Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Avenhorn

Is u in Avenhorn in Noord- Holland een ongeval overkomen? Of bent u het slachtoffer van een medische fout? Dan heeft u wellicht recht op een kosteloze letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Onze Letselschade advocaten zijn te vinden op onze kantoren in Wognum (West-Friesland), Hoorn, Alkmaar en Purmerend. Maar uw letselschade advocaat komt ook graag bij u thuis in Avenhorn om over uw letselschade te praten. Wij helpen u graag.

Letselschade advocaat Avenhorn

Een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een val over een losliggende stoeptegel. Het zijn voorbeelden waarbij u vervelend letsel kunt oplopen. Als u als gevolg van het ongeval schade lijdt, dan spreken wij over letselschade. Het verhalen is echter niet eenvoudig. Wie spreekt u aan? En welke schade wordt vergoed? Op al deze vragen geven onze letselschade advocaten in Avenhorn, Hoorn en Alkmaar u graag antwoord. Met meer dan 10 jaar ervaring helpt uw letselschade advocaat bij het verhalen van uw letselschade.

Onze letselschade advocaat Avenhorn werkt kosteloos voor u!

Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos op de aansprakelijke partij. Naast uw schade worden namelijk ook de kosten van rechtsbijstand in rekening gebracht bij de aansprakelijke partij.

Letselschade: kosten en (inkomens)schade

Letselschade bestaat uit de kosten die u in Avenhorn door het ongeval lijdt. Daarnaast komt uw schade voor vergoeding in aanmerking. Inkomensschade is hiervan het beste voorbeeld.

Kosten die onder letselschade worden begrepen zijn medische kosten, bijvoorbeeld uw eigen risico. Maar ook reiskosten en kosten voor de opvang van kinderen of een hulp in het huishouden zijn kosten die onder letselschade vallen.

Bij inkomensschade gaat het om het feit dat u door het ongeval minder te besteden hebt. Bijvoorbeeld omdat onregelmatigheidstoeslag vervalt. Na het eerste jaar ziekte hoeft uw werkgever u nog maar 70% van uw loon door te betalen. Na 2 jaar stopt de doorbetalingsverplichting helemaal!

Bent u zelfstandig ondernemer in Avenhorn? Dan heeft u wellicht minder inkomen door het ongeval. Wellicht heeft u zelfs helemaal geen inkomen meer door het ongeval. Ook als zelfstandig ondernemer kunt u een beroep op onze letselschade advocaat in Avenhorn, Wognum Hoorn, Alkmaar of Purmerend doen. En dit volledig kosteloos!

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Avenhorn

Heeft u in Avenhorn schade als gevolg van een verkeersongeval? Of is u op het werk een ongeval overkomen? Wat de oorzaak van uw letselschade ook is, onze letselschade advocaten staan voor u klaar. Met kantoren in Wognum (hoofdkantoor), Alkmaar, Hoorn en Purmerend zijn wij altijd dichtbij. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of 0229 507903 voor uw vragen en het verhalen van uw letselschadee. Mailen kan natuurlijk ook!

Zie ook: Letselschade advocaat Hoorn – Letselschade advocaat Alkmaar – Letselschade advocaat Purmerend – Letselschade advocaat IJmuiden.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar