Neem vrijblijvend contact met ons op, helpen u kosteloos!
Is u een ongeval in Wervershoof overkomen en lijdt u hierdoor schade?

Letselschade advocaat Wervershoof

Iedere dag gebeuren er aanrijdingen, arbeidsongevallen en worden mensen door een hond gebeten. De schade die uit deze ongevallen voortvloeit, is letselschade. Als een ander verantwoordelijk is voor het u in Wervershoof overkomen ongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Wat doet een letselschade advocaat in Wervershoof?

Bij letselschade claimen na een kop-staart botsing of ongeval op het werk, heeft u recht op gratis juridische bijstand van een letselschade advocaat of letselschade jurist. Kiest u voor een van onze letselschade advocaten, dan komen wij eerst bij u thuis voor een letselschade advies. Samen met u spreken wij door wat u is overkomen, welk letsel u aan het ongeluk of de hondenbeet heeft overgehouden en welke letselschade u hierdoor lijdt. Vervolgens gaan wij voor u aan de gang en:

 • maken wij een aansprakelijkstelling brief
 • wordt de veroorzaker van uw letsel aansprakelijk gesteld
 • regelt uw letselschade specialist een voorschot op de letselschade
 • gaat onze medisch adviseur voor u aan de slag
 • onderhandelen wij met de letselschade juristen van de verzekeraar
 • zorgen wij ervoor dat u een schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft

Wat te doen bij een aanrijding?

Bent u aangereden? Bij een kop-staart botsing, kettingbotsing of ander auto- ongeluk is het verstandig om altijd een schadeformulier in te vullen. Hierop kan de toedracht worden aangegeven welke de schuldvraag beantwoord. Ook kunt u aangeven of u letsel aan de auto botsing heeft overgehouden. Ook is het na een aanrijding belangrijk om eventuele getuigen op het schade-aanrijdingsformulier te vermelden. Is er bijvoorbeeld discussie over wie schuldig is bij een aanrijding, dan kunnen getuigen hierbij helpen.

Vooral bij whiplash klachten adviseren wij u direct na de achterop aanrijding naar een arts te gaan. Dit kan uw huisarts of de spoedeisende hulp zijn. Dit is belangrijk omdat voor het verkrijgen van een schadevergoeding na een whiplash het vast moet staan dat u direct na het ongeval whiplash symptomen heeft zoals nekklachten, schouderklachten en hoofdpijn.

Ten slotte is het raadzaam om zo snel mogelijk na het u overkomen auto ongeluk contact op te nemen met een letselschade advocaat. U weet dan zeker dat uw rechten gewaarborgd zijn.

Wie is schuldig bij een aanrijding?

Schuldig bij een aanrijding is de bestuurder die een fout heeft gemaakt. Bij een achterop aanrijding is dit het achterop rijdende voertuig. Dit is slechts anders als u bent afgesneden door uw voorganger of als deze plotseling, zonder geldige reden, remt. Bent u als fietser aangereden door een auto of scooter? Dan is de automobilist altijd schuldig en dient deze uw letselschade te vergoeden. Omdat iedere motorvoertuig in Nederland verplicht verzekerd is wordt de schade betaalt door de verzekeraar. Dit wordt een WAM- verzekeraar genoemd.

Als fietser aangereden door auto, wat nu?

Bent u als fietser aangereden door een auto? Dan kunt u aanspraak maken op een speciale regeling uit artikel 185 wvw. Deze regeling is speciaal voor het geval u als fietser aangereden bent door een auto. U ontvangt dan altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed als u bent aangereden, ongeacht de toedracht van de aanrijding. Dus ook bij eigen schuld ontvangt u een schadevergoeding! Deze regeling geldt ook als u als voetganger aangereden bent.

Contact met uw letselschade advocaat in Wervershoof

Lijdt u schade door een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet? Uw letselschade advocaat in Wervershoof helpt u kosteloos bij het claimen van uw letselschade. Bel voor gratis juridische hulp 0229 507903 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Eke Tinga is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar