Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Tilburg

U bent in Tilburg aangereden, betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval of door een hond gebeten. Het zijn voorbeelden waarbij u een letselschade advocaat in Tilburg nodig hebt. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Wij zorgen dat uw letselschade vergoeding na een ongeluk Tilburg verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken; die verhalen wij bij de aansprakelijke partij. Wij werken 100% kosteloos voor u!

Lijdt u schade door een ongeval in Tilburg? Neemt u dan contact met een van onze letselschade advocaten op. Wij komen gewoon bij u thuis en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Ongeluk Tilburg, kies voor een letselschade advocaat

Er gebeuren steeds meer ongelukken in Tilburg. Het gaat hierbij om een

 1. verkeersongeval
 2. bedrijfsongeluk
 3. hondenbeet
 4. val door gebrekkige weg op stoeptegel

In de meeste gevallen kunt u iemand aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Bijvoorbeeld voor uw arbeidsongeschiktheid of het smartengeld. Dit is echter niet eenvoudig. Daarom is het verstandig om een letselschade advocaat Tilburg in de arm te nemen. Deze verhaalt voor u zowel de materiële schade als het smartengeld. Bij materiële schadeposten kunt u naast schade door arbeidsongeschiktheid denken aan medische kosten, reiskosten en een hulp in het huishouden.

Smartengeld is anders dan materiële schade niet waardeerbaar op geld. Het is een vergoeding voor pijnklachten, bijvoorbeeld door nekklachten of omdat u uw arm gebroken heeft. Maar het gaat bij smartengeld ook om een vergoeding van verdriet of om psychische klachten, zoals een PTSS.

Aanrijding Tilburg

Als gevolg van een aanrijding in Tilburg kunt u letsel oplopen, zoals pijn in uw nek aan de aanrijding (whiplash), een gebroken been of gekneusde ribben. Van het een op het andere moment verandert uw leven voor korte of lange tijd. U bent dan bezig met het verwerken van het ongeval en met revalideren en niet direct met het verhalen van uw letselschade. Dat is logisch! Dan is het fijn als u een letselschade advocaat in Tilburg heeft die uw schade na een aanrijding verhaalt.

Of het nu gaat om een frontale aanrijding, een kop staart botsing op dat u als fietser aangereden bent, onze letselschade advocaten staan voor u klaar bij een aanrijding Tilburg. Wij verhalen uw schade terwijl u revalideert. Dit doen wij 100% kosteloos voor u. De aansprakelijke partij, vaak een verzekeraar, betaalt de kosten!

Aanrijding Tilburg meegemaakt en wilt u een letselschade vergoeding? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag!

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat
Aniek Waiboer
Letselschade advocaat

Aniek is werkzaam als letselschade advocaat. Haar doel is om haar cliënten in de lastige periode na een ongeval de bijstand te bieden waar zij recht op hebben zodat haar cliënten zich kunnen focussen op het herstel. Zij vindt het hierbij belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten.

Contact

Kop staart botsing

Een van de meest voorkomende auto ongelukken is een kop staart botsing. Hierbij zijn ten minste 3 auto’s betrokken. De achterste auto botst op zijn voorganger en drukt deze door waardoor er nog een achterop aanrijding plaatsvindt. Bij een Kop staart botsing kunt u vervelend letsel op lopen. De meest voorkomende klachten zijn nekklachten. Wij spreken dan van een whiplash. De 5 belangrijkste symptomen van een whiplash zijn:

 1. Nekpijn
 2. Hoofdpijn vanuit de nek
 3. Schouderklachten
 4. Vermoeidheid
 5. Concentratieproblemen

Meer over whiplash klachten leest u hier.

Na blijvend letsel na een kop staart botsing is het belangrijk dat u gezien wordt door een revalidatiearts. Deze kan u doorsturen voor een multidisciplinair revalidatietraject op naar de pijnpoli. Bij Brugman Letselschade Advocaten adviseren wij u hierin. Wij hebben een eigen medisch adviseur die wij voor u inschakelen. Onze medisch adviseur zorgt dat u de best mogelijke zorg krijgt terwijl uw letselschade advocaat Tilburg uw letselschade verhaalt op de aansprakelijke partij.

Aanrijding fietser Tilburg

Bent u als fietser aangereden in Tilburg door een auto of bent u op de fiets aangereden door een scooter? Voor de wet wordt u aangezien als zwakke verkeersdeelnemer. Auto’s, motoren en scooters zijn sterke verkeersdeelnemers, zij hebben een hogere snelheid en in een auto zit je veiliger.

Het voordeel als “zwakke verkeersdeelnemer” is dat u extra beschermd wordt door de wet. Dit houdt in dat u bij een aanrijding op de fiets altijd 50% van uw schade vergoed krijgt. Is bij een auto ongeluk de auto schuldig? Dan krijgt u uiteraard een volledige schadevergoeding. Bent u op de fiets door rood gereden of gaf u geen voorrang aan de auto of scooter? Dan ontvangt u dus in ieder geval 50% van uw letselschade vergoed. Dit kan oplopen tot 100%, afhankelijk van:

 1. Wie (meer) schuld heeft aan het ongeval (de causale verdeling)
 2. Toepassing van de billijkheidscorrectie

De billijkheidscorrectie houdt in dat u een hoger percentage van uw letselschade vergoed krijgt vanwege bijzondere omstandigheden. Het gaat dan om:

 • Het ‘Betriebsgefahr’.
 • de beperkte mate van verwijtbaarheid van de fietser of voetganger
 • de uiteenlopende ernst van de gemaakte fouten van de betrokkenen
 • de ernst van het letsel;
 • bijzondere omstandigheden zoals het verzekerd zijn van de aansprakelijkheid.

Het Betriebsgefahr houdt in dat het gebruik van een auto, motor of scooter gevaar met zich meebrengt in het verkeer. Daarom dient een ongemotoriseerde (fietser of voetganger) beschermd te worden tegen schade door letsel bij ongevallen.

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval Tilburg

Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval in Tilburg? Dan moet uw werkgever bewijzen dat hij alles in het werk heeft gesteld om dit bedrijfsongeval te voorkomen. Dit is een onmogelijke opgave! In bijna alle gevallen is uw werkgever daarom aansprakelijk voor de schade als gevolg van het u overkomen bedrijfsongeval in Tilburg.

Een bedrijfsongeval kan voortkomen uit:

 • Een gebrekkige machine
 • Onveilige werkplek
 • Onvoldoende of verkeerde instructies
 • Geen on te weinig toezicht
 • Een Gladde vloer.

Bij een bedrijfsongeval dient uw volledige letselschade door uw werkgever vergoed te worden. Het betreft dan de medische kosten, kosten voor verzorging en de schade door arbeidsongeschiktheid. Bij letselschade is uw werkgever verplicht uw salaris door te betalen. De aansprakelijkheidsverzekering moet een eventueel tekort aanvullen. U mag nooit minder verdienen als voor het ongeval op het werk!

Is er bij u sprake van blijvend letsel of moest u een nacht in het ziekenhuis blijven na het bedrijfsongeluk? Dan moet de werkgever de Inspectie SZW inschakelen. Deze doen een onderzoek naar het u overkomen ongeval. Zowel u als uw werkgever worden over het ongeval gehoord, evenals getuigen. De arbeidsinspecteur maakt vervolgens een ongevallenrapport op en deelt deze met u en uw werkgever die een boete kan krijgen bij overtreding van een de arbeidswetgeving.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Tilburg? Laat uw letselschadevergoeding verhalen door uw letselschade advocaat Tilburg. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor hulp of stuur ons een bericht.

Gebeten door hond

U bent in Tilburg gebeten door een hond en bent hierbij gewond geraakt. Letsel na een hondenbeet bestaat voornamelijk uit:

 1. Een vleeswond
 2. Zenuwletsel
 3. Pijnklachten
 4. Littekens
 5. Infectie
 6. spierbeschadiging.

De bezitter van de hond die u gebeten heeft is op grond van artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek aansprakelijk voor de schade die u lijdt doordat u door een hond bent aangevallen. Deze persoon zal door uw letselschade advocaat Tilburg aansprakelijk gesteld worden voor uw letselschade.

Bent u gebeten door een hond in Tilburg en lijdt u hierdoor schade? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en zorgen dat een letselschade advocaat uw letselschade in Tilburg volledig verhaald op de aansprakelijke hondenbezitter.

Bel 0800 278 4626 voor letselschade advies bij een hondenbeet. Wij helpen u 100% kosteloos!

 

Liever een letselschade jurist van een letselschade bureau? Wij adviseren een letselschade jurist van Letselschade Kompas

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar