Zoekt u een letselschade advocaat in Bergen op Zoom na een ongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Bergen op Zoom

Het zal je maar gebeuren, een ongeval in het verkeer, op het werk of een hondenbeet. De impact op het leven kan groot zijn. Van het ene op het andere moment zijn er medische klachten en beperkingen. Maar ook financieel heeft een ongeval gevolgen. Gelukkig kan daar uw letselschade advocaat in Bergen op Zoom bij helpen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag bij het verhalen van uw letselschade. Dit doen wij altijd kosteloos voor u. De letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij vergoed naar uw letselschade de kosten van rechtsbijstand.

Wilt u een gratis letselschade advies of uw letselschade verhalen? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in in Bergen op Zoom op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Bergen op Zoom voor mij?

Na een ongeval bent u bezig met uw herstel. Letsel kan immers veel beperkingen en pijnklachten geven. Maar u maakt ook kosten en bent misschien arbeidsongeschikt. Dit geeft niet alleen zorgen, maar het verhalen van de kosten en schade kost veel tijd en energie. En letselschade verhalen is niet eenvoudig.

Uw letselschade advocaat neemt al uw financiële zorgen uit handen. Wij stellen de aansprakelijke partij aansprakelijk, regelen direct een voorschot op de schadevergoeding en berekenen uw letselschade. Soms schakelen wij ook een medisch adviseur in om u te helpen bij uw revalidatie. Wij doen er alles aan dat u kunt herstellen en zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële afwikkeling van uw letselschadezaak.

Icon

Een verkeersongeval in Bergen op Zoom? Claim uw letselschade!

Een kop-staart-botsing, scooterongeluk of fietsongeluk, een verkeersongeluk is de grootste oorzaak van letselschade. Veel voorkomend letsel bij een verkeersongeluk is een whiplash (nekklachten), een hersenschudding en breuken. Dit letsel kan grote gevolgen hebben. Het is dan belangrijk op uw letselschade te claimen.

Bij een verkeersongeval is er vaak recht op een letselschade uitkering. Natuurlijk als iemand aansprakelijk is, maar ook zonder aansprakelijkheid! In het kort is er recht op een schadevergoeding na een ongeval indien:

 • Een ander aansprakelijk is
 • er een svi- verzekering is bij een eenzijdig ongeval of een eigen verkeersfout
 • U op de fiets aangereden bent door een auto of scooter, ook bij eigen schuld
 • U als passagier betrokken was bij het verkeersongeval.

Is u een verkeersongeval overkomen? Dan is er dus bijna altijd recht op een letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat in Bergen op Zoom helpt u graag en 100% kosteloos.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Bent u gevallen door een slecht wegdek? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Bergen Op Zoom. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar