Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letsel verkeersongeluk Opmeer

Bent u woonachtig in Opmeer en het slachtoffer van een verkeersongeval? Brugman Letselschade Advocaten in Wognum verhaalt kosteloos uw letselschade na een aanrijding. Bijvoorbeeld als gevolg van een kop-staart botsing of door een fietsongeluk.

Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van schade als gevolg van een verkeersongeluk. Daarbij komt dat onze rechtsbijstand voor u in Opmeer bijna altijd volledig kosteloos is. Als u namelijk slachtoffer bent van een verkeersongeluk, dan verhalen wij de kosten op de verantwoordelijke partij. Dat is uiteindelijk meestal de verzekeraar van de veroorzaker van het verkeersongeluk.

Woont u in Opmeer en bent u het slachtoffer van een aanrijding? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten voor het verhalen van uw schade. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Een letselschade specialist van ons kantoor neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Letselschade door verkeersongeluk Opmeer

Na een verkeersongeluk komt er veel op u af. U bent gewond geraakt en bent onder behandeling van de huisarts of de specialist. Misschien bent u zelfs met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. U denkt dan misschien niet aan het verhalen van uw letselschade. Maar u maakt wel kosten en lijdt schade. Onze letselschade advocaten verhalen deze letselschade terwijl u zich bezig houdt met uw revalidatie en herstel.

Letselschade bestaat enerzijds uit materiële schade. Dat zijn de medische kosten die u maakt, maar ook reiskosten naar specialisten of de fysiotherapeut. Soms kunt u door het verkeersongeluk ook uw huishouden in Opmeer niet meer volledig doen. Ook de kosten voor vervanging is letselschade. Ook als uw eigen familie of vrienden het huishouden voor u overnemen.

Verlies aan inkomen

Helaas raken er ook nog ieder jaar veel mensen arbeidsongeschikt door een verkeersongeval. Het gaat vaak om tijdelijke of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Maar ook volledige arbeidsongeschiktheid langer dan 2 jaar komt voor. U lijdt dan inkomensschade.

Bij arbeidsongeschiktheid door een verkeersongeval kunt u inkomen mislopen. Onregelmatigheidstoeslagen en bonussen worden bij arbeidsongeschiktheid vaak niet door de werkgever doorbetaald. Na een jaar hoeft de werkgever nog maar 70% van uw loon te betalen. Na 2 jaar stopt de doorbetalingsverplichting van de werkgever zelfs volledig. Inkomensschade is echter ook letselschade welke voor vergoeding door de aansprakelijke partij in aanmerking komt.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten houdt zich al jarenlang bezig met het verhalen van letselschade als gevolg van een verkeersongeluk. Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Ons kantoor zit ook nog eens vlak in de buurt van Opmeer. Ons kantoor is namelijk gevestigd in Wognum, in het voormalige pand van de DSB bank! U weet ons dus eenvoudig te vinden. Kunt u door uw letsel niet naar ons toekomen? Geen probleem, onze letselschade advocaten komen graag naar u in Opmeer toe om over de gevolgen van het verkeersongeluk met u te praten.

Bel voor een gratis letselschade advies of het claimen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of geef hier aan wat u is overkomen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Iris Kamphuijs, letselschade juristZoekt u een letselschade advocaat in Opmeer of bijvoorbeeld een letselschade advocaat in Zwaagdijk, een letselschade advocaat in Midwoud of een  letselschade advocaat in Spanbroek? Ons kantoor in Wognum helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade na een ongeluk.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar