Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Monnickendam

Letselschade Monnickendam | Heeft u in Monnickendam door toedoen van een ander letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld door een verkeersongeval of een ongeval op het werk? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Een letselschade advocaat kan u hierbij helpen. Onze letselschade advocaat in de regio Monnickendam verhaalt uw letselschade kosteloos voor u.

Kosteloos verhalen letselschade Monnickendam

Indien u door toedoen van iemand anders schade lijdt als gevolg van een ongeval, dan heeft u recht op de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat. U maakt voor de hulp van een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten dus geen kosten. Waarom zou u dan nog kiezen voor een letselschadebureau of een rechtsbijstandverzekering?

Letselschadebureaus vragen geregeld een deel van uw letselschade. Dit noemen wij ‘no-cure-no-pay‘. Dit is niet eerlijk. Daarom werkt een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten niet met deze constructie. Bij ons ontvangt u gegarandeerd al uw letselschade. En dat vinden wij wel zo eerlijk!

 

Wie hebben er recht op schadevergoeding

De groep mensen die bij een ongeval recht heeft op smartengeld is groter dan alleen het slachtoffer. Bent u getuige van een ongeval van een naaste? Dan heeft u onder omstandigheden recht op de vergoeding van al uw letselschade. Dit noemen wij shockschade.

Per 1 juli 2019 is er een recht op affectieschade. Dit betekent dat u als naast van een slachtoffer recht heeft op smartengeld.

Al uw letselschade voortvarend en volledig verhaald

Bij letselschade maken wij een onderscheid tussen materiële en immateriële schade. Bij materiële schade kunt u denken aan medische kosten, maar ook aan inkomensschade. Wilt u weten waar u allemaal recht op heeft? Klikt u dan hier!

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt. Lees hier meer over smartengeld.

Contact met uw letselschade advocaat in Monnickendam

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0229 507903 voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Monnickendam of bij ons op kantoor.

Lees ook: Letselschade na verkeersongeval – Letselschade bij gebrekkige weg – Letselschade na ongeval op het werk.

mr. Hajar el Haddad

Hajar is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar