Wij helpen u graag en kosteloos bij uw overstap
Wilt u overstappen naar een andere letselschade advocaat?

Ik wil overstappen naar een andere letselschade advocaat!

Na een auto ongeluk, fietsongeluk of hondenbeet wilt u de best mogelijk rechtsbijstand krijgen. Daarom kiezen veel mensen voor een letselschade advocaat. Maar de ene letselschade advocaat is de ander niet. Bent u niet tevreden of uw letselschade bureau of letselschade advocaat, dan kunt vaak gratis overstappen naar een andere letselschade advocaat.

Bent u ook niet tevreden over uw letselschade specialist?  Wij helpen u graag en gratis bij de overstap naar ons advocatenkantoor. Bij ons wordt u geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat die veelal lid is van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Wilt u overstappen naar een andere letselschade advocaat met kennis en kunde die ook nog eens ervaren is in het verhalen van letselschade na een ongeluk? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd kosteloos. Bel voor gratis hulp bij letselschade claimen 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Kun je gratis overstappen naar een andere letselschade advocaat?

Het is belangrijk dat u vertrouwen hebt in uw letselschade advocaat. Is dit vertrouwen geschonden, dan is het logisch dat u wilt overstappen naar een andere letselschade advocaat. Bij Brugman Letselschade Advocaten kan overstappen gratis en wij regelen alles voor u.

Wilt u geholpen worden door een letselschade advocaat van ons kantoor? Dan maken wij een afspraak met u waarin wij de stand van zaken in uw letselschadedossier bespreken. Vervolgens vragen wij u een machtiging te tekenen. Hiermee vragen wij uw letselschadedossier op bij uw huidige belangenbehartiger.

Na ontvangst van uw letselschade dossier gaan wij direct over tot het bestuderen van uw dossier en geven wij u een letselschade advies. Ook stellen wij een plan van aanpak op om uw dossier weer op de rit te zetten en/ of het vervolg van uw dossier vast te stellen.

Wilt u overstappen naar een andere letselschade advocaat? Dit kan bij ons altijd volledig kosteloos. Wij regelen alles en gaan direct voor u aan de slag. Bel voor een gratis overname van uw letselschadezaak 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Overstappen naar een andere letselschade advocaat in de buurt

Wilt u overstappen naar een andere letselschade advocaat bij u in de buurt? Ook dan bent u bij ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade aan het juiste adres. Met meer dan 15 bezoekadressen kunt u in heel Nederland bij ons terecht. Maar voor een vrijblijvend intakegesprek kunt u gewoon thuis blijven. Onze letselschade advocaten komen namelijk gewoon bij u thuis voor een intakegesprek.

Wij maken overstappen naar een andere letselschade advocaat in de buurt overigens heel gemakkelijk voor u! Na het letselschade advies en intakegesprek krijgt u van ons een machtigingsformulier waarmee wij uw dossier van uw vorige belangenbehartiger opvragen.  U hoeft dus zelf niks te doen!

Laat u adviseren door onze letselschade advocaten bij uw overstap. Wij helpen u graag en altijd geheel vrijblijvend. Daarnaast verhalen wij de kosten van onze rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. U maakt voor onze dienstverlening dus nooit kosten.

Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij komen direct voor u in actie!

mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat

mr. Aniek Waiboer is als letselschade advocaat gespecialiseerd in het claimen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar