Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hoorn

Als u in Hoorn schade lijdt als gevolg van een ongeval of medische fout door andermans toedoen, dan heeft u letselschade en daarmee recht op een schadevergoeding. Een ongeval heeft voor u als slachtoffer vaak financiële gevolgen. Advies van een deskundige letselschade advocaat is daarom van groot belang bij een letselschaderegeling. Uw letselschade advocaat in Hoorn zorgt dat u de vergoeding ontvangt waar u als slachtoffer van een ongeval recht op heeft.

Advocatenkantoor Hoorn

Heeft u in Hoorn schade opgelopen als gevolg van een medische fout of een ongeval? Schakel dan Brugman Letselschade Advocaten in. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u. Wij verhalen uw schade en onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij. U betaalt dus niets voor het verhalen van uw letselschade in Hoorn.

Welke letselschade kunt u verhalen?

Een vraag die wij vaak (terecht) krijgen is welke schadeposten er voor vergoeding in aanmerking komen. De wet zegt hierover het volgende: “De benadeelde (u als letselschadeslachtoffer) moet terug worden gebracht in de situatie zonder ongeval”. Dit houdt in dat alle kosten die u door het ongeval maakt en alle letselschade die u lijdt vergoed moet worden. Hierbij kun u onder andere denken aan:

 • Schade in uw inkomen door tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid.
 • Hulp in het huishouden omdat u bepaalde taken in Hoorn niet kunt verrichten door het ongeval.
 • Medische kosten zoals uw eigen risico en eigen bijdragen.
 • Reiskosten van Hoorn naar medische behandelaars.
 • Smartengeld voor de door u geleden pijn en verdriet.

Verhalen letselschade Hoorn

Voor het verhalen van letselschade in Hoorn kunt u terecht bij verschillende letselschadebureaus. Ook zijn er in de regio Hoorn meerdere advocatenkantoren actief die letselschade verhalen. Wij onderscheiden ons door de ervaring en deskundigheid van onze advocaten. Bij ons wordt u namelijk bijgestaan door een letselschade advocaat die lid is van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Ook werken wij als enige letselschade advocaat in Hoorn alleen voor slachtoffers! De oprichter van het kantoor, mr. Friso Brugman is ook zelf letselschadeslachtoffer. Hij begrijp u hierdoor beter dan andere belangenbehartigers. Bij ons bent u dus zeker aan het goede adres in Hoorn voor het verhalen van uw letselschade.

Uw letselschade advocaat gaat direct aan het werk

Na een ongeval zijn er veel vragen. Heb ik recht op een schadevergoeding en wie betaalt mijn letselschade? Hoe gaat het met mijn re- integratie op het werk? Heb ik recht op smartengeld? Allemaal vragen die uw letselschade advocaat uit Hoorn voor u kan beantwoorden. Onze letselschadespecialist uit Hoorn bezoekt u direct na uw aanmelding bij u thuis. Tijdens dit gesprek legt hij het letselschadetraject aan u uit en inventariseert hij uw schade. Indien nodig wordt er direct een voorschot op uw schade voor u geregeld. Indien nodig voor uw revalidatie schakelt uw letselschade advocaat een re- integratie deskundige en medisch adviseur voor u in.

De meerwaarde van Brugman Letselschade Advocaten

Ons kantoor werkt in Hoorn. Of u nu in de binnenstad woont, in de Kersenboogerd of in de Grote Waal, uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kent de buurt. Een persoonlijke benadering vinden wij van belang. U heeft dan ook uw eigen advocaat die te allen tijde uw aanspreekpunt is. Hij of zij kent uw situatie en speelt hier op in.

Uw advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in alle aspecten van de letselschade. Zo wordt bijvoorbeeld niet alleen uw schade op het gebied van inkomen voor u verhaald, ook regelt uw letselschade advocaat bijvoorbeeld dat u hulp krijgt bij uw re-integratie. Brugman Letselschade Advocaten heeft verder de beschikking over een eigen medisch adviseur en arbeidsdeskundige. Wij doen dus meer voor u dan schade verhalen alleen.

Kosteloze rechtsbijstand

Slachtoffers kiezen voor het verhalen van letselschade soms voor een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau. De gedachte hierbij is vaak dat dit goedkoper is. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt echter meestal volledig kosteloos voor u. Dit recht is opgenomen in de wet.

Wordt u op dit moment bijgestaan door een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau? Wij kunnen uw dossier dan kosteloos overnemen. Ook in dat geval staan wij u kosteloos bij.

Contact

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze specialisten of bel ons direct via 0800 27 84 626.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar