Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade verkeersongeluk Wormerveer

Na een verkeersongeluk komt er veel op u in Wormerveer af. U heeft letsel aan het verkeersongeluk overgehouden. Als gevolg hiervan lijdt u schade. De schade die u in Wormerveer lijdt als gevolg van het ongeval noemen wij letselschade. Als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het verkeesongeluk, dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. Bent u als voetganger of fietser aangereden door een auto, motor of ander motorvoertuig? Dan heeft u altijd recht op 50% van de schade die u in Wormerveer lijdt als gevolg van het verkeersongeluk.

Wij begrijpen heel goed dat u zich na een verkeerongeluk richt op uw herstel. U wilt van uw pijn af en weer aan het werk. U wilt gewoon weer door met uw leven zoals dat voor het ongeluk was. Maar wij begrijpen ook dat u zich zorgen maakt over de financiële gevolgen van het verkeersongeluk. U maakt immers medische kosten en reiskosten. Maar misschien kunt u ook uw aandeel in het huishouden niet meer doen. Helaas komt ook arbeidsongeschiktheid bij een verkeersongeluk regelmatig voor. Voor de financiële gevolgen van het verkeersongeluk kunt u bij ons terecht.

Kosteloze rechtbijstand letselschade advocaat

Indien u in Wormerveer uw letselschade wilt verhalen, dan kunt u een beroep op onze letselschade advocaten doen. Wij werken in Wormerveer en helpen u graag. Wij nemen het gehele letselschadetraject voor u uit handen. Zo kun u zich richten op uw herstel terwijl wij uw schade verhalen. Bel voor een kosteloos adviesgeprek: 0800-2784626 of mail ons.

 

Aansprakelijkheid voor verkeersongeluk

In de meeste gevallen staat direct na het ongeval vast wie de veroorzaker van het verkeersongeluk is. Deze partij dient dan de schade van de andere partij te betalen. Er zijn echter uitzonderingen! Indien een motorvoertuig een fietser of voetganger aanrijdt, dan heeft de fietser of voetganger altijd recht op ten minste 50% van zijn of haar schade! Dit is slechts anders bij overmacht aan de zijde van het motorvoertuig. deze situatie doet zich echter bijna nooit voor.

Is er bij het verkeersongeval een kind tot 14 jaar betrokken? Dan is het motorvoertuig bijna altijd volledig aansprakelijk voor de letselschade van het kind. Ook als het motorvoertuig geen fout heeft gemaakt.

Woont u in Wormerveer en heeft u letselschade door een verkeersongeval? Vraag ons gerust om advies. Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bent u aangereden? Dan helpen wij u kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar