Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeluk?
Onze gespecialiseerde advocaten verhalen uw schade!

Letselschade advocaat Anna Paulowna

Bent u gewond geraakt bij een aanrijding of hondenbeet? Uw letselschade advocaat in Anna Paulowna van Brugman Letselschade Advocaten verhaalt kosteloos uw letselschade en het smartengeld.

Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeval of hondenbeet. Zij werken in Anna Paulowna en komen bij u thuis om te praten over de gevolgen van het ongeval. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen.

Woont u in de regio Anna Paulowna en zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer: 0800-2784626. of vertel hier wat u is overkomen. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade advocaat Anna Paulowna

Als u bij een ongeval gewond bent geraakt, dan lijdt u schade. Dit wordt letselschade genoemd. U kunt hierbij denken aan medische kosten. Maar ook kunt u arbeidsongeschikt raken door het letsel of verzorging nodig hebben. Al deze schade noemen wij materiële schade. Uw letselschade advocaat in Anna Paulowna van Brugman Letselschade Advocaten zorgt dat al uw materiële letselschade voor u vergoed wordt.

Materiële schade is in geld uit te drukken. Dit in tegenstelling tot smartengeld, dit is een schadevergoeding voor de pijnklachten, verdriet en angstklachten die u door een aanrijding of bedrijfsongeval lijdt.

Wat te doen bij een aanrijding?

Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding? Dan zijn een aantal zaken belangrijk om te doen:

 • vul altijd een aanrijdingsformulier in
 • schrijf gegevens van getuigen op
 • bel eventueel de politie
 • laat uw letsel beoordelen door een arts
 • schakel een letselschade advocaat in

Op een aanrijdingsformulier kunt u de toedracht tekenen, maar ook aangeven of u letsel of materiële schade aan de aanrijding heeft overgehouden. Laat u het aanrijdingsformulier door de persoon die u heeft aangereden tekenen? Dan is dit een bewijsmiddel. U kunt dan bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk is, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing of kettingbotsing.

Hoe lang duurt het voordat je schadevergoeding krijgt?

Hoe lang het duurt voordat je schadevergoeding krijgt bij letselschade hangt onder andere af van de aard en ernst van letsel en de looptijd hiervan. Het duurt gemiddeld tussen de 6 maanden en 3 jaar voordat u uw schadevergoeding ontvangt. In de tussentijd ontvangt u wel een voorschot op de letselschade.

Contact met een letselschade advocaat in Anna Paulowna

Lijdt u letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of bent u gebeten door een hond? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bij ons kunt u altijd aanspraak maken op gratis rechtsbijstand van een letselschade specialist. U leest meer over onze gratis juridische bijstand door op de link te klikken.

Bel voor een letselschade advies en het claimen van letselschade na een ongeval of hondenbeet 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar