Bent u aangereden of betrokken bij een arbeidsongeval?
Vraag het één van onze letselschade experts

Letselschade advocaat Hauwert

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Hauwert. Bij Brugman Letselschade Advocaten in Wognum en Hoorn helpen wij u graag bij het verkrijgen van een schadevergoeding bij letselschade. Bijvoorbeeld na een auto ongeluk of omdat u op het werk een ongeluk is overkomen.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Hauwert?

Brugman Letselschade Advocaten is West-Fries advocatenkantoor met vestigingen in onder andere Wognum en Hoorn. Ons kantoor in Wognum vindt u aan de A7 bij het gemeentehuis. Onze letselschade advocaat in Hoorn vindt u op de Nieuwe Steen.

3 veel gestelde vragen over letselschade

Op deze pagina leest u het antwoord op 3 veel gestelde vragen over letselschade. Voor meer informatie over letselschade, een gratis letselschade advies of gratis juridische hulp bij letselschade claimen belt u 0800 278 4626 (gratis) of vult u ons contactformulier in. Een letselschade expert van ons kantoor neemt dan contact met u op.

Wie is aansprakelijk bij schade?

Wie aansprakelijk is bij schade is afhankelijk van een aantal factoren. Aansprakelijkheid wordt onderverdeeld in schuldaansprakelijkheid en risico aansprakelijkheid. Bij schuldaansprakelijkheid moet iemand letsel aan een ander hebben toegebracht, bijvoorbeeld bij een achterop aanrijding.

Soms is een persoon aansprakelijk zonder dat deze persoon schuld heeft aan het ongeval. Er is dan sprake van aansprakelijkheid omdat deze persoon verantwoordelijk is voor iemand, voor een dier of voor zaken die zijn of haar eigendom zijn. Voorbeelden van risico aansprakelijkheid zijn:

Hoe lang duurt schade afhandeling?

Hoe lang de schadeafhandeling duurt is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste zijn de aard en ernst van het ongeval, de duur van het letsel, de klachten en de beperkingen en in hoeverre er discussie is met de verzekeraar. Bijvoorbeeld over het causaal verband bij whiplash klachten.

De schade afhandeling bij letselschade duurt tussen de 3 maanden tot 3 jaar. Daarbij geldt dat hoe ernstiger het letsel en de duur ervan, hoe langer de afhandeling van een schadeclaim duurt. Dit geldt ook voor de discussie met de verzekeraar, dit kan vertragend werken. Wel ontvangt u bij langlopende letselschade dossiers 1 of meerdere keren een voorschot op uw letselschade bedragen.

Wat is materiële schade?

Materiële schade is alle schade die op geld waardeerbaar is. Het tegenovergestelde van materiële schade is immateriële schade. Wij spreken ook van smartengeld. Een smartengeldvergoeding is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten, verdriet en ander leed dat u door het auto ongeluk of bedrijfsongeval lijdt.

Voorbeelden van materiële schade zijn inkomensschade, een studievertraging, medische kosten en reiskosten.

Contact met uw letselschade advocaat in Hauwert

Lijdt u letselschade en wilt u deze laten verhalen door een letselschade advocaat in de buurt van Hauwert? Onze letselschade advocaten in Hoorn en Wognum helpen u graag en altijd volledig kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Letselschade specialist Eke Tinga

Eke Tinga is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar