Onze letselschade advocaten in Hoorn helpen u 100% kosteloos!
Heeft u aan een verkeersongeval in Hoorn letselschade overgehouden?

Letsel verkeersongeluk Hoorn

Heeft u letsel aan een verkeersongeluk in Hoorn overgehouden? In de meeste gevallen is er dan recht op een schadevergoeding. Uiteraard als u van achteren bent aangereden, maar ook als u zelf een kop-staart botsing heeft veroorzaakt. Bent u als fietser aangereden of als voetganger? Dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding. Wij leggen het u hieronder uit.

Wilt u een schadevergoeding voor het letsel dat u door een verkeersongeluk in Hoorn lijdt? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Hoorn van Brugman Letselschade Advocaten. U vindt ons kantoor aan de Nieuwe Steen 44 in Hoorn en aan de Dick Ketlaan 2 te Wognum.

Letselschade na een verkeersongeval in Hoorn

Wij spreken van letselschade als u bij een verkeersongeval gewond bent geraakt en hierdoor kosten moet maken en schade lijdt, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid. Letselschade bestaat uit veel soorten schadeposten die afhankelijk zijn uw persoonlijke situatie. Zo kan er sprake zijn van inkomensschade, maar ook van een studievertraging bij studenten of zelfs van beiden. Andere letselschade bedragen bestaan uit:

 • medische kosten
 • hulp in het huishouden
 • reiskosten
 • reparatiekosten
 • onderhoudskosten huis en tuin
 • (extra) kinderopvang
 • verzorgingskosten en verpleegkosten

Wie is schuldig bij een aanrijding?

Bij letsel na een verkeersongeluk in Hoorn dient onderzocht te worden wie schuldig is aan een aanrijding. Bij een kettingbotsing is dit het achtste voertuig. Dit blijkt uit de wet. Gaat het om een letsel na een verkeersongeval in Hoorn waarbij een fietser aangereden is? Dan is de automobilist altijd schuldig bij een aanrijding. Dit op grond van artikel 185 wvw. Hierin is opgenomen dat een fietser die aangereden is altijd recht heeft op een schadevergoeding van ten minste 50% bij eigen schuld en voor 100% als de automobilist schuldig is aan het verkeersongeval. Deze regeling geldt ook als een voetganger aangereden wordt.

Advocaat verkeersongeval inschakelen

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval in Hoorn? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bij ons krijgt u altijd gratis rechtsbijstand. Wij zijn geen no cure no pay advocaten, maar helpen u gegarandeerd kosteloos na letselschade. U wordt daarbij altijd geholpen door een advocaat verkeersongeval van ons kantoor in Hoorn.

Bel voor gratis juridische hulp 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

mr. Hajar el Haddad

Hajar is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar