Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Venhuizen

Indien u een letselschade advocaat in Venhuizen nodig heeft, neemt u dan contact op met een letselschadeadvocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade specialisten zitten in Wognum (aan de A7) en in Hoorn. Uw letselschade advocaat Venhuizen zorgt dat u volledig schadeloos wordt gesteld. En dit doet uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kosteloos voor u!

Letselschade advocaat Venhuizen

Na een ongeval wilt u snel geholpen worden. Onze letselschade advocaat in Venhuizen gaat direct voor u aan het werk. De veroorzaker van het ongeval wordt aansprakelijk gesteld en er wordt een eerste voorschot aangevraagd. Uw eerste schade is dan direct vergoed.

Samen met u begroten wij uw letselschade in Venhuizen. Bij letselschade gaat het echter niet alleen om de schade die u nu lijdt. Toekomstige schade is minstens zo belangrijk! Daarom schakelen wij onze eigen medische adviseur in. Door zijn jarenlange ervaring weet onze medisch adviseur precies waar wij in de toekomst rekening mee moeten houden. Zo zorgt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten ervoor dat u ook voor de toekomst volledig schadeloos wordt gesteld.

Al onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Ook zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Uw schadevergoeding in Venhuizen

Een veel gestelde vraag is wat is letselschade? Welke letselschade komt voor vergoeding in aanmerking?

Letselschade is de schade die u lijdt als u bij een ongeval bent geraakt. U maakt dan medische kosten, reiskosten en heeft misschien hulp in het huishouden of voor verzorging nodig. Deze schade noemen wij letselschade. Maar letselschade omvat nog veel meer! Zo kan het zijn dat u tijdelijk of voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt door het ongeval. Dan is het goed om te weten dat uw letselschade advocaat van Brugman letselschade Advocaten in Venhuizen ook deze schade voor u verhaald. Wij zorgen dat al uw letselschade in Venhuizen vergoed wordt door de aansprakelijk partij.

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in het verhalen van letselschade voor minderjarige kinderen en zelfstandig ondernemers? En wij hebben een letselschade advocaat in dienst die gespecialiseerd is in het verhalen van letselschade bij een whiplash!

Kosten van een letselschade advocaat en letselschadebureau

Is een letselschade advocaat niet duur in vergelijking met een letselschade bureau? Dat krijgen wij vaak te horen. Het antwoord is NEE. Want bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij kosteloos voor u! De kosten voor de rechtsbijstand in Venhuizen verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. U maakt dus nooit kosten als een ander verantwoordelijk is voor het ongeval.

Contact met uw letselschade advocaat Venhuizen

Bel ons voor al uw vragen op het gebied van letselschade met uw letselschade advocaat in Venhuizen van Brugman Letselschade Advocaten. Wij zijn er voor u als u ons nodig heeft. Uw letselschade advocaat in Venhuizen verhaalt al uw letselschade op de aansprakelijke partij. Bel 0229 507903 of mail ons.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in Venhuizen en omstreken. Dus ook in Wognum, Hem, Andijk, Wervershoof, Zwaag, Zwaagdijk, Hoogkarspel, Medemblik, Hoorn, Heerhugowaard, Opperdoes, Twisk en Enkhuizen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar