Onze letselschade advocaten helpen u graag bij letselschade
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Avenhorn?

Letselschade advocaat Avenhorn

In Avenhorn kunt u voor gratis letselschade claimen terecht bij een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Ons kantoor is gevestigd in Wognum, nog een 15 minuten met de auto vanuit Avenhorn. Wij helpen bij een aanrijding, een ongeluk op het werk of als u gebeten bent door een hond. Onze rechtsbijstand is ook nog eens volledig kosteloos omdat de rechtsbijstandskosten verhaald worden op de aansprakelijke partij of svi- verzekering!

Wat is een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat is een letselschade specialist met een universitaire opleiding. Hij of zij kan meer dan een letselschade jurist of letselschade bureau. Een letselschade advocaat kan namelijk procederen als het noodzakelijk is in uw dossier. Voor u de garantie dat wij de hoogst mogelijke schadevergoeding regelen voor u. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en een aantal zelfs van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland.

Wat doet een letselschade advocaat in Avenhorn voor mij?

Als u betrokken bent bij een kop-staart botsing, kettingbotsing op de A7 of een arbeidsongeval, dan heeft u veelal recht op een schadevergoeding voor uw letselschade. Letselschade claimen is echter niet zo eenvoudig. Er dient een aansprakelijkstelling brief opgesteld te worden, de vraag wie is schuldig bij een aanrijding moet beantwoord en u krijgt te maken met een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze letselschade jurist zal er alles aan doen om de letselschade vergoeding zo laag mogelijk te houden.

Uw letselschade advocaat in Avenhorn staat u tijdens het gehele letselschade traject bij. Wij nemen de discussie met de verzekeraar uit handen en:

 • stellen de tegenpartij aansprakelijk
 • regelen een voorschot op uw letselschade
 • onderhandelen over uw schade met de verzekeraar
 • schakelen een medisch adviseur in voor de beste medische behandelingen
 • zorgen voor een maximale schadevergoeding

Wat is de hoogte van de letselschade bedragen?

Een schadevergoeding bestaat uit diverse letselschade bedragen. Voorbeelden zijn verlies aan inkomen, pensioenschade, een studievertraging en medische kosten. De hoogte van de letselschade bedragen hangt af van een aantal factoren. Bij inkomensschade bijvoorbeeld van de mate van arbeidsongeschiktheid en bij medische kosten hangt de hoogte van het letselschade bedrag af van de werkelijk gemaakt kosten.

Wilt u uw letselschade berekenen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Avenhorn. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier in wat u is overkomen en wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Gratis juridische bijstand van een letselschade advocaat in Avenhorn

Bent u betrokken geraakt bij een achterop aanrijding, bent u op de fiets aangereden door een auto of bent u tijdens een bedrijfsongeval gewond geraakt? Onze letselschade advocaten helpen u graag. U vindt onze letselschade advocaten in Hoorn en Wognum. Onze letselschade specialisten komen echter na een ongeluk of hondenbeet gewoon bij u thuis voor een gratis letselschade advies en het verhalen van uw letselschade.

Letselschade advocaat Aniek Waiboer

Aniek Waiboer is een van de 10 letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar