Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hoorn

Als u in Hoorn schade lijdt als gevolg van een ongeluk door andermans toedoen en hierbij letsel oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Een aanrijding of bedrijfsongeval heeft voor u als letselschade slachtoffer vaak financiële gevolgen. Advies van een deskundige letselschade advocaat is daarom van groot belang bij een letselschade claim.

Uw letselschade advocaat in Hoorn zorgt dat u de vergoeding ontvangt waar u als slachtoffer van een ongeval recht op heeft.

Brugman Letselschade Advocaten Hoorn

Heeft u in Hoorn schade opgelopen als gevolg van een  verkeersongeval of bedrijfsongeval? Of bent u door een hond gebeten? Schakel  Brugman Letselschade Advocaten in. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u op de aansprakelijke partij. U betaalt dus niets voor het verhalen van uw letselschade in Hoorn.

Zoekt u een letselschade advocaat in Hoorn? Bel 0229 507903 of 0800 278 4626 (gratis) of vul hier in wat er is gebeurd en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Icon

Welke letselschade kunt u verhalen?

Een vraag die wij vaak (terecht) krijgen is welke schadeposten er voor vergoeding in aanmerking komen bij letselschade. De wet zegt hierover het volgende: “De benadeelde (u als letselschadeslachtoffer) moet zoveel als mogelijk terug worden gebracht in de situatie zonder ongeval”. Dit houdt in dat alle kosten die u door het ongeval maakt en alle letselschade die u lijdt onderdeel zijn van uw letselschade vergoeding. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Schade in uw inkomen door tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid.
 • Hulp in het huishouden omdat u bepaalde taken niet meer kunt verrichten door het ongeval.
 • Medische kosten zoals het verplicht eigen risico.
 • Reiskosten van Hoorn naar medische behandelaars.
 • Smartengeld voor door u geleden pijn en verdriet.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Waar kan ik in Hoorn terecht bij letselschade?

Voor het verhalen van letselschade in Hoorn kunt u terecht bij verschillende letselschadebureaus. Ook zijn er in de regio Hoorn meerdere advocatenkantoren actief die letselschade claimen. Brugman Letselschade Advocaten Hoorn onderscheidt zich echter door de ervaring en deskundigheid van onze letselschade advocaten. Bij ons wordt u namelijk bijgestaan door een letselschade advocaat die lid is van de LSA.

De LSA is de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Ook werken wij als enige letselschade advocaat in Hoorn alleen voor slachtoffers! De oprichter van het kantoor, mr. Friso Brugman is ook zelf letselschadeslachtoffer geweest. Hij begrijpt u hierdoor beter dan andere belangenbehartigers. Bij ons bent u dus zeker aan het goede adres in Hoorn voor het verhalen van uw letselschade.

Zoekt u dus een letselschade advocaat in Hoorn? Neem dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten Hoorn. Wij helpen u graag en ook nog eens gegarandeerd 100% kosteloos!

U vindt Brugman Letselschade Advocaten Hoorn op de Nieuwe Steen 44 in Hoorn en in Wognum aan de Dick Ketlaan 2 (voormalige DSB-bank).

Uw letselschade advocaat gaat direct aan het werk

Na een ongeval zijn er veel vragen. Heb ik recht op een schadevergoeding en wie betaalt mijn letselschade? Hoe gaat het met mijn re- integratie op het werk? Heb ik recht op smartengeld? Allemaal vragen die uw letselschade advocaat uit Hoorn voor u kan beantwoorden.

Tijdens het intakegesprek bij u thuis of op ons kantoor in Hoorn legt uw letselschade advocaat het letselschadetraject aan u uit en inventariseert hij uw schade. Indien nodig wordt er direct een voorschot op uw schade voor u geregeld. Er hoeft dan door u geen schade zelf betaald te worden.

De meerwaarde van Brugman Letselschade Advocaten

Wij werken in hele gemeente Hoorn. Of u nu in de binnenstad woont, in de Kersenboogerd, Blokker, Zwaag of in de Grote Waal, uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kent de buurt. Een persoonlijke benadering vinden wij van belang. U heeft dan ook uw eigen advocaat die te allen tijde uw aanspreekpunt is. Hij of zij kent uw situatie en speelt hier op in.

Uw advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in alle aspecten van de letselschade. Zo wordt bijvoorbeeld niet alleen uw schade op het gebied van inkomen verhaald, ook regelt uw letselschade advocaat dat u hulp krijgt bij uw re-integratie. Brugman Letselschade Advocaten heeft verder de beschikking over een eigen medisch adviseur en arbeidsdeskundigen.

Wij doen dus meer voor u dan letselschade verhalen alleen.

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade, kan dat?

Slachtoffers kiezen voor het verhalen van letselschade soms voor een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau. De gedachte hierbij is vaak dat dit goedkoper is. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt echter meestal volledig kosteloos voor u. Dit recht is opgenomen in de wet.

Contact met uw letselschade advocaat in Hoorn

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze specialisten of bel ons direct via 0229 507903. Met kantoren in Hoorn, Wognum en Alkmaar zijn wij altijd dichtbij! Maar uw letselschade advocaat uit Hoorn komt ook gewoon bij u thuis voor een persoonlijk intake gesprek. Wij bespreken samen wat u is overkomen en wat de gevolgen hiervan voor u zijn, bijvoorbeeld op het gebied van werk en uw privé leven. Er wordt een plan gemaakt en wij gaan direct uw letselschade berekenen. Ook wordt er direct een voorschot op uw letselschade geregeld. U hoeft dan geen kosten voor te schieten en inkomensschade wordt meteen gecompenseerd.

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Letselschade claimen na een verkeersongeluk in Hoorn

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeluk in Hoorn? Of woont u in Hoorn en bent u slachtoffer van een verkeersongeluk elders? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Een verkeersongeluk kan een grote impact op uw leven hebben. Er kan sprake zijn van ernstig letsel. Denk hierbij aan nekpijn bij een whiplash. Maar ook gebroken ledematen, hersenletsel en zelfs een dwarslaesie komen helaas voor. De schade als gevolg van een verkeersongeluk kan dan ook aanzienlijk zijn. Daarom is het belangrijk dat u een letselschade advocaat in Hoorn in de arm neemt.

Indien een ander een verkeersfout heeft gemaakt, dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding.  Reed u als passagier mee in de auto? Dan wordt uw letselschade vergoed door de SVI- verzekering.

Wist u dat u als voetganger of fietser altijd recht heeft op schadevergoeding bij een aanrijding? Onze letselschade advocaten informeren u graag en wij verhalen uw letselschade 100% kosteloos!

Whiplash klachten na een aanrijding

Letselschade door een whiplash in Hoorn ontstaat vaak na een verkeersongeval. Helaas kunnen whiplash klachten lang aanhouden. Soms zijn de klachten door de whiplash zelfs chronisch. Dit leidt niet zelden tot vele beperkingen en letselschade. Een whiplash kan zelfs leiden tot blijvende arbeidsongeschiktheid en chronische pijn.

Ondanks de klachten stellen verzekeraars vaak onnodig hard op tegen whiplash slachtoffers. Whiplash klachten worden veelal niet erkend of zelfs ontkend door verzekeraars. Dit leidt dan ook tot hevige discussies tussen u als whiplash slachtoffer in Hoorn en de verzekeraar. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten kennen echter de klappen van de zweep.

Zij weten de juiste wegen te nemen om uw schade snel en maximaal te verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Letselschade na bedrijfsongeval in Hoorn

Heeft u letsel als gevolg van een bedrijfsongeval in Hoorn? Of woont u in Hoorn en is u een ongeval op het werk overkomen? Uw werkgever is in bijna alle gevallen verplicht u letselschade door het bedrijfsongeval te vergoeden. Op de werkgever rust namelijk een zorgplicht. Dit is in de wet opgenomen. U heeft dus bijna altijd recht op een schadevergoeding na een bedrijfsongeval. Uw werkgever is hier meestal voor verzekerd.

Van een bedrijfsongeval is sprake als u tijdens het werk een ongeval overkomt. Dit kan komen door een machine die niet goed functioneert, door een fout van een collega of omdat u valt op het werk. Is er sprake van een defect aan een machine? Dan is uw werkgever bijna altijd aansprakelijk. Hetzelfde geldt als uw collega per ongeluk iets doet waardoor u gewond raakt.

Maar ook als u valt of als u door de werkgever geen volledige instructies heeft gehad is de werkgever veelal aansprakelijk.

Schade als gevolg van een bedrijfsongeval noemen wij letselschade. U kunt denken aan inkomensschade door arbeidsongeschiktheid en medische kosten. Maar ook als u uw taken in het huishouden niet meer kunt doen of niet meer in huis kunt klussen, dan is dit letselschade. Ten slotte heeft u recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Arbeidsongeschiktheid door een ongeluk

Bij ernstige letsel door een ongeval kan arbeidsongeschiktheid ontstaan. U lijdt dan schade op het gebied van uw inkomen. Het eerste jaar krijgt u meestal 100% van uw loon doorbetaald. Vaak geldt dit niet voor onregelmatigheidstoeslagen en bonussen. Deze gemiste inkomsten zijn schade. Na 1 jaar ontvangt u meestal maar 70% van uw inkomen, de overige 30% kan op de veroorzaker van het ongeval verhaald worden.

Indien u na 2 jaar nog altijd arbeidsongeschikt bent, dan komt u in aanmerking voor een WIA- uitkering. Het verschil tussen uw inkomen van vóór het ongeval de WIA- uitkering is dan schade.

Waarom een advocaat in de arm nemen?

U kunt in plaats van een letselschade advocaat ook kiezen voor een van de vele letselschadebureaus in Hoorn. Deze hebben echter niet de expertise in huis die letselschade advocaten hebben. Bij letselschadebureaus in Hoorn werken vaak niet eens juristen. Hierdoor verloopt het verhalen van uw schadevergoeding traag en krijgt u niet de vergoeding waar u recht op heeft.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten om een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in de arm te nemen. Onze letselschade advocaten werken altijd 100% kosteloos voor u. Ook bij een second opinion!

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Woont u in Hoorn of heeft een ongeval in Hoorn plaatsgevonden en wilt u uw schade door een ongeval kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat in Hoorn? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons direct op 0229 507903.

Icon

Ik ben aangereden in Hoorn, wat nu?

Bent u aangereden in Hoorn en omstreken? Dan wensen wij u ten eerste een voorspoedig herstel. Een aanrijding kan namelijk vervelende gevolgen voor u in Hoorn meebrengen. U heeft letsel, pijn en lijdt ook nog eens letselschade. Maar wie dient u aansprakelijk te stellen voor de aanrijding in Hoorn? En op welke schadevergoeding heeft u recht? Met andere woorden, wat nu?

Als u bent aangereden is het ten eerste van groot belang dat u een schadeformulier invult. Heeft een auto of scooter u als voetganger of fietser aangereden? Noteer dan het nummerbord van het motorvoertuig of maak een foto van de auto, motor of scooter zelf. Wij kunnen dan altijd achterhalen wie u in Hoorn en omstreken heeft aangereden! Voorst is van belang dat u getuigen van het ongeval heeft. Dit voorkomt discussie over de toedracht van het ongeval.

Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. Met kantoren in Wognum (voormalig DSB- pand), Hoorn en Alkmaar zijn wij altijd dichtbij. Naast in Hoorn kunt u dan ook in heel West- Friesland bij onze letselschade advocaten terecht voor het kosteloos verhalen van uw letselschade.

Uw letselschade advocaat in Hoorn verhaalt uw schade

Het verhalen van letselschade is ingewikkeld. Nadat u bent aangereden in Hoorn kunt u echter een beroep doen op de kosteloze rechtsbijstand van onze letselschade advocaten. Onze letselschade advocaten in Hoorn, Wognum en Alkmaar zorgen ervoor dat uw schade volledig en snel verhaald wordt.

Al onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze letselschade advocaat in Hoorn is daarnaast lid van de vereniging van letselschade advocaten. Dat is een kleine groep advocaten gespecialiseerd in letselschade. Alleen advocaten met ruime ervaring en deskundigheid mogen van deze vereniging lid worden.

Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u dus aan het juiste adres voor het laten verhalen van uw schade als uw bent aangereden in Hoorn.

Brugman Letselschade Advocaten is onder andere gelegen aan de A7 bij Hoorn. Wij zijn goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kunt u door uw letsel niet naar ons komen? Dan komen wij naar u!

Bent u aangereden in Hoorn en wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen? Bel met 0229 507903 voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

Onze letselschade advocaten in Hoorn werken in de hele regio Hoorn. Dus ook voor een letselschade advocaat in Zwaag of een letselschade advocaat in Blokker kunt u gratis gebruik maken van onze expertise.

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar