Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hoorn

Als u in Hoorn schade lijdt als gevolg van een ongeval of medische fout door andermans toedoen, dan heeft u letselschade en daarmee recht op een schadevergoeding. Een ongeval heeft voor u als slachtoffer vaak financiële gevolgen. Advies van een deskundige letselschade advocaat is daarom van groot belang bij een letselschaderegeling. Uw letselschade advocaat in Hoorn zorgt dat u de vergoeding ontvangt waar u als slachtoffer van een ongeval recht op heeft.Icon

Advocatenkantoor Hoorn

Heeft u in Hoorn schade opgelopen als gevolg van een  verkeersongeval of bedrijfsongeval? Schakel  Brugman Letselschade Advocaten in. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u. Wij verhalen uw schade en onze kosten namelijk op de aansprakelijke partij. U betaalt dus niets voor het verhalen van uw letselschade in Hoorn.

Zoekt u een letselschade advocaat in Hoorn? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Welke letselschade kunt u verhalen?

Een vraag die wij vaak (terecht) krijgen is welke schadeposten er voor vergoeding in aanmerking komen. De wet zegt hierover het volgende: “De benadeelde (u als letselschadeslachtoffer) moet terug worden gebracht in de situatie zonder ongeval”.

Dit houdt in dat alle kosten die u door het ongeval maakt en alle letselschade die u lijdt vergoed moet worden. Hierbij kun u onder andere denken aan:

 • Schade in uw inkomen door tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid.
 • Hulp in het huishouden omdat u bepaalde taken in Hoorn niet kunt verrichten door het ongeval.
 • Medische kosten zoals uw eigen risico en eigen bijdragen.
 • Reiskosten van Hoorn naar medische behandelaars.
 • Smartengeld voor de door u geleden pijn en verdriet.

Icon

Verhalen letselschade Hoorn

 

Voor het verhalen van letselschade in Hoorn kunt u terecht bij verschillende letselschadebureaus. Ook zijn er in de regio Hoorn meerdere advocatenkantoren actief die letselschade verhalen. Wij onderscheiden ons door de ervaring en deskundigheid van onze advocaten. Bij ons wordt u namelijk bijgestaan door een letselschade advocaat die lid is van de LSA.

Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Ook werken wij als enige letselschade advocaat in Hoorn alleen voor slachtoffers! De oprichter van het kantoor, mr. Friso Brugman is ook zelf letselschadeslachtoffer. Hij begrijp u hierdoor beter dan andere belangenbehartigers. Bij ons bent u dus zeker aan het goede adres in Hoorn voor het verhalen van uw letselschade.

Uw letselschade advocaat gaat direct aan het werk

Na een ongeval zijn er veel vragen. Heb ik recht op een schadevergoeding en wie betaalt mijn letselschade? Hoe gaat het met mijn re- integratie op het werk? Heb ik recht op smartengeld? Allemaal vragen die uw letselschade advocaat uit Hoorn voor u kan beantwoorden. Onze letselschadespecialist uit Hoorn bezoekt u direct na uw aanmelding bij u thuis.

Tijdens dit gesprek legt hij het letselschadetraject aan u uit en inventariseert hij uw schade. Indien nodig wordt er direct een voorschot op uw schade voor u geregeld. Indien nodig voor uw revalidatie schakelt uw letselschade advocaat een re- integratie deskundige en medisch adviseur voor u in.

De meerwaarde van Brugman Letselschade Advocaten

Ons kantoor werkt in Hoorn. Of u nu in de binnenstad woont, in de Kersenboogerd of in de Grote Waal, uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kent de buurt. Een persoonlijke benadering vinden wij van belang. U heeft dan ook uw eigen advocaat die te allen tijde uw aanspreekpunt is. Hij of zij kent uw situatie en speelt hier op in.

Uw advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in alle aspecten van de letselschade. Zo wordt bijvoorbeeld niet alleen uw schade op het gebied van inkomen voor u verhaald, ook regelt uw letselschade advocaat bijvoorbeeld dat u hulp krijgt bij uw re-integratie. Brugman Letselschade Advocaten heeft verder de beschikking over een eigen medisch adviseur en arbeidsdeskundige.

Wij doen dus meer voor u dan schade verhalen alleen.

IconKosteloze rechtsbijstand

Slachtoffers kiezen voor het verhalen van letselschade soms voor een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau. De gedachte hierbij is vaak dat dit goedkoper is. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt echter meestal volledig kosteloos voor u. Dit recht is opgenomen in de wet.

Wordt u op dit moment bijgestaan door een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau? Wij kunnen uw dossier dan kosteloos overnemen. Ook in dat geval staan wij u kosteloos bij.

IconContact

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze specialisten of bel ons direct via 0800 27 84 626.

Letselschade na verkeersongeluk in Hoorn

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeluk in Hoorn? Of woont u in Hoorn en bent u slachtoffer van een verkeersongeluk? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Een verkeersongeluk kan een grote impact op uw leven hebben. Er kan sprake zijn van ernstig letsel. Denk hierbij aan nekpijn bij een whiplash. Maar ook gebroken ledematen, hersenletsel en zelfs een dwarslaesie komen helaas voor.Icon

De schade als gevolg van een verkeersongeluk kan aanzienlijk zijn. Daarom is het belangrijk dat u een letselschade advocaat in Hoorn in de arm neemt.

Indien een ander een verkeersfout heeft gemaakt, dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding.

Reed u als passagier mee in de auto? Dan wordt uw letselschade vergoed door de SVI- verzekering.

Wist u dat u als voetganger of fietser altijd recht heeft op schadevergoeding bij een aanrijding? Onze letselschade advocaten informeren u graag en wij verhalen uw letselschade 100% kosteloos!

Whiplash letselschade

Letselschade door een whiplash in Hoorn ontstaat vaak na een verkeersongeval. Helaas kunnen whiplash klachten lang aanhouden. Soms zijn de klachten door de whiplash zelfs chronisch. Dit leidt niet zelden tot vele beperkingen en letselschade. Een whiplash kan zelfs leiden tot blijvende arbeidsongeschiktheid en chronische pijn.

Ondanks de klachten stellen verzekeraars vaak onnodig hard op tegen whiplash slachtoffers. Whiplash klachten worden veelal niet erkend of zelfs ontkend door verzekeraars. Dit leidt dan ook tot hevige discussies tussen u als whiplash slachtoffer in Hoorn en de verzekeraar. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten kennen echter de klappen van de zweep.

Zij weten de juiste wegen te nemen om uw schade snel en maximaal te verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Letselschade na bedrijfsongeval in Hoorn

Heeft u letsel als gevolg van een bedrijfsongeval in Hoorn? Of woont u in Hoorn en is u een ongeval op het werk overkomen? Uw werkgever is in bijna alle gevallen verplicht u letselschade door het bedrijfsongeval te vergoeden. Op de werkgever rust namelijk een zorgplicht. Dit is in de wet opgenomen. U heeft dus bijna altijd recht op een schadevergoeding na een bedrijfsongeval. Uw werkgever is hier meestal voor verzekerd.

Van een bedrijfsongeval is sprake als u tijdens het werk een ongeval overkomt. Dit kan komen door een machine die niet goed functioneert, door een fout van een collega of omdat u valt op het werk. Is er sprake van een defect aan een machine? Dan is uw werkgever bijna altijd aansprakelijk. Hetzelfde geldt als uw collega per ongeluk iets doet waardoor u gewond raakt.

Maar ook als u valt of als u door de werkgever geen volledige instructies heeft gehad is de werkgever veelal aansprakelijk.

Schade als gevolg van een bedrijfsongeval noemen wij letselschade. U kunt denken aan inkomensschade door arbeidsongeschiktheid en medische kosten. Maar ook als u uw taken in het huishouden niet meer kunt doen of niet meer in huis kunt klussen, dan is dit letselschade. Ten slotte heeft u recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Arbeidsongeschiktheid

Bij ernstige letsel door een ongeval kan arbeidsongeschiktheid ontstaan. U lijdt dan schade op het gebied van uw inkomen. Het eerste jaar krijgt u meestal 100% van uw loon doorbetaald. Vaak geldt dit niet voor onregelmatigheidstoeslagen en bonussen. Deze gemiste inkomsten zijn schade. Na 1 jaar ontvangt u meestal maar 70% van uw inkomen, de overige 30% kan op de veroorzaker van het ongeval verhaald worden.

Indien u na 2 jaar nog altijd arbeidsongeschikt bent, dan komt u in aanmerking voor een WIA– uitkering. Het verschil tussen uw inkomen van vóór het ongeval de WIA- uitkering is dan schade.

Waarom een advocaat in de arm nemen?

U kunt in plaats van een letselschade advocaat ook kiezen voor een van de vele letselschadebureaus in Hoorn. Deze hebben echter niet de expertise in huis die letselschade advocaten hebben. Bij letselschadebureaus in Hoorn werken vaak niet eens juristen. Hierdoor verloopt het verhalen van uw schadevergoeding traag en krijgt u niet de vergoeding waar u recht op heeft.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten om een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in de arm te nemen. Onze letselschade advocaten werken altijd 100% kosteloos voor u. Ook bij een second opinion!

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Woont u in Hoorn of heeft een ongeval in Hoorn plaatsgevonden en wilt u uw schade door een ongeval kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat in Hoorn? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons direct op 0800 27 84 626.

Ik ben aangereden in Hoorn, wat nu?Icon

 

Bent u aangereden in Hoorn en omstreken? Dan wensen wij u ten eerste een voorspoedig herstel. Een aanrijding kan namelijk vervelende gevolgen voor u in Hoorn meebrengen. U heeft letsel, pijn en lijdt ook nog eens letselschade. Maar wie dient u aansprakelijk te stellen voor de aanrijding in Hoorn? En op welke schadevergoeding heeft u recht? Met andere woorden, wat nu?

Als u bent aangereden is het ten eerste van groot belang dat u een schadeformulier invult. Heeft een auto of scooter u als voetganger of fietser aangereden? Noteer dan het nummerbord van het motorvoertuig of maak een foto van de auto, motor of scooter zelf. Wij kunnen dan altijd achterhalen wie u in Hoorn en omstreken heeft aangereden! Voorst is van belang dat u getuigen van het ongeval heeft. Dit voorkomt discussie over de toedracht van het ongeval.

Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. Met kantoren in Wognum (voormalig DSB- pand), Hoorn en Alkmaar zijn wij altijd dichtbij. Naast in Hoorn kunt u dan ook in heel West- Friesland bij onze letselschade advocaten terecht voor het kosteloos verhalen van uw letselschade.

Dus ook in onder andere Enkhuizen, Andijk, Purmerend, Hauwert, Spierdijk, Medemblik, Opmeer, Hoogwoud, Twisk, Zwaag, Zwaagdijk en Den Helder. Waar u ook woont, wij helpen u graag en kosteloos!

U bent aangereden in Hoorn

Tegenwoordig komt de politie vaak niet meer ter plaatse als u bent aangereden in Hoorn. Daarom is het zo belangrijk om te weten wie u heeft aangereden en om naam en adresgegevens van getuigen te noteren. Soms is dit door uw letsel niet mogelijk. Laat iemand dan de politie voor u bellen.

Het is ook van belang dat het letsel dat u aan de aanrijding in Hoorn hebt overgehouden goed wordt opgeschreven door een arts. Dit kan de huisarts zijn.

Uw letselschade advocaat verhaalt uw schade

Het verhalen van letselschade is ingewikkeld. Nadat u bent aangereden in Hoorn kunt u echter een beroep doen op de kosteloze rechtsbijstand van onze letselschade advocaten. Onze letselschade advocaten in Hoorn, Wognum en Alkmaar zorgen ervoor dat uw schade volledig en snel verhaald wordt.

Al onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze letselschade advocaat in Hoorn is daarnaast lid van de vereniging van letselschade advocaten. Dat is een kleine groep advocaten gespecialiseerd in letselschade. Alleen advocaten met ruime ervaring en deskundigheid mogen van deze vereniging lid worden.

Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u dus aan het juiste adres voor het laten verhalen van uw schade als uw bent aangereden in Hoorn.

Brugman Letselschade Advocaten is onder andere gelegen aan de A7 bij Hoorn. Wij zijn goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kunt u door uw letsel niet naar ons komen? Dan komen wij naar u!

Bent u aangereden in Hoorn en wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen? Bel met 0229 507903 voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis!

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar