Bent u als fietser aangereden in Leeuwarden en lijdt u hierdoor letselschade?
Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!

Aangereden als fietser in Leeuwarden? Wij claimen kosteloos uw schade!

Een fietsongeluk in Leeuwarden gaat vaak gepaard met meer dan alleen fietsschade. Fietsers zijn immers kwetsbare verkeersdeelnemers en als het fout gaat dan gaat het vaak ook echt fout! Want niet zelden houden fietsers lichamelijk en soms ook geestelijk letsel over aan een fietsongeluk. Botbreuken, hersenletsel en ander ernstig letsel is vaak het gevolg als u als fietser in Leeuwarden wordt aangereden.

Uiteraard wenst u schadeloos gesteld te worden nadat u als fietser aangereden bent in Leeuwarden. Gelukkig zijn motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Bent u dus op de fiets aangereden in Leeuwarden, dan wordt uw letselschade vergoed. Maar wist u dat u ook recht heeft op een letselschadevergoeding als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt en hierdoor gewond bent geraakt?

Onze letselschade advocaten in Leeuwarden en omstreken helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade na een fietsongeluk in Leeuwarden. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, inventariseren het letsel en de schade en zorgen ervoor dat uw letselschadevergoeding snel en maximaal betaald wordt door de letselschadeverzekeraar van het voertuig dat u heeft aangereden!

Bent u als fietser aangereden? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen binnen 1 dag contact met u op!

Icon

Aangereden als fietser in Leeuwarden? U ontvangt altijd een schadevergoeding

Het klinkt misschien wat opmerkelijk, maar toch is het juist, als u als fietser aangereden wordt in Leeuwarden dan is er recht op een letselschadevergoeding, ook bij eigen schuld aan het verkeersongeval. Dit geldt ook als u als voetganger aangereden wordt. De reden is dat de wetgever zich ervan bewust is dat u als fietser (en voetganger) extra kwetsbaar bent in het verkeer in Leeuwarden.

Is een ander schuldig aan het ontstaan van het verkeersongeval? Dan ontvangt u uiteraard uw volledige letselschade vergoed. Maar bent u dus als fietser betrokken bij een ongeluk met een auto of bij een scooterongeluk en heeft u een verkeersfout gemaakt? Ook dan is er altijd recht op een letselschadevergoeding. Bent u door rood licht gereden en aangereden? Of gaf u geen voorrang en ontstond hierdoor een ongeluk? Dan ontvangt u tenminste 50% van uw letselschade vergoed. Dit geldt voor de materiële schade zoals inkomensschade en medische kosten, maar ook voor immateriële schade (smartengeld).

Aangereden als fietser in Leeuwarden en de billijkheidscorrectie

Soms houden fietsers en voetgangers aan een verkeersongeluk ernstig en blijvend letsels over. Dan is een letselschadevergoeding van 50% niet redelijk. Daarom is er de billijkheidscorrectie. Op basis hiervan kunt u, als u zelf schuld heeft aan het ongeval, 75% of zelfs uw volledige letselschade vergoed krijgen. Dit is met name het geval bij ernstig lichamelijk letsel.

Wilt u weten waar u recht op heeft als u door een fietser aangereden bent in Leeuwarden? Neem dan contact op met onze letselschade advocaat in Leeuwarden. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Icon

Gratis letselschade laten verhalen na een verkeersongeval

Kiest u voor een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten, dan kiest u voor ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaten. Maar wij werken ook nog eens volledig kosteloos voor u! Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wij werken gegarandeerd kosteloos voor u! Onze kosten worden namelijk betaalt door de aansprakelijke partij. Maar ook als er geen aansprakelijke partij is werken wij meestal gewoon kosteloos voor u!

Wilt u meer weten over het kosteloos laten verhalen van uw letselschade? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Leeuwarden en omstreken, want onze letselschade advocaten werken in heel Friesland!

Bel voor kosteloos rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. U wordt nog dezelfde dag gebeld door een van onze letselschade advocaten.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Leeuwarden

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar