Laat onze letselschade advocaten kosteloos uw letselschade verhalen!
Lijdt u letselschade door een ongeluk in Opperdoes?

Letselschade advocaat Opperdoes

Lijdt u door toedoen van een ander in Opperdoes letselschade? Neemt u dan contact op met een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Opperdoes van Brugman Letselschade Advocaten. Bij ons krijgt u gegarandeerd een gespecialiseerde letselschade advocaat bij het regelen van uw schadevergoeding. En wij helpen u altijd kosteloos. Hoe dit kan leest door op de voorgaande link te klikken.

Letselschade advocaat Opperdoes

Waarom een letselschade advocaat en geen letselschadebureau? Omdat bij een letselschadebureau in de regio van Opperdoes geen letselschade specialisten werken zoals bij Brugman Letselschade Advocaten. Vaak wordt u niet eens bijgestaan door een letselschade jurist. Daar komt bij dat uw letselschade advocaat Opperdoes alleen werkt voor slachtoffers van ongevallen. Wij hebben geen connecties met verzekeraars. Veel letselschadebureaus in de regio Opperdoes hebben dit wel!

Wilt u contact met een letselschade advocaat in Opperdoes? Onze letselschade advocaten in Hoorn en Wognum helpen u graag. Wij komen graag bij u thuis voor een gratis letselschade advies en het claimen van uw letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op de button. Een letselschade expert van ons kantoor neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Als fietser aangereden door een auto, wat nu?

Bent u als fietser aangereden door een auto? Dan kunt u altijd letselschade claimen. U bent voor de wet namelijk een kwetsbare verkeersdeelnemer. Bij een ongeluk tussen een fiets en auto kan u immers ernstig gewond raken. Niet zelden zien wij botbreuken, hersenletsel en ander zwaar letsel door een fietsongeluk. De automobilist is op grond van de wet daarom altijd schuldig bij een aanrijding.

Dat u als fietser altijd recht heeft op een schadevergoeding staat in artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet). Hierin is het volgende geregeld:

 • automobilist is fout: 100% van uw letselschade wordt vergoed
 • fietser is fout aan het ongeluk: ten minste 50% van de letselschade wordt vergoed
 • toepassing billijkheidscorrectie: alsnog 50 tot 100% schadevergoeding
 • aanrijding met kind tot 12 jaar: WAM verzekeraar betaalt 100% van de letselschade vergoeding

Een kettingbotsing, wie is schuldig?

Zijn er 3 of meer auto’s bij een auto botsing betrokken? Dan wordt gesproken van een kettingbotsing. De vraag is dan bij een kettingbotsing, wie is schuldig? Is dit nu het voertuig dat bij u achterop gereden is of het achterste voertuig die de achterop aanrijding veroorzaakt heeft?

Het antwoord op deze vraag vinden wij in een aantal wetten en regelingen waaronder artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens en artikel 5 wvw. Hierin staat dan bestuurders voldoende afstand moeten houden en dat ze zo voorzichtig moeten rijden dat een auto botsing voorkomen wordt. Het antwoord op de vraag wie bij een kettingbotsing schuldig is is dus dat beide voertuigen schuldig zijn!

Lijdt u schade door een kettingbotsing? Uw letselschade advocaat in Opperdoes helpt u graag.

Wat is een bedrijfsongeval?

Bij een bedrijfsongeval heeft u recht op een schadevergoeding. Maar wat is een bedrijfsongeval eigenlijk en aan welke voorwaarden moet u voldoen om schadevergoeding te krijgen?

Van een bedrijfsongeval wordt gesproken als u tijdens het werk een ongeval is overkomen waaraan u letsel of klachten heeft overgehouden. Om voor een schadevergoeding in aanmerking te komen dient u daarom te bewijzen dat:

 • u tijdens het werk een ongeval is overkomen
 • u hieraan letsel of klachten heeft overgehouden.

Vaak staat dit vast, bijvoorbeeld als u naar het ziekenhuis wordt gebracht. Maar wij adviseren u wel een bedrijfsongeval altijd te melden bij uw werkgever of de Nederlandse Arbeidsinspectie!

Soms moet een werkgever een arbeidsongeval melden op grond van de wet. Dit is het geval:

 • bij blijvend letsel
 • in het geval van een ziekenhuisopname
 • bij een dodelijk bedrijfsongeval

De werkgever moet het bedrijfsongeval melden bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. Deze zal het arbeidsongeval onderzoeken en een rapport opstellen.

Gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Hoorn

Wilt u gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Opperdoes? Onze letselschade advocaten in Hoorn en Wognum helpen u. Wij bieden gratis juridische hulp bij letselschade. Bel 0800 278 4626 of klik op onderstaande button. Een letselschade expert van ons kantoor neemt dan dezelfde dag nog contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar