Laat u kosteloos adviseren door onze letselschade advocaten!
Bent u gewond geraakt bij een ongeluk in Obdam?

Letselschade advocaat Obdam

Is u een ongeval overkomen en heeft u hieraan letsel overgehouden? Uw letselschade advocaat in Obdam verhaalt graag de schade voor u. Dit doen wij in de regel kosteloos voor u. Het advocatenkantoor van Brugman Letselschade Advocaten is gevestigd is het Westfriese Wognum. Maar onze letselschade advocaat komt graag bij u thuis om met u te praten over de gevolgen van het ongeval. Wij verhalen al uw letselschade voortvarend en volledig. Onze letselschade advocaat in Obdam is ook lid van de vereniging van letselschade advocaten (LSA). Een specialistenvereniging waar alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten lid van mogen worden. U bent voor het verhalen van uw letselschade in Obdam dan ook bij ons aan het juiste adres!

Wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze letselschade specialisten? Neemt u dan contact met ons op. Wij komen graag bij u thuis! Wij zijn op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0229 507903. Stuurt u liever een mail? Wij beantwoorden uw mail nog dezelfde dag!

Letselschade advocaat Obdam

Uw letselschade advocaat in Obdam verhaalt zowel uw materiële schade als uw smartengeld. Bij materiële schade kunt u denken aan reiskosten en medische kosten. Bij ernstiger letsel kan er ook sprake zijn van verlies van inkomen of kosten voor verzorging thuis of kosten voor hulp in het huishouden. Smartengeld is een vergoeding voor de door het ongeval geleden pijn. Als u bij een ongeval gewond bent geraakt heeft u altijd recht op smartengeld. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten informeert u hier graag verder over.

Verkeerongeval en bedrijfsongeval

Als u letsel heeft overgehouden aan een verkeersongeval, dan is het goed om te weten dat u rechtstreeks de verzekeraar van de aansprakelijke partij kunt aanspreken. Dit doet u door middel van een aansprakelijkstelling. De verzekeraar zal uw letselschade claim na het aansprakelijk stellen in behandeling nemen. Met name bij ernstig letsel zal er iemand namens de verzekeraar bij u thuis in Obdam komen om uw letselschade te inventariseren. Uiteraard zal ook uw advocaat van Brugman Letselschade Advocaten bij dit gesprek aanwezig zijn.

Bij een ongeval tijdens het werk kunt u niet direct de verzekeraar aansprakelijk stellen. U zult eerst uw werkgever een brief moeten schrijven waarin u aangeeft dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen. Ook geeft u aan dat u aan het bedrijfsongeval letsel heeft overgehouden. U stelt dus eerst uw werkgever aansprakelijk. Let op! Naast een aansprakelijkheidsverzekering heeft een werkgever ook vaak een ongevallenverzekering. Daar kunt u naast de aansprakelijkheidsverzekering een beroep op doen. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten informeert u graag!

Contact met uw letselschade advocaat in Obdam

Heeft u vragen op het gebied van letselschade? Wilt u uw schade laten verhalen door onze letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Letselschade advocaat Aniek Waiboer van Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel West-Friesland en daarbuiten. U kunt dus bij ons ook terecht voor een letselschade advocaat in Opmeer of een letselschade advocaat in Avenhorn.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar