Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Spanbroek

Voor het verhalen van letselschade in Spanbroek bent u aan het juiste adres bij Brugman Letselschade Advocaten. Met kantoren in Wognum (gemeentehuis Medemblik, oude DSB- pand), Hoorn, Alkmaar en Purmerend zijn wij altijd dichtbij.

Letselschade advocaat in Spanbroek

Uw letselschade advocaat in Spanbroek van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. En dit geheel kosteloos. Lijdt u daarom letselschade in Spanbroek door een ongeval of een medische fout? Neemt u dan contact met ons op. Ook in de avond of in het weekend. Bel 0229 507903 voor het verhalen van uw letselschade. Ook voor een kosteloze second- opinion in Spanbroek!

Wellicht dat u bent doorverwezen naar een letselschadebureau in de buurt. Bijvoorbeeld in Purmerend of Hoorn. Neem hier geen genoegen mee! Bij dit soort letselschadebureau’s werken vaak geen juristen, laat staat in letselschade advocaten gespecialiseerde advocaten. En voor de kosten hoeft u niet te kiezen voor een letselschadebureau. Brugman Letselschade Advocaten werkt immers kosteloos voor u in Spanbroek.

Uw schadevergoeding in Spanbroek

Een ongeval kan hele vervelende gevolgen met zich meebrengen. Soms is er zelfs sprake van blijvende invaliditeit. Dit kan zelfs arbeidsongeschiktheid met zich meebrengen en u aanzienlijk beperken in uw leven. Kortdurend, maar soms helaas ook voor altijd. U lijdt dan in Spanbroek een aanzienlijke schade.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten ontzorgt u op financieel gebied. Wij zorgen namelijk dat u in Spanbroek volledig schadeloos wordt gesteld. Terwijl u aan uw herstel werkt, zorgen wij dat alle medische kosten, de hulp die u nodig heeft en uw inkomensschade verhaald wordt.

Wij helpen het slachtoffer en diens familie!

Veel mensen weten niet dat meer personen dan het slachtoffer recht hebben op schadevergoeding. Is een familielid getuige geweest van het ongeval en heeft dit gezorgd voor psychische klachten? Dan komt ook alle schade van uw vader, moeder, zoon of dochter voor vergoeding in aanmerking. Dit noemen wij shockschade. Uw letselschade advocaat Spanbroek vertelt u hier graag meer over.

Per 1 januari 2019 gaat de Wet Affectieschade in werking. Een limitatief in de wet genoemde personen heeft dan recht op smartengeld, naast het slachtoffer zelf! Dit ongeacht of deze persoon getuige is geweest van het ongeval.

Contact met uw letselschade advocaat Spanbroek

Woont u in Spanbroek of omgeving en heeft u letselschade na een ongeval? Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Wij verhalen uw letselschade in Spanbroek en omgeving kosteloos voor u. Bel 0229 507903 of mail ons. Onze letselschade advocaat in Spanbroek komt dan bij u thuis of te praten over de gevolgen van het ongeval. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Wognum.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Westfriesland. Naast Spanbroek in Opmeer, Hoogwoud, Wognum, Winkel, Middenmeer, Hoorn, Oostwoud, Nibbixwoud, Medemblik, Zandwerven, Sijbekarspel en Benningbroek.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar