeraar zijn er vaak bij een kop staart botsing. Bij deze ongevallen komen er vaak whiplash klachten voor. Verzekeraars ontkennen vaak dat deze klachten er zijn. Gaat u direct naar een dokter na een achterop aanrijding en blijft u onder behandeling? Dan kunt u bewijzen dat uw whiplash symptomen van de aanrijding in Enschede afkomstig zijn.

Icon

Heb ik recht op een schadevergoeding na een ongeval op het werk?

Ja, in de meeste gevallen heeft u recht op een schadevergoeding als u op het werk een ongeval is overkomen. Want bij een bedrijfsongeval is de werkgever op grond van de wet bijna altijd aansprakelijk. Op werkgevers rust namelijk de plicht om ongevallen te voorkomen. Helaas komt het toch voor dat er ongevallen gebeuren. De oorzaak is vaak:

 • Een gebrekkige machine
 • Onvoldoende instructies
 • Geen toezicht
 • Gladde vloeren
 • Aanrijding met heftruck
 • Fout van een collega

Voor al deze gevallen is de werkgever gehouden u een letselschade vergoeding te betalen. Maar ook in alle andere gevallen is dit vaak het geval. De zorgplicht op de werkgever is immers streng. Gebeurt er een ongeval op het werk, dan is meestal recht op een letselschade vergoeding. Gelukkig zijn werkgevers verzekerd tegen aansprakelijkheid en wordt uw letselschade betaald door de letselschade verzekeraar van de werkgever.

Hoe kom ik in contact met een letselschade advocaat in Enschede?

U bereikt ons eenvoudig via het gratis telefoonnummer 0800 278 4626 of per mail door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u direct!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar