Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in letselschade recht?

Advocaat letselschade recht

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas is de oorzaak vaak een fout door een ander. U kunt dus nog zo voorzichtig zijn, door toedoen van een ander kunt u betrokken raken bij een ongeluk. Hierdoor lijdt u schade en heeft u recht op schadevergoeding. Denk bijvoorbeeld aan het eigen risico, maar ook aan loonschade door arbeidsongeschiktheid of kosten voor hulp in het huishouden. Dit is het gebied van het letselschade recht.

Letselschade claimen is niet eenvoudig. U krijgt te maken met een letselschade verzekeraar. De letselschade jurist die uw letselschade vordering beoordeelt is gespecialiseerd in het letselschade recht. Daarom is het verstandig om ook zelf een letselschade advocaat in te schakelen. Wist u dat dit bij ons kosteloos is? Wij claimen uw letselschade vergoeding en de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat na een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak bij u thuis of het direct claimen van uw letselschade.

Wat houdt het letselschade recht in?

Het letselschade recht is omvangrijk. Het heeft een raakvlak met meerdere rechtsgebieden zoals het aansprakelijkheidsrecht, het arbeidsrecht en het sociaalzekerheidsrecht. Als gevolg van een achterop aanrijding of arbeidsongeval krijgt u immers te maken met schade. Hierop is het aansprakelijkheidsrecht van toepassing. Maar bij loonschade kan ook het arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht van belang zijn.

Onze letselschade advocaten zijn specialist op het gebied van letselschade recht. Maar onze dochteronderneming Brugman Arbeidsrecht Advocaten kan u ook helpen op het gebied van arbeidsrecht of sociaal zekerheidsrecht. Bijvoorbeeld als u een discussie met uw werkgever heeft of te maken krijgt met het UWV bij arbeidsongeschiktheid.

Waar heeft het letselschade recht betrekking op?

Letselschade recht kan betrekking hebben op diverse soorten ongelukken. Onderscheiden worden:

In al deze gevallen heeft u recht op een gratis letselschade advocaat. Deze vindt u bij ons kantoor. Wij helpen u altijd volledig kosteloos!

Wilt u ook gratis rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons waarmee wij u kunnen helpen. Wij gaan direct voor u aan de slag.

Heb ik recht op letselschade?

Bij een kop-staart botsing is het vrij snel duidelijk dat u recht op letselschade heeft. Maar wat bij een fiets ongeluk of als u op het werk een ongeluk overkomen? En hebt ik recht op letselschade na een hondenbeet?

In het geval van een fietsongeluk kunt u altijd schadevergoeding eisen. De enige voorwaarde is dat u als fietser aangereden bent door een motorrijtuig. Dus bijvoorbeeld door een auto, scooter of vrachtwagen. Ook als u zelf een verkeersfout maakt is het motorvoertuig schuldig en jegens u als fietser schadeplichtig.

Is u een bedrijfsongeval overkomen? In artikel 7:658 BW is opgenomen dat bij een arbeidsongeval de werkgever in de regel aansprakelijk is. Dit is alleen anders als de werkgever aan de zorgplicht heeft voldaan. De werkgever moet dit bewijzen. In de praktijk is dit bijna onmogelijk. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Een hondenbeet kan voor ernstig letsel zorgen, bijvoorbeeld zenuwletsel of spierletsel. De wond kan vaak groot zijn. De aansprakelijkheid voor dieren is geregeld in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek. Op basis hiervan is bij een hondenbeet de hondenbezitter aansprakelijk voor uw letselschade.

Tenslotte is voor een val over een stoeptegel of een val door een gat in de weg de wegbeheerder aansprakelijk. Hiervoor zijn de CROW richtlijnen van belang. Dit houdt in dat als het hoogteverschil me de weg of stoep hoger is dan 3 centimeter de wegbeheerder aansprakelijk is voor uw letselschade.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in de buurt

Lijdt u letselschade als gevolg van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd geheel kosteloos. Uw schadevergoeding en de kosten voor rechtsbijstand worden verhaald op de aansprakelijke persoon.

Bel voor gratis rechtsbijstand bij een ongeluk 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en 1 van onze letselschade advocaten neemt direct contact met u op.

Een letselschade advocaat van ons kantoor is altijd in de buurt. Met meer dan 10 bezoeklocaties kunt u door heel Nederland eenvoudig van onze hulp bij letselschade gebruik maken. Dus of u nu zoekt naar een letselschade advocaat in Rotterdam, een letselschade advocaat in Utrecht of waar dan ook in Nederland. wij komen bij u langs voor een letselschade advies en het claimen van uw letselschade.

Advocaat gespecialiseerd in letselschade recht

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar