Laat u bijstaan door de beste letselschade advocaat van Rotterdam
Bent u betrokken bij een ongeval in Rotterdam en lijdt u letselschade?

De beste letselschade advocaat van Rotterdam!

Er is u in Rotterdam een ongeval in het verkeer of een bedrijfsongeval overkomen. Als u hierbij letselschade lijdt, dan wilt u natuurlijk de hulp van de beste letselschade advocaat van Rotterdam. Neem dan contact op met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Rotterdam. Wij zijn ervaren en deskundig op het gebied van het verhalen van letselschade. En wij helpen u 100% kosteloos!

Een auto ongeluk, een fiets ongeluk of een ongeval op het werk kan een grote impact op uw leven hebben. Misschien is er sprake van whiplashklachten of ander zwaar lichamelijk letsel. U bent dan niet direct bezig met het verhalen van uw letselschade vergoeding, maar meer met uw herstel. Maar u maakt wel kosten en lijdt schade! Dan is het fijn als u een letselschade specialist in de arm kunt nemen die de letselschadeclaim van u overneemt. Deze letselschade advocaat vindt u in Rotterdam bij Brugman Letselschade Advocaten.

NOVA

Gratis hulp van de beste letselschade advocaat van Rotterdam

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u bijgestaan door de beste letselschade advocaat van Rotterdam. Dat durven wij te zeggen omdat onze letselschade advocaten meer dan 15 jaar ervaring hebben. En zij zijn lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Daarnaast mag ons kantoor het specialisten keurmerk van de Orde van Advocaten dragen. Voor u de garantie dat uw letselschadevergoeding verhaald wordt door de beste letselschade advocaat van Rotterdam en omstreken!

Wat doet de beste letselschade advocaat in Rotterdam voor mij?

Als u een ongeval is overkomen, bijvoorbeeld omdat u als fietser aangereden of van achteren aangereden bent, dan dient er een aansprakelijkstelling naar de veroorzaker van het ongeval gestuurd te worden. Soms kan de aansprakelijkstelling rechtstreeks naar de letselschade verzekeraar of de schade- inzittendenverzekering gestuurd worden. Uw letselschade advocaat in Rotterdam regelt dit voor u. Daarnaast zorgt de beste letselschade advocaat in Rotterdam ervoor dat:

 • Er direct een voorschot op de letselschade betaald wordt
 • De verjaring gestuit wordt
 • Alle schadeposten op de schadestaat komen te staan
 • Er een maximale schadevergoeding betaald wordt
 • U geen risico’s voor de toekomst heeft

Bij Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam hebben wij een heel team specialisten voor u klaarstaan. Zo hebben wij naast een letselschade advocaat een eigen medisch adviseur die u helpt bij het krijgen van de beste medische behandeling en alle klachten en beperkingen als gevolg van het ongeval in kaart brengt. Ontstaan er problemen met de werkgever of het UWV door arbeidsongeschiktheid? Wij hebben ook arbeidsrecht advocaten in dienst om u te helpen! Wij helpen u dus niet alleen met de letselschade claim maar ook op medisch gebied en op het gebied van het arbeidsrecht!

Wat zijn de schadeposten bij letselschade

Alle schade die is veroorzaakt door een ander dient vergoed te worden door de letselschade verzekeraar. Uw letselschade advocaat in Rotterdam stelt voor u een schadestaat op met daarop alle letselschadeposten die op uw situatie van toepassing zijn. U hebt immers recht op een volledige schadeloosstelling!

De 25 meest voorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

 1. Smartengeld
 2. Verlies van inkomen
 3. Inkomen uit zwart werk
 4. Huishoudelijke hulp
 5. Zelfwerkzaamheid
 6. Zelfredzaamheid (verzorging)
 7. Medische kosten
 8. Reiskosten
 9. Studievertraging
 10. Studiekosten
 11. verlies van auto van de zaak
 12. Economische kwetsbaarheid
 13. Reparatiekosten (telefoon)
 14. Vervangingskosten (fiets total loss)
 15. Daggeldvergoeding ziekenhuis
 16. Revalidatiedaggeldvergoeding
 17. Telefoonkosten
 18. Aanpassingen auto
 19. Kosten omdat u thuis bent in plaats van op het werk
 20. Kosten zonder nut
 21. Hulpmiddelen
 22. Extra kosten voor vakantie
 23. Kosten ivm noodzakelijke verhuizing
 24. Wettelijke rente
 25. Advocaatkosten

Letselschade berekenen

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Bij iedereen spelen er andere schadeposten en het berekenen is vaak specialistenwerk. Onze letselschade advocaat in Rotterdam berekent uw letselschade en laat zich indien noodzakelijk bijstaan door een rekenkundige. Bijvoorbeeld bij het berekenen van toekomstige schade.

De meeste van bovenstaande schadeposten zijn op geld waardeerbaar. Dit is anders bij smartengeld. Smartengeld berekenen is dan ook niet eenvoudig. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Smartengeldgids. Hierin staan vele honderden letselschadezaken uit het verleden waarin smartengeld is toegekend. Op basis van deze letselschadedossiers wordt in een concreet geval het smartengeld of immateriële schade berekend.

Wilt u uw letselschade berekenen? Wilt u weten op welke letselschade vergoeding u na een fietsongeluk, kop-staart botsing of ongeval op het werk recht hebt? Neem dan contact met de beste letselschade advocaat Rotterdam op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Contact met de beste letselschade advocaat Rotterdam

Heeft u een auto ongeluk in Rotterdam meegemaakt of bent u als fietser in Rotterdam aangereden? Uw letselschade laten verhalen door de beste letselschade advocaat van Rotterdam? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd kosteloos. Wij zijn geen no cure no pay advocaat waarbij u een deel van uw letselschadevergoeding afstaat. Ook hanteren wij geen kleine lettertjes. Wij werken gegarandeerd kosteloos voor u! De advocaatkosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij!

mr. Steven Polak, Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar