Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Opperdoes

Letselschade advocaat Opperdoes | Lijdt u door toedoen van een ander in Opperdoes letselschade? Neemt u dan contact op met een ervaren en deskundige letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Bij ons krijgt u gegarandeerd een gespecialiseerde letselschade advocaat die u letselschade in Opperdoes verhaald. En dit doen wij kosteloos voor u.

Letselschade advocaat Opperdoes

Waarom een letselschade advocaat en geen letselschadebureau? Omdat bij een letselschadebureau in de regio van Opperdoes geen specialisten werken zoals bij Brugman Letselschade Advocaten. Vaak wordt u niet eens bijgestaan door een jurist. Daar komt bij dat uw letselschade advocaat Opperdoes alleen werkt voor slachtoffers van ongevallen. Wij hebben geen connecties met verzekeraars. Veel letselschadebureaus in de regio Opperdoes hebben dit wel!

Bij Brugman Letselschade Advocaten is uw letselschade advocaat Opperdoes lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Een LSA advocaat moet jaarlijk veel opleidingen en cursussen volgen. De belangenbehartigers van een letselschadebureau hoeft dit niet. En zij zijn afhankelijk van de verzekeraars waar zij tegen werken. En dat vinden wij raar. Daarom werken wij volledig onafhankelijk!

Uw letselschade in Opperdoes kosteloos verhaald

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. Bij Brugman Letselschade Advocaten werkt uw letselschade advoaat in Opperdoes echter kosteloos voor u. Niet alleen uw letselchade, maar ook de kosten voor rechtsbijstand worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Materiële en immateriële letselschade

Reiskosten, medische kosten en inkomstenderving zijn voorbeelden van materiële letselschade. En deze schade kan voor u in Opperdoes behoorlijk oplopen. Denkt u maar aan de schade die u lijdt als u niet kunt werken door het ongeval. Bent u in loondienst, dan krijgt u uw loon het eerste jaar volledig doorbetaald, maar na het eerste jaar wordt dit minder. En na twee jaar vervalt de loondoorbetalingsverplichting. Bent u zelfstandig ondernemer? Dan stopt vaak uw omzet en dus uw winst. U heeft dan geen inkomen!

Immateriële schade of smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdreit dat u lijdt door het ongeval. Ook deze schade verhalen wij voor u.

Contact met uw letselschade advocaat Opperdoes

Lijdt u schade na een ongeval of medische fout? Wij helpen u! Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op een van onze afspraaklocaties in Hoorn, Wognum (aan de A7, het ouder DSB pand), Alkmaar of Purmerend.

Belt u met ons? Er is altijd een ervaren en deskundige letselschade advocaat bereikbaar. Bel 0229 507903 of mail ons voor al uw vragen over letselschade en het kosteloos verhalen van uw letselschade door onze letseltschade advocaat Opperdoes.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar