Onze letselschade advocaten adviseren u kosteloos!
Gaat u met een whiplash aan het werk?

Gratis hulp van een pro deo advocaat na een ongeluk

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Dan is het fijn als u de hulp kunt inschakelen van een pro deo advocaat gespecialiseerd in letselschade. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. Ons gespecialiseerd advocatenkantoor werkt volledig kosteloos voor u! Geen no cure no pay en geen addertjes onder het gras, gewoon 100% gratis juridische hulp bij letselschade!

Wilt u weet hoe wij volledig kosteloos voor u kunnen werken en wil u ook gratis hulp bij uw letselschade claim na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag en werken door heel Nederland. U kunt dus altijd een beroep op onze expertise doen!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Gratis hulp van een pro deo advocaat, hoe kan dat?

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat. Dat klinkt u wellicht wat raar in de oren. Maar toch is het zo, schakelt u een pro deo advocaat van ons kantoor in, dan kunnen wij u gratis bijstaan. Dit komt omdat er in de wet een speciale regeling is opgenomen in het geval u slachtoffer van een ongeval bent.

Deze regeling vindt u in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat dat indien u schade aan een ongeval overgehouden hebt, de kosten van een letselschade advocaat of letselschade jurist voor vergoeding in aanmerking komt. De enige voorwaarde is dat iemand anders schuldig is aan het ontstaan van het ongeval. Bijvoorbeeld bij een kop staart botsing waarbij u van achteren aangereden bent. Of een bedrijfsongeval welke is ontstaan doordat de zorgplicht van de werkgever geschonden is.

Heeft een derde schuld aan het ongeluk, dan kunt u schadevergoeding eisen. Uw letselschade advocaat van ons advocatenkantoor regelt dit voor u en verhaalt naast uw letselschade ook de advocaatkosten rechtstreeks op de aansprakelijke partij!

Pro deo advocaat is iets anders van no cure no pay advocaat!

Een pro deo advocaat zoals een pro deo letselschade advocaat werkt volledig kosteloos voor u. Bij andere rechtsgebieden is er wel een eigen bijdrage, maar bij letselschade claimen is dit niet het geval omdat het recht op gratis juridische hulp in de wet is opgenomen. No cure no pay is echter iets volledig anders, ook al lijkt dit misschien hetzelfde.

Bij no cure no pay wordt u niet kosteloos geholpen door een advocaat, maar hoeft u de advocaat, zoals een arbeidsrecht advocaat of een letselschade advocaat alleen te betalen bij een positief resultaat. Wint u een rechtszaak, dan betaalt u dus de advocaat en meestal bent u veel duurder uit dan dat u het uurtarief van de pro deo advocaat betaalt.

In Nederland is het advocaten niet toegestaan om te werken op basis van no cure no pay. Deze vorm van prestatieloon is alleen toegestaan in letselschadezaken en dan ook nog eens in uitzonderingssituaties. Maar hoeft u in uw letselschadedossier niet naar de rechtbank, dan is no cure no pay in de meeste gevallen niet de beste optie. U heeft immers recht op gratis hulp van een letselschade advocaat als de tegenpartij aansprakelijk is!

Wanneer pro deo advocaat inschakelen?

In letselschadezaken hoeft u dus bijna nooit een pro deo advocaat in te schakelen. Uitzondering is bijvoorbeeld een medische aansprakelijkheidszaak omdat het lang kan duren voordat er een uitspraak komt over de aansprakelijkheid. Bij andere rechtsgebieden kan een pro deo advocaat echter wel nodig zijn omdat de advocaatkosten voor uw eigen rekening komen.

Kiest u voor een pro deo advocaat in Nederland, bijvoorbeeld een pro deo advocaat familierecht, dan vraagt uw advocaat een zogenaamde ’toevoeging’ aan. De desbetreffende advocaat wordt u dan “toegevoegd” op kosten van de overheid. Wel is er een inkomensafhankelijke eigen bijdrage verschuldigd. Dit bedrag is echter veel lager dan in het geval u de kosten van de advocaat zelf moet betalen.

Wanneer recht op een pro deo advocaat?

Niet iedereen heeft recht op een pro deo advocaat. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van uw inkomen en vermogen. Wat de inkomensgrenzen zijn en welk vermogen u mag hebben om aanspraak te maken op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand vindt u op de website van de RvR.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u letselschade claimen na een aanrijding, bedrijfsongeval of omdat u gebeten door een hond bent? Indien een andere persoon aansprakelijk is, kunt u gratis aanspraak maken op juridische hulp van een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Hoe het kan dat wij u gratis kunnen helpen leest u door op de link te klikken.

Mensen lezen ook:

💰welke letselschade bedragen worden vergoed

🥇beste letselschade advocaat van Nederland

🚲 fietsongeluk

🚶‍♀️voetganger aangereden

🏍️scooter ongeluk

🏢 letselschade bureau

👨‍⚖️letselschade advocaat Groningen

🐕hondenbeet

🐎val van paard

👨‍⚖️letselschade advocaat Amsterdam

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 2500 anderen gratis juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar