Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!
Heeft u in Zwaagdijk letselschade opgelopen?

Letselschade advocaat Zwaagdijk

Je kunt nog zo voorzichtig zijn in het verkeer, anderen zijn dit helaas niet. Voor je het weet heb je te maken met een kettingbotsing of wordt je als fietser aangereden door een auto. Het gevolg is letsel en schade, ook wel letselschade genoemd. Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Zwaagdijk helpt u gratis bij het verhalen hiervan.

Schade claimen omdat u aangereden door een auto bent is niet eenvoudig. Er dient een aansprakelijkheidsbrief opgesteld te worden en de tegenpartij aansprakelijk. Ook krijgt u te maken met een letselschade jurist van een verzekeraar. Daarom is het fijn om bij schade door een ongeval of hondenbeet te worden bijgestaan door een letselschade advocaat.

Gratis juridische hulp bij letselschade

Bij Brugman Letselschade Advocaten Zwaagdijk helpen wij u graag en altijd 100% kosteloos. Wij stellen aansprakelijk en zorgen voor een voorschot op uw letselschade. U hoeft dan geen schade en kosten voor te schieten.

Wilt u gratis rechtsbijstand bij letselschade? Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button. Wij nemen dan direct contact met u op voor een gratis letselschade advies of het verhalen van uw letselschade.

5 veel gestelde vragen over letselschade

Hieronder vindt u het antwoord op 5 veel gestelde vragen over letselschade. Meer weten of wilt u uw letselschade claimen na een achterop aanrijding of bedrijfsongeval? Vul ons contactformulier in voor gratis juridische hulp bij letselschade van een letselschade advocaat in Zwaagdijk.

Wat is letselschade?

Bij letselschade is er recht op een schadevergoeding, maar wat is letselschade eigenlijk? Letselschade is de schade die een persoon lijdt omdat de betrokken is geraakt bij een ongeluk of hondenbeet en hieraan verwondingen of klachten heeft overgehouden. De schade die hierdoor geleid wordt, noemen wij letselschade.

Een letselschade vergoeding bestaat enerzijds uit alle gemaakte en nog te maken kosten na een aanrijding of bedrijfsongeval. Daarnaast maken inkomensschade, pensioenschade en schade door een studievertraging deel uit van de schadevergoeding. Voor pijnklachten, angstklachten en andere klachten en beperkingen is er recht op een smartengeldvergoeding.

Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

Uitbetaling van letselschade duurt gemiddeld tussen de 3 maanden en 3 jaar! Is er sprake van tijdelijk letsel, dan geschiedt uitbetaling van letselschade vaak binnen enkele maanden. Anders is dit bij zwaar letsel omdat de gevolgen voor de toekomst in de gaten moeten geworden houden. Soms is er discussie over de aansprakelijkheid of het causaal verband tussen het ongeluk en de schade. Dit doet zich veel voor bij whiplash klachten en als er dan geprocedeerd wordt duur het nog langer!

Wat valt onder letselschade?

U heeft na een aanrijding of ongeval op het werk recht op een schadevergoeding. De vraag is alleen wat onder letselschade valt. Wij leggen het u graag uit. Wat onder letselschade valt zijn alle kosten die u maakt, schade die u lijdt en het smartengeld. Kosten en schade worden materiële schadeposten genoemd, de bekendste letselschade bedragen die hieronder vallen zijn:

 • inkomensschade
 • pensioenschade
 • studievertraging
 • medische kosten
 • reiskosten
 • onderhoudskosten huis en tuin
 • reparatiekosten
 • kosten voor hulp in het huishouden

Wat doet een letselschade advocaat?

Wat doet een letselschade advocaat? Deze neemt het volledige financiële traject na een ongeluk voor zijn of haar rekening. U kunt zich dan concentreren op uw revalidatie en een maximaal herstel. Een letselschade advocaat maakt een aansprakelijkheidsbrief op, stelt de tegenpartij aansprakelijk en regelt een voorschot op de schade. Ook onderhandelt deze letselschade specialist met de letselschade jurist van de verzekeraar en zorgt een letselschade expert voor een maximale schadevergoeding.

Wilt u dat uw letselschade advocaat in Zwaagdijk kosteloos uw letselschade verhaalt? Neem dan contact met ons op. Met een letselschade advocaat in Hoorn en een letselschade advocaat in Alkmaar zijn wij altijd dichtbij. Bel 0229 507903 of vul ons contactformulier in. U hoort nog dezelfde dag van onz.

Wat kost een letselschade advocaat?

In artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek staat dat de aansprakelijke persoon moet opkomen voor 1. uw letselschade en 2. de kosten die u voor rechtsbijstand maakt. Onze letselschade advocaten werken dus geheel kosteloos voor u! Dit is niet alleen het geval als een derde aansprakelijk is voor uw letselschade, maar ook bij een beroep op de svi verzekering.

Wilt u gratis uw letselschade laten verhalen door uw letselschade advocaat in Zwaagdijk? Neem dan contact met ons op. Bel 0229 507903 of geef aan wat u is overkomen en wij zorgen dat u een maximale letselschade vergoeding ontvangt.

Donna van Klooster. letselschade advocaat

Donna van Klooster is letselschade advocaat in Hoorn en omstreken.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar