Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschaderecht

Dagelijks vinden er ongevallen plaats met letsel en schade als gevolg. Of het nu om een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische misser gaat, gespecialiseerde rechtsbijstand van een letselschade advocaat is bij dit soort ongevallen van groot belang. U wilt immers als slachtoffer van letsel een volledige schadevergoeding. Het gebeurt nog te vaak dat slachtoffers met letselschade tekort wordt gedaan. Letselschadebureaus en rechtsbijstandsverzekeraars hebben namelijk niet de vereiste kennis.

Letselschade advocaat

Als u bij een ongeval gewond raakt, komt er veel op u af. U staat onder behandeling van uw huisarts of specialist, kunt voor korte of langere termijn uw werk niet verrichten en maakt veel kosten. U kunt hierbij denken aan medische kosten als uw eigen risico, reiskosten en schade aan uw auto of fiets. Maar als u echt pech heeft, heeft u ook inkomensschade of moet u die klus in uw huis of tuin uitbesteden in plaats van dat u het zelf doet. De kosten en dus uw schade kunnen zo flink oplopen.

Verhalen van letselschade

Het verhalen van schade is niet zo eenvoudig als het lijkt. Verzekeraars keren niet vanzelfsprekend uw schade uit. Brugman Letselschade Advocaten heeft een team letselschade advocaten die zich enkel bezig houden met het verhalen van schade als gevolg van ongevallen en medische fouten. Zij zijn allen gespecialiseerd in het verhalen van zowel materiële schade als smartengeld. Onze advocaten zorgen voor een optimale schadevergoeding. Daar waar letselschadebureaus en rechtsbijstandsverzekeraars vaak schade laten liggen.

Het team letselschade advocaten staat onder leiding van Mr. Friso Brugman. Hij is al jaren een absolute specialist als het gaat om het verhalen van letselschade. Als lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) heeft deze letselschade advocaat al honderden slachtoffers van letselschade en overlijdensschade naar alle tevredenheid bijgestaan bij het verhalen van schade van slachtoffers.

Bent u het slachtoffer van bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval om medische fout? Of is een naast van u al gevolg van een ongeval overleden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Uw letselschade advocaat van Team Letselschade helpt u graag. Dit doen wij bijna altijd geheel kosteloos!

Wilt u meer informatie over letselschade en de werkwijze van Team Letselschade en overlijdensschade? Kijkt u dan eens op de site van Letselschadekompas Brugman. Een initiatief van Brugman Letselschade Advocaten.

Overlijdensschade

Als een van uw dierbare wegvalt, dan staat uw wereld op zijn kop. U moet van alles regelen. Niet alleen dient u de uitvaart te regelen, maar ook uw gezinssituatie is in één keer veranderd.

Mr. Friso Brugman van Brugman Letselschade Advocaten is specialist op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Hij kan u als geen ander bijstaan bij het verhalen van de schade die nabestaanden als gevolg van het overlijden van dierbare lijden. Meer informatie over overlijdensschade leest u hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar