Zoekt u een letselschade advocaat in Utrecht op de Malielaan?
Brugman Letselschade Advocaten Utrecht helpt u kosteloos!

letselschade advocaat Utrecht Maliebaan

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht Maliebaan. Bij Brugman Letselschade Advocaten Utrecht helpen wij slachtoffers van ongevallen bij het verhalen van letselschade. Dit doen wij kosteloos! De kosten worden betaalt door de aansprakelijke partij.

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht op de Maliebaan in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar waar in Utrecht u ook woont, onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis voor een adviesgesprek.

Uw letselschade advocaat ondersteunt u gedurende het gehele letselschadetraject. Vanaf de aansprakelijkstelling tot aan het verhalen van uw letselschade. Tussendoor zorgen wij dat u een voorschot op uw schade ontvangt. U hoeft dan niet op eigen rekening kosten te maken en financieel niet in de problemen te komen.

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Of bent u door een hond gebeten of gevallen door een losliggende stoeptegel? Wij helpen u graag! Neem contact op voor een adviesgesprek of vragen met ons kantoor in Utrecht.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand bij verhalen letselschade Utrecht Maliebaan

Advocaten zijn duur, dat is het beeld dat u wellicht bij de advocatuur heeft. Bij Brugman letselschade Advocaten verhalen wij uw letselschade echter altijd 100% kosteloos! Geen kleine lettertjes en geen no-cure-no-pay waarbij u een deel van uw schadevergoeding afstaat. Wij werken gegarandeerd kosteloos!

Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij onze kosten op de aansprakelijke partij of de svi- verzekeraar. U heeft hier verder geen omkijken naar. Zo kunnen wij gegarandeerd uw letselschade verhalen zonder dat u kosten maakt!

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht Maliebaan? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Letselschade vergoeding claimen

Letselschade claimen begint met een aansprakelijkstelling. Is de aansprakelijkheid erkend, dan dient de aansprakelijke partij uw letselschade te vergoeden. Het gaat dan om kosten zoals medische kosten, maar ook om inkomensschade door arbeidsongeschiktheid en smartengeld.

Icon

De meest voorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

 1. Loonschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Inkomensschade zelfstandig ondernemers
 3. Medische kosten
 4. Reiskosten
 5. Kosten voor hulp in het huishouden
 6. Mantelzorg
 7. Tuinonderhoud
 8. Onderhoudskosten huis
 9. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 10. Smartengeld

Wilt u uw letselschade berekenen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat. Bel 0800 278 4626 (gratis)of vul het contactformulier in. wij helpen u graag!

Icon

Letselschade door verkeersongeval Utrecht Maliebaan

Is u in Utrecht een verkeersongeluk overkomen? Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk of op de fiets aangereden? Dan heeft meestal recht op een letselschadevergoeding, ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt of bij een eenzijdig ongeval. Uw letselschade advocaat in Utrecht Maliebaan informeert u graag.

Hieronder vindt u de meer informatie over de mogelijkheden om uw schade te verhalen na een verkeersongeval in Utrecht.

Ik ben door een ander motorvoertuig aangereden in Utrecht

In Utrecht gebeuren iedere dag ongevallen in het verkeer. Bent u betrokken geraakt bij een auto-ongeluk of scooterongeluk en is een ander schuldig, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing? Dan dient de aansprakelijke partij uw letselschade te vergoeden.

In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. U kunt uw letselschade claimen, rechtstreeks bij de letselschade verzekeraar! Dit is de WAM- verzekeraar.

Ik ben op de fiets aangereden in Utrecht, wat nu?

Utrecht is een echte fietsersstad! Dit betekent helaas ook dat er nogal wat fietsongelukken gebeuren. Bent u in Utrecht op de fiets aangereden door een auto, scooter of vrachtwegen? Dan is artikel 185 van de Wegenverkeerswet van toepassing. Dat zegt u wellicht niks, maar in dit wetsartikel staat dat fietsers die aangereden worden door een motorvoertuig altijd recht hebben op een schadevergoeding. Ook als u door rood bent gereden of ten onrechte geen voorrang verleende.

Wat voor fietser geldt geldt ook voor voetgangers. Fietser en voetgangers worden door de wet namelijk begrepen als kwetsbare verkeersdeelnemers. Daarom genieten zij een extra bescherming door de wet.

Icon

Letselschadevergoeding bij eenzijdig ongeval of eigen verkeersfout

Olie op de weg waardoor u tegen de vangrail glijdt of per ongeluk geen voorrang verlenen. Het zijn voorbeelden waarbij u letselschade lijdt zonder dat er een aansprakelijke partij is. Wat nu, is er een mogelijkheid om toch uw letselschade te verhalen?

Onderdeel van een autoverzekering is vaak een schade inzittendenverzekering, oftewel svi- verzekering. Bij een eenzijdig verkeersongeval of eigen verkeersfout kunt u op deze verzekering een beroep doen. Aansprakelijkheid is namelijk geen vereiste. Al uw letselschade wordt vergoed, zowel de materiële schade als het smartengeld.

Ik was als passagier betrokken bij een auto-ongeluk, wie betaalt mijn letselschade?

U zat als passagier in een auto en deze raakt betrokken bij een verkeersongeval. U kunt niks aan het ongeval doen en bent daarom een “schuldloze derde”. letselschade verzekeraars hebben afgesproken dat u als passagier altijd uw letselschade volledig vergoed krijgt. Dit op basis van de ‘bedrijfsregeling schuldloze derde” van het Verbond van Verzekeraars.

Zat u dus in de auto of achterop de motor of scooter en raakte u betrokken bij een auto ongeluk, motorongeluk of scooterongeval? Uw letselschade wordt vergoed!

Letselschade door een bedrijfsongeval in Utrecht

Bij een bedrijfsongeval in Utrecht wordt gesproken van werkgeversaansprakelijkheid. Is u in Utrecht een bedrijfsongeval overkomen? Dan heeft u bijna altijd recht op een vergoeding van uw schade.

Om voor vergoeding van letselschade door een bedrijfsongeval in aanmerking te komen hoeft u alleen te bewijzen dat u gewond bent geraakt bij een ongeval op het werk. De werkgever dient vervolgens aan te tonen dat hij alles in het werk heeft gesteld om het arbeidsongeval te voorkomen. Hiervoor moet hij bewijzen dat:

 • De werkplek veilig was
 • Machines, gereedschap enz. in orde waren
 • Er voldoende (schriftelijke) instructies zijn gegeven
 • Het toezicht op het werk in orde was.

Uit de rechtspraak blijkt dat deze zorgplicht van de werkgever erg ver gaat. Eigenlijk is deze zorgplicht zo streng dat uw werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk is voor uw letselschade.

Letselschade door hondenbeet

Ieder haar worden er in Nederland 150.000 mensen gebeten door een hond! Wordt hierbij schade geleden door het slachtoffer, dan is de bezitter van de hond gehouden deze schade te betalen. De meeste mensen in Nederland zijn WA- verzekerd en deze letselschade verzekering betaalt dan de schade door de hondenbeet.

Bent u gebeten door een hond in Utrecht? Uw letselschade advocaat Utrecht op de Maliebaan stelt de bezitter aansprakelijk en verhaalt uw letselschade, 100% kosteloos!

Contact met uw letselschade advocaat aan de maliebaan in Utrecht

Zoekt u een letselschade advocaat op de maliebaan in Utrecht. Brugman Letselschade Advocaten Utrecht helpt u graag. Wij zorgen dat uw letselschade wordt verhaalt terwijl u aan het revalideren bent. Zo heeft u geen zorgen over het verhalen van uw letselschade, wij regelen het voor u!

Neem contact met uw letselschade advocaat in Utrecht op: 0800 278 4626 of stuur een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar