Neem contact met ons op voor hulp bij letselschade!
Een letselschade advocaat in Wormerveer nodig?

Letselschade verkeersongeluk Wormerveer

Na een verkeersongeluk komt er veel op u in Wormerveer af. U heeft letsel aan het verkeersongeluk overgehouden. Als gevolg hiervan lijdt u schade. De schade die u in Wormerveer lijdt als gevolg van het ongeval noemen wij letselschade.

Als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van de aanrijding, dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. Bent u als voetganger of fietser aangereden door een auto, motor of ander motorvoertuig? Dan heeft u altijd recht op 50% van de schade die u in Wormerveer lijdt als gevolg van het verkeersongeluk.

Wij begrijpen heel goed dat u zich na een verkeerongeluk richt op uw herstel. U wilt van uw pijn af en weer aan het werk. U wilt gewoon weer door met uw leven zoals dat voor het ongeluk was. Maar wij begrijpen ook dat u zich zorgen maakt over de financiële gevolgen van het auto ongeluk of fietsongeluk. U maakt immers medische kosten en reiskosten.

Maar misschien kunt u ook uw aandeel in het huishouden niet meer doen. Helaas komt ook arbeidsongeschiktheid bij een verkeersongeluk regelmatig voor. Voor de financiële hiervan kunt u bij onze letselschade specialisten terecht.

Gratis rechtsbijstand letselschade advocaat Wormerveer

Indien u in Wormerveer uw letselschade wilt verhalen, dan kunt u een beroep op onze letselschade advocaten doen. Wij werken in Wormerveer en helpen u graag. Wij nemen het gehele letselschadetraject voor u uit handen. Zo kun u zich richten op uw herstel terwijl wij uw schade verhalen. Bel voor een kosteloos letselschade advies of het claimen van uw letselschade 0800-2784626 of stuur ons een bericht.

Aangereden door auto met letsel bij verkeersongeluk Wormerveer

U kunt aangereden worden bij een auto botsing zoals een kop- staart botsing. Hiervan is sprake als 2 auto’s bij de auto botsing betrokken zijn. In het geval van een kettingbotsing zijn er ten minste 3 auto’s bij het auto ongeluk betrokken. Het achterste voertuig is dan in beginsel aansprakelijk. Omdat alle motorvoertuigen verplicht verzekerde zijn in Nederland, kunt u als u aangereden door een auto bent, direct de verzekeraar aansprakelijk stellen.

U kunt ook aangereden door een auto worden op de fiets. Is een fietser aangereden door een auto, dan is de automobilist altijd aansprakelijk. Ook al rijdt de fietser door rood of geeft deze ten onrechte geen voorrang. Dit op grond van artikel 185 wvw. Dit artikel bepaalt dat bij aanrijding tussen fiets-auto ten minste 50% van de letselschade vergoed moet worden.

Deze regeling van art. 185 wvw geldt ook als een voetganger aangereden wordt.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u uw letselschade na een verkeersongeval in Wormerveel verhalen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor een gratis letselschade advies, vragen of het claimen van uw letselschade na een aanrijding.

mr. Annebel Tol, letselschade specialist

 

U vindt onze letselschade advocaten ook in Zaanstad.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar