Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade verkeersongeluk Heerhugowaard

Het verkeer wordt steeds drukker. Hierdoor gebeuren er steeds vaker ongelukken. Ook u als inwoner van Heerhugowaard kunt met een verkeersongeluk te maken krijgen. Misschien heeft u alleen schade aan u auto of fiets. Als u echter in Heerhugowaard gewond raakt door een verkeersongeluk, dan is de schade van hele andere orde. U maakt dan allerlei kosten en lijdt ook schade. Maar wie vergoed uw schade na een verkeersongeluk? En waar heeft u recht op? Met deze vragen kunt u in Heerhugowaard terecht bij onze letselschade advocaten.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken in Heerhugowaard. Zij hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een verkeersongeluk. Zij helpen u graag. En dit doen onze letselschade advocaten kosteloos voor u als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval.

Letselschade verkeersongeluk Heerhugowaard

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. U heeft te maken met een verzekeraar waar deskundige letselschade behandelaars werken. Het is daarom goed om u in Heerhugowaard te laten vertegenwoordigen door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Onze letselschade advocaat in de regio Heerhugowaard weet precies hoe te handelen bij een verkeersongeluk. Hij regelt het gehele letselschadetraject voor u. Zo kunt u zich richten op uw herstel.

Altijd recht op 50% van uw schade als voetganger of fietser!

Letselschade na een verkeersongeluk is geregeld in de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen. Op basis van deze wet heeft u als voetganger of fietser altijd recht op 50% van uw schade. Ook als de wederpartij stelt dat u een fout heeft gemaakt. Voorwaarde is wel dat u als voetganger bent aangereden door een motorvoertuig, dus bijvoorbeeld een auto.

Is uw kind in Heerhugowaard aangereden door een auto, scooter of motor? Dan dient de verzekeraar van het motorvoertuig de schade bijna altijd volledig te vergoeden, hoe het ongeval ook is gebeurd.

Als u als bestuurder in uw auto bent aangereden, dan heeft u recht op volledig schadevergoeding als een ander motorvoertuig u heeft aangereden. Als inzittende heeft u altijd recht op vergoeding van al uw schade, ook als de bestuurder van de auto waar u in zet het ongeval heeft veroorzaakt!

Uw letselschade kosteloos verhaald

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op: 0229 507903 of per mail.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar