Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Opmeer

Bent u het slachtoffer van een ongeval in Opmeer? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Wij verhalen uw schade in Opmeer als gevolg van een verkeersongeval of medische fout. Bent u het slachtoffer van een medische fout? Ook dan kunt u in Opmeer bij ons terecht. Onze letselschade advocaten hebben ruime ervaring. Bij ons bent u dus aan het goede adres! Ons advocatenkantoor is gevestigd in West- Friesland. U vindt ons in Wognum, aan de A7!

Heeft u letsel overgehouden aan een ongeval in Opmeer? De schade die u hierdoor lijdt is letselschade. Onze letselschade advocaten verhalen deze schade voor u. Belt u voor een kosteloos intakegesprek bij u thuis: 0229 507903. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen als u vragen heeft over letselschade. Onze medewerkers helpen u graag!

Letselschade advocaat Opmeer

Na een ongeval komt er veel op u in Opmeer af. Dat begrijpen wij heel goed. U bent bezig met revalideren van het ongeval. Uw gedachten zijn niet bij het verhalen van schade. Toch maakt u kosten en lijdt u schade. Het verhalen van letselschade is echter ingewikkeld en vergt veel energie van u. Onze letselschade advocaten in Opmeer nemen deze zorgen voor u uit handen. Zij gaan na het intakegesprek direct voor u aan het werk. De aansprakelijke partij wordt aansprakelijk gesteld. De reeds geleden schade en gemaakte kosten worden direct verhaald. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl wij uw schade verhalen.

Onze letselschade advocaten werken in de hele gemeente Opmeer. Of u nu in Hoogwoud, Aartwoud, Opmeer, Spanbroek, Gouwe, De Weere of Wadway woont, wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade.

Verkeersongeval en bedrijfsongeval

Letselschade komt veel voor bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Bij beide ongevallen zijn een aantal zaken van belang.

Bij beide ongevallen is het van belang dat u direct naar uw huisarts of het ziekenhuis gaat. Voor het verhalen van letselschade is het namlijk van belang dat het letsel kort na het ongeval wordt geconstateerd. Ook is het belangrijk dat u niet te lang wacht met het indienen van uw schadeclaim. Er spelen namelijk verjaringstermijnen! Neem voor meer informatie contact op met onze letselschade advocaten.

Contact

Is u een ongeval overkomen en woont u in de regio Opmeer? Neem dan contact met Brugman Letselschade Advocaten uit Wognum op. Onze letselschade advocaten helpen u graag! Bel met 0229 507903 of stuur ons een mail!

Lees ook: Letselschade door whiplash – Letselschade door dwarslaesie – Letselschade door verkeersongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar