Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Zwaagdijk

Letselschade advocaat Zwaagdijk| Na een ongeval in Zwaagdijk zit u met veel vragen. Stelt u deze gerust aan uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Met kantoren in Wognum en Hoorn zijn wij het dichtstbijzijnde advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Wij beantwoorden al u vragen graag voor u. En dit geheel kosteloos.

Is u een ongeval overkomen en heeft u in Zwaagdijk vragen over uw letselschade? Bel 0229 507903 of mail ons voor een antwoord op al uw vragen in over letselschade. Onze letselschade advocaten werken in Zwaagdijk en omgeving. Dus ook in o.a. Hoorn, Wervershoof, Zwaag, Medemblik, Wognum, Nibbixwoud, Blokker, Opmeer en Midwoud kunt u bij onze letselschade advocaten terecht.

Letelschade advocaat Zwaagdijk

Een ongeval zit in een klein hoekje. Iemand geeft u in Zwaagdijk geen voorrang, ziet over het hoofd dat u er net aan komt of u valt in Zwaagdijk over een losliggende stoeptegel. De gevolgen van zo’n ongeval kunnen groot zijn, hoe klein het ongeval ook lijkt! Zo komen onze letselschade advocaten in Zwaagdijk geregeld ernstige whiplashklachten tegen. Dit terwijl de aanrijding niet met hoge snelheid ging.

Wat nu te doen als u een ongeval is overkomen. Wie stelt u aansprakelijk en welke schade wordt vergoed? Onze letselschade advocaten leggen u dit graag uit.

Het letselschadetraject

Als u in Zwaagdijk een ongeval is overkomen, dan is het van belang bewijs te verzamelen over het ongeval. Is er politie bij het ongeval aanwezig? Dan maakt de politie een Proces- Verbaal op. Is de politie niet bij het ongeval aanwezig geweest? Vraagt u dan om mensen het ongeval gezien hebben. De bewijslast omtrent het ongeval ligt namelijk bij u!

Is u een ongeval op het werk overkomen? Licht direct uw leidinggevende in en vul een ongevallenformulier in. U voorkomt hiermee discussie.

Uw letselschade advocaat in zwaagdijk zal de veroorzaker van het ongeval voor u aansprakelijk stellen. De meeste mensen in Nederland zijn verzekerd. Motorvoertuigen zijn zelfs verplicht verzekerd. Vaak neemt de verzekeraar dan ook de letselschadeclaim in behandeling.

Nadat de aansprakelijkheid erkend is, volgt de onderhandelingsfase. Dit doet u letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten voor u. Uiteraard wel in goed overleg met u.

Als beide partijen het eens zijn over de schadevergoeding, dan worden de gemaakte afspraken op papier gezet in een overeenkomst. Dit noemen wij een vaststellingsovereenkomst.

Uw letselschade advocaat werkt voor u in Zwaagdijk kosteloos!

Vaak denken mensen dat een letselschade advocaat duur is. Niets is echter minder waar! Indien de aansprakelijkheid erkend is, worden zowel uw schade als de rechtsbijstandkosten op de verzekeraar verhaald. U betaalt onze letselschade advocaten dus niets voor hun dienstverlening.

Contact met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten

Lijdt u in Zwaardijk schade als gevolg van een ongeval? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten verhalen kosteloos uw letselschade. Belt u 0229 507903 of stuur ons een mail voor een vrijblijvend adviesgesprek op ons kantoor in Wognum of Hoorn of gewoon bij u thuis in Zwaagdijk!

Lees ook: Letselschade Hoorn – Letselschade BlokkerSmartengeld – Letselschade bij kinderen

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar