Lijdt u in Enschede letselschade na een ongeval?
Wij verhalen uw letselschade 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Enschede

Er is u in Enschede of omgeving een ongeval overkomen. Dan wilt u uiteraard uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. Dit kunt u zelf doen, maar u heeft ook recht op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Enschede. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag en verhalen wij uw letselschade 100% kosteloos voor u! De aansprakelijke partij betaalt.

Lijdt u schade door een ongeval en zoekt u een ervaren en deskundige letselschade jurist? Bel dan uw letselschade advocaat voor Enschede en omstreken: 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht via onze contactpagina.

Icon

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Enschede?

Als u een letselschade advocaat in Enschede zoekt, dan wilt u deze het liefst in de buurt. U kunt bij ons terecht aan het Capitool 10, 721 PL in Enschede. Dit is aan de Hengelosestraat, naast Fletcher hotel De Broeierd.

Wij verwelkomen u natuurlijk graag op onze afspraak locatie, maar begrijpen ook dat u het prettiger vindt dat wij bij u langs komen. Daarom bezoekt uw letselschade advocaat in Enschede u gewoon thuis om te horen wat u is overkomen en hoe wij u kunnen helpen bij het verhalen van uw letselschade. Ook regelen wij direct een voorschot voor u op de schadevergoeding zodat er geen kosten of schade voor uw eigen rekening komen.

Wilt u weten wie uw letselschade advocaat is en welke professionals u bij staan bij het volledige letselschade traject? Hier vindt u het team van Brugman Letselschade Advocaten Enschede!

Het team van Brugman Letselschade Advocaten Enschede staat voor u klaar. Dit team aan professionals kan u ontzorgen in het volledige letselschade traject.  

Een ongeluk in Enschede, welke schade wordt vergoed?

Als u betrokken bent bij een ongeval in Enschede, dan komt er veel op u af, u bent gewond geraakt, hebt pijn en daar bovenop lijdt u ook nog eens schade. Dan is het fijn als een letselschade specialist de financiële kant regelt zodat u zich op uw herstel kunt richten.

Onze letselschade advocaten nemen alle financiële zorgen na een ongeluk in Enschede en omstreken van u over. Terwijl u aan uw herstel werkt, zorgen wij dat uw letselschadevergoeding verhaalt wordt.
Letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. De meest voorkomende schadeposten bij materiële schade zijn:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Hulp bij het huishouden
 4. Onderhoudskosten huis en tuin
 5. Studievertraging
 6. Reiskosten en parkeerkosten
 7. (Extra) kinderopvang

Immateriële schade of smartengeld is een vergoeding voor:

 1. De pijn die u lijdt
 2. Verdriet
 3. Angstklachten
 4. PTSS
 5. Depressieve klachten

Icon

100% kosteloze hulp letselschade advocaat Enschede, kan dat?

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij altijd volledig kosteloos voor u. Ook als de verzekeraar niet al onze kosten wil betalen. Want wij vinden dat wat u toekomt ook bij u terecht moet komen! Maak dus een gratis en vrijblijvende afspraak en we schieten u direct te hulp. 

Er zijn veel letselschade juristen van letselschadebureaus die werken op no cure no pay basis. Dit is echter geen gratis rechtsbijstand! Immers, u betaalt dan een deel van uw schadevergoeding aan uw belangenbehartiger. Gaat u dus nooit zomaar akkoord met no cure no pay afspraken!

Maak dus een gratis en vrijblijvende afspraak en we schieten u direct te hulp. 

Wilt u uw letselschade 100% kosteloos laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat in Enschede? Belt u ons dan: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht via onze contactpagina. Wij zijn er graag voor u!

Wat te doen na een aanrijding in Enschede?

Was u betrokken bij een aanrijding in Enschede? Dan hebben wij een aantal tips voor u:

 • Vul altijd ter plaatse een schadeformulier in!
 • Laat het formulier ondertekenen door de tegenpartij
 • Bel eventueel de politie als u het niet vertrouwd!
 • Zijn er getuigen van het verkeersongeval? Noteer contactgegevens!
 • Maak foto’s van het plaats van het ongeval!
 • Laat u direct onder behandeling stellen en meldt uw letsel!
 • Bel uw letselschade advocaat van ons kantoor

Er zijn vaak discussies bij aanrijdingen in Enschede. Volgt u bovenstaande stappen, dan voorkomt u onnodige problemen.

Discussie met de verzekeraar zijn er vaak bij een kop staart botsing. Bij deze ongevallen komen er vaak whiplash klachten voor. Verzekeraars ontkennen vaak dat deze klachten er zijn. Gaat u direct naar een dokter na een achterop aanrijding en blijft u onder behandeling? Dan kunt u bewijzen dat uw whiplash symptomen van de aanrijding in Enschede afkomstig zijn.

Letselschade bij auto ongeluk in Enschede als passagier?

Indien u als passagier in de auto zit (en dus niet de bestuurder bent) tijdens een auto ongeluk, dan is de vraag wie er aansprakelijk is niet relevant. U heeft dan altijd recht op een vergoeding van uw letselschade. Ook als de persoon bij wie u in de auto zat de verkeersfout heeft gemaakt! Dit noemen wij de schuldloze derde regeling

Bij een verkeersongeval kunt u mild maar ook zeer ernstig letsel oplopen. Voor beide varianten kunt u bij onze letselschade advocaten terecht. Uw letselschade advocaat in Enschede heeft namelijk ruime ervaring in de meest uiteenlopende letselschadezaken. Van ongevallen met tijdelijk ongemak tot ernstig blijvend letsel met veel klachten en beperkingen, bij uw letselschade advocaat te Enschede kunt u terecht. Is u een ongeval in het verkeer overkomen en lijdt u als gevolg hiervan letselschade? Bel ons dan gratis op telefoonnummer 0800 278 4626 of klik of neem contact met ons op via de contactpagina. Een van onze letselschade experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we u direct kunnen helpen.

Heb ik recht op een schadevergoeding na een ongeval op het werk?

Ja, in de meeste gevallen heeft u recht op een schadevergoeding als u op het werk een ongeval is overkomen. Want bij een bedrijfsongeval is de werkgever op grond van de wet bijna altijd aansprakelijk. Op werkgevers rust namelijk de plicht om ongevallen te voorkomen. Helaas komt het toch voor dat er ongevallen gebeuren. De oorzaak is vaak:

 • Een gebrekkige machine
 • Onvoldoende instructies
 • Geen toezicht
 • Gladde vloeren
 • Aanrijding met heftruck
 • Fout van een collega

Voor al deze gevallen is de werkgever gehouden u een letselschadevergoeding te betalen. Maar ook in alle andere gevallen is dit vaak het geval. De zorgplicht op de werkgever is immers streng. Gebeurt er een ongeval op het werk, dan is meestal recht op een letselschade vergoeding. Gelukkig zijn werkgevers verzekerd tegen aansprakelijkheid en wordt uw letselschade betaald door de letselschade verzekeraar van de werkgever.

Gebeten door hond in Enschede

Een bijtincident kan tot heel vervelend letsel leiden, zowel lichamelijk als psychisch. De bezitter van de hond is aansprakelijk voor de schade die u als gevolg van de hondenbeet lijdt. Dit staat in de wet. Uw letselschade advocaat in Enschede helpt u bij het verhalen van uw letselschade. Wij stellen de bezitter aansprakelijk en vragen om diens verzekeraar. De meest mensen in Nederland zijn WA- verzekerd. Wij regelen de schade dan ook met de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Bent u gebeten door een hond? Neemt contact met ons op. Uw letselschade advocaat Enschede helpt u volledig kosteloos.

Val door losliggende stoeptegel

De gemeente dient ieder jaar de stoepen en straten te controleren. Dit gebeurt echter niet altijd. Het gevolg is dat stoeptegels los gaan liggen of omhoog komen. Dit brengt een gevaar op valpartijen met zich mee. Bent u gevallen over zo’n losliggende stoeptegel, dan is de wegbeheerder aansprakelijk. Dit is vaak de gemeente of de provincie.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Enschede hebben wij jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na een val over een losliggende stoeptegel. Uw letselschade advocaat Dordrecht weet precies welke stappen er genomen moeten worden om uw letselschade te verhalen. Neemt u daarom na een val door een losliggende stoeptegel zo snel mogelijk contact met ons op. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u.

Als fietser aangereden in Enschede

Bent u als fietser aangereden in Enschede? Dan bestaat er een grote kans dat u letsel oploopt en een letselschade advocaat in Groningen nodig heeft. Fietsers en voetgangers zijn kwetsbaar in het verkeer en worden daarom extra goed beschermd. Dit houdt in dat u bij een fietsongeluk altijd recht heeft op een letselschadevergoeding. Dit geldt ook als u als voetganger aangereden bent in Enschede. 

Voorbeelden van letselschade bedragen in het geval van een fietsongeluk bijvoorbeeld de kosten van de kapotte fiets of de kapotte laptop die in uw tas zat toen u viel. Maar ook de kosten die komen kijken bij de fysieke schade die u heeft opgelopen. Herkent u zich in een van deze voorbeelden en heeft u hulp nodig bij het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact met ons op en laat een van onze letselschade advocaten in Enschede u helpen.  

Auto ongeluk Duitsland

Wist u dat wij u ook kunnen helpen bij letselschade als gevolg van een auto ongeluk in Duistland? Onze letselschade advocaten in Enschede stellen via de Nederlandse vertegenwoordiger de Duitse verzekeraar aansprakelijk voor uw letselschade. Dit doen wij volledig kosteloos voor u! Dus ook als u in Duitsland aangereden bent kunt u gratis terecht bij onze letselschade advocaten voor het verhalen van uw letselschade.

Letselschade jurist of letselschade advocaat in Enschede?

Als u een ongeval is overkomen, bijvoorbeeld een aanrijding van achteren, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Er zijn veel partijen die u kunnen helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het verhalen van uw letselschade. De kwaliteit van rechtsbijstand is echter heel verschillend. Zo zijn er naast letselschade advocaten letselschade juristen en letselschadebureaus.

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 13 jaar specialist in het verhalen van letselschade na een ongeluk. Wij hanteren diverse keurmerken. Een aantal van onze keurmerken is ook lid van het hoogst haalbare keurmerk letselschade van Nederland, het LSA keurmerk. Kiest u voor een letselschade advocaat met een lidmaatschap van de LSA (de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland) dan krijgt u een aantal garanties en geniet u van een aantal voordelen:

 1. Het LSA- lidmaatschap is voorbehouden aan advocaten die een speciale opleiding hebben gevolgd.
 2. LSA- advocaten zijn verplicht jaarlijks een opleiding en cursussen te volgen.
 3. Zij hebben altijd een universitaire opleiding gevolgd.
 4. Een letselschade advocaat is lid van de Orde van Advocaten.
 5. Een letselschade jurist kan niet procederen, een advocaat kan dit wel.

Iedereen mag zich letselschadespecialist of letselschade expert noemen. U weet dus nooit met wie u werkelijk in zee gaat. Kiest u daarom altijd voor een letselschade advocaat. U weet dan zeker dat uw letselschade zaak in goede handen is.

Waarom Brugman Advocaten bij letselschade in Enschede?

Heeft u letselschade opgelopen ten gevolge van een ongeval in Enschede? Dan staan de advocaten van Brugman Letselschade voor u klaar. Wij helpen u bij het berekenen en het verhalen van uw letselschadevergoeding en dat doen wij geheel gratis. Vele mensen zijn u voorgegaan en wij zijn trots op de vele prettige ervaringen van onze cliënten

“Positieve ervaring, laagdrempelig advocatenkantoor met gedreven advocaten en medewerkers die je duidelijk en begrijpelijk uitleg geven. Dus geen moeilijk en duur gedoe. Ze zijn goed bereikbaar en ben altijd vriendelijk te woord gestaan. Zeer tevreden met het behaalde resultaat en wil ze dan ook graag aanbevelen. Betrof een letselschade zaak en ze hebben ook mijn werkgever geholpen, dus beide tevreden.”

 • Roos van Winkel

Heeft het ongeval plaatsgevonden buiten Enschede? Geen zorgen want Brugman Letselschade Advocaten heeft filialen door heel Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor letselschade opgelopen in Eindhoven, Den Bosch, Den Haag en Groningen

Contact met uw letselschade advocaat in Enschede

Wilt u letselschade claimen na een ongeluk? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Enschede. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Klik op de button voor contact of bel direct 0800 278 4626 (gratis).

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar