Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen u graag!
Zoekt u een letselschade advocaat in Spanbroek?

Letselschade advocaat Spanbroek

Aan een aanrijding kunt u ernstig letsel overhouden, zoals een beenbreuk, crush letsel of een tibia plateau fractuur. Maar u kunt ook psychisch letsel oplopen zoals angstklachten en psychische klachten. Een letselschade advocaat in Spanbroek kan u helpen bij het verhalen van de schade die u door het letsel lijdt.

Bij Brugman Letselschade Advocaten vindt u een letselschade advocaat in Hoorn en Wognum. Is een ander schuldig aan de aanrijding of is er sprake van een bedrijfsongeval? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding en gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat.

Contact met een letselschade advocaat in Spanbroek

Bent u betrokken bij een ongeluk in Spanbroek? Onze letselschade advocaten in Hoorn en Wognum helpen u graag bij het iemand aansprakelijk stellen na een ongeluk. Dit zonder dat u hiervoor kosten maakt. De kosten worden verhaald op de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke persoon.

Iemand aansprakelijk stellen voor materiële schade

Door een aanrijding kunt u schade lijden. Bijvoorbeeld fietsschade bij een fiets ongeval of kosten van de fysiotherapeut voor uw whiplash behandeling. Het gaat dan om materiële schade. Iemand aansprakelijk stellen voor materiële schade gebeurt door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Hierin staat het ongeval beschreven en de schade die u door de ongeluk lijdt. Ook stuit u de verjaring in de aansprakelijkstelling.

Voorbeelden van materiële schade bij letselschade:

Termijn aansprakelijk stellen schade

U kunt niet eindeloos wachten met aansprakelijk stellen. Dat is ook niet verstandig. De kans is dan groot dat u een bewijsprobleem  heeft. Stel daarom zo spoedig mogelijk na een aanrijding aansprakelijk.

Er zit een maximale termijn aan aansprakelijk stellen voor schade. De tegenpartij aansprakelijk stellen bij een verkeersongeluk moet binnen 3 jaar als je rechtstreeks bij de wam verzekeraar schade verhaalt. Bij de bestuurder is dit 5 jaar. Aansprakelijk stellen voor schade na een bedrijfsongeval dient binnen 5 jaar te geschieden. Hetzelfde geldt bij de tegenpartij aansprakelijk stellen als u door een hond gebeten bent.

Werkgever aansprakelijk stellen

Is sommige gevallen kunt u de werkgever aansprakelijk stellen. Als de werkgever aansprakelijk is, dan wordt dit werkgeversaansprakelijkheid genoemd. De schade als gevolg van bijvoorbeeld crush letsel, een tibia plateau fractuur of een beenbreuk komt dan voor een vergoeding in aanmerking. De meeste werkgevers zijn verzekerd, de letselschade wordt dan door de verzekeraar betaald.

U kunt de werkgever aansprakelijk stellen:

 • na een arbeidsongeval
 • bij letsel oplopen door een onrechtmatige daad van een collega
 • als u bij onder werktijd bij een bedrijfsongeval betrokken bent

Contact met uw letselschade advocaat in Spanbroek

Heeft u whiplash klachten aan een aanrijding overgehouden of lijdt u letsel door een bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten in Spanbroek helpen u gratis bij het verhalen van uw letselschade. Met letselschade advocaten in Hoorn en Wognum zijn wij altijd in de buurt. Inmiddels hebben wij ook een letselschade advocaat in Alkmaar zodat wij in heel West-Friesland en daarbuiten actief zijn.

Bel voor kosteloze rechtshulp bij letselschade 0800 2784626 (gratis) of klik op bovenstaande button. Wij helpen u graag bij uw letselschade claim.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar