Onze LSA- advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige LSA- advocaat?

Letselschade? Onze LSA-advocaten helpen u kosteloos!

Naast klachten en beperkingen, heeft u als letselschadeslachtoffer te maken met letselschade. In dat geval komen er veel vragen op u af. Welke schadeposten worden er vergoed en bij wie kan ik een letselschade claim indienen? En als ik recht heb op een letselschadevergoeding, op welke letselschade bedragen heb ik recht? Uw LSA- advocaat helpt u!

Letselschade advocaten verbonden aan de LSA zijn gespecialiseerd in letselschade zaken. Van licht letsel tot uiterst complexe ongevallen en letselschades kunt u bij een LSA- advocaat terecht. Bij Brugman Letselschade Advocaten vindt u meerdere LSA-advocaten die u bij een letselschadeclaim kunnen helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een:

Letselschade Advocaten

Kosteloze rechtsbijstand van een LSA- advocaat

Is een ander aansprakelijk voor het u overkomen ongeval, zoals bij een achterop aanrijding, dan dient deze partij uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand te betalen. Dit geldt ook als u als fietser aangereden bent of als voetganger aangereden bent, ook bij een eigen verkeersongeval!

Ook bij een bedrijfsongeval dient naast uw letselschade uw LSA- advocaat door de verzekeraar van de werkgever betaald te worden. En ook de meeste schade-inzittendenverzekering dienen de kosten van een LSA- advocaat te vergoeden.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpt uw LSA- advocaat u altijd 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in voor kosteloze rechtsbijstand van een ervaren en deskundige LSA- advocaat bij u in de buurt. Wij nemen direct contact met u op en zorgen dat uw letselschade snel en maximaal vergoed wordt.

Waarom een LSA-advocaat?

Indien u het slachtoffer bent van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan is het verstandig u bij te laten staan bij uw letselschadeclaim. Er zijn veel letselschadebureaus en advocatenkantoren die u hier graag in bijstaan. Maar helaas is niet iedere letselschade jurist, advocaat of letselschadespecialist gespecialiseerd genoeg. Letselschade jurist of letselschade specialist is namelijk geen beschermd beroep. Dit houdt in dat iedereen zich zo mag noemen!

Kiest u voor een advocaat, dan weet u zeker dat deze persoon onder toezicht staat van de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit biedt echter geen garantie dat deze persoon ook voldoende deskundig is op het gebied van letselschade.

Neemt u na een ongeluk een letselschade jurist, letselschade- expert of advocaat in dienst, dan is er een kans dat u niet de letselschadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. En helaas gaat het ook geregeld fout met toekomstige schade bij deze rechtsbijstandsverleners. Het gevolg kan zijn dat u met een groot deel van uw letselschade blijft zitten. Opnieuw een letselschadeclaim indienen is meestal niet mogelijk.

Een advocaat gespecialiseerd in letselschade mag zich niet zomaar LSA- advocaat noemen. Deze titel is voorbehouden aan een kleine groep ervaren en gespecialiseerde advocaten. Een LSA- advocaat moet een zware opleiding volgen voordat hij zicht LSA- advocaat mag noemen en dient jaarlijks zijn of haar kennis op peil te houden met meerdere opleidingen en cursussen.

Icon

Wat doet een LSA-advocaat voor mij?

Een LSA-advocaat heeft altijd alleen uw belangen voor ogen. Hij of zo adviseert u en staat je in het volledige letselschadetraject bij. Een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten:

 1. Stelt de aansprakelijke partij aansprakelijk
 2. Adviseert u over uw letselschadedossier
 3. Regelt een voorschot op uw schade
 4. Gaat uw letselschade berekenen
 5. Onderhandelt met de letselschade verzekeraar
 6. Adviseert u over een schikking of procedure
 7. Zorgt dat de medisch adviseur ingeschakeld wordt
 8. Houdt rekening met toekomstige schade

Lijdt u letselschade door een auto- ongeluk, bent u als fietser aangereden of is u een ongeval op het werk overkomen? Onze letselschade advocaten helpen u bij het verhalen van uw letselschade ongeval, wat er ook is gebeurd. Stel uw vragen of laat uw letselschade verhalen door ons. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Is de aansprakelijkheid erkend door de letselschadeverzekeraar? Dan gaan wij uw letselschade berekenen. Welke letselschade bedragen vergoed worden hangt af van de aard en ernst van het letsel en de gevolgen die het ongeluk voor u heeft.

Een letselschadevergoeding bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Bij materiële schade gaat het om kosten en op geld waardeerbare letselschade. Dit in tegenstelling tot immateriële schade of smartengeld.

De meest voorkomende materiële schadeposten bij letselschade zijn:

 • Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 • Uw eigen risico van de zorgverzekering
 • Eigen bijdragen bij medische behandelingen
 • Hulp voor in het huishouden
 • Kosten voor verzorging en verpleging
 • Reiskosten
 • Een studievertraging (inkomensschade, schoolgeld en studiematerialen)
 • (Extra) kinderopvang en buitenschoolse opvang
 • Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 • Revalidatiedaggeldvergoeding

Wilt u uw letselschade laten berekenen door een LSA- advocaat bij u in de buurt? Onze letselschade advocaten werken landelijk en wij hebben kantoren door het hele land! Bel voor kosteloze rechtsbijstand van een LSA- advocaat 0800 278 46 26 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op.

Icon

Wat is smartengeld?

Smartengeld bestaat uit alle schade die niet op geld waardeerbaar is maar wel door het ongeval geleden wordt. Het gaat hierbij om pijnklachten, angstklachten zoals verkeersangst, psychische schade als een PTSS, boosheid, frustratie, verdriet en verlies aan levensvreugde. Daarnaast is smartengeld een vergoeding voor ontsierende littekens die u aan het verkeersongeval of arbeidsongeval heeft overgehouden.

Is u een ongeval met letsels overkomen? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding. Deze wordt vastgesteld door middel van de Smartengeld gids.

 • Meer over de smartengeldgids vindt u hier
 • Meer over smartengeld vindt u hier

Letselschade verhalen na een verkeersongeval

Een LSA- advocaat kan u helpen na een verkeersongeval. Daarbij kan het gaan om een auto-ongeluk zoals een kop-staart botsing, maar ook als u als fietser aangereden bent heeft u recht op een letselschade vergoeding. Dit geldt ook bij een scooterongeluk of als u als voetganger aangereden bent.

Is er een aansprakelijke partij en bent u betrokken bij een aanrijding, dan is er recht op een letselschadevergoeding. Fietsers en voetgangers worden daarnaast nog eens extra beschermd door de wet. Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden en heeft u zelf een verkeersfout gemaakt? Zelfs dan ontvangt u in Nederland een letselschadevergoeding.

Indien een derde aansprakelijk is wordt uiteraard uw volledige schade vergoed. Bij eigen schuld ontvangt u een letselschadevergoeding van tenminste 50%.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding na een verkeersongeval? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en volledig kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Icon

Letselschade door een bedrijfsongeval

Niet alleen in het verkeer, maar ook een ongeval op het werk komt veel voor. Bij een dergelijk bedrijfsongeval is de werkgever in beginsel aansprakelijk voor uw letselschade. Het enige dat u dient aan te tonen is dat u tijdens het werk een arbeidsongeval is overkomen en dat u hierdoor letsel lijdt. Het is vervolgens aan de werkgever om aan te tonen dat hij aan zijn zorgplicht heeft voldaan.

Op werkgevers rust een zware zorgplicht. Deze houdt onder ander in dat :

 • Bedrijfsmiddelen (machines en gereedschappen) in orde zijn.
 • U schriftelijke instructies heeft gekregen over hoe u het werk moet verrichten
 • Er voldoende toezicht op de werkzaamheden moet zijn.

Uit de vele juristprudentie op het gebied van bedrijfsongevallen valt op te maken dat bij een bedrijfsongeval de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk is voor uw letselschade. Het loont daarom zeker om bij letsel door een bedrijfsongeval een LSA- advocaat in te schakelen. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten adviseert u en verhaalt u letselschade kosteloos voor u op de letselschade verzekering van de werkgever.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zicht uitsluitend bezig houdt met het verhalen van letselschade. Wij werken alleen voor letselschadeslachtoffers en dus niet voor verzekeraars.

Onze letselschade advocaten werken door heel Nederland. U kunt dus altijd bij ons terecht. Of u nu een letselschade advocaat in Utrecht, een letselschade advocaat in Amsterdam of elders in Nederland zoekt, uw kunt voor advies en het verhalen van uw letselschade bij ons terecht.

Lijdt u letselschade na een ongeval en wilt u letselschade advies of uw letselschade verhalen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar