Bent u in Arnhem op de scooter aangereden en lijdt u hierdoor letselschade?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade

Gewond door een scooterongeluk in Arnhem, wie betaalt mijn schade?

Bent u aangereden op de scooter en bent u hierbij gewond geraakt? Dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Is een ander verantwoordelijk voor het scooterongeluk in Arnhem of zat u als passagier op de scooter? Dan is er ook recht op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat. En zelfs bij een eenzijdig scooterongeval kan er recht zijn op een letselschadevergoeding.

Was u betrokken bij een scooterongeluk in Arnhem en wilt u uw letselschade kosteloos verhalen? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten in Arnhem. Wij helpen u graag en brengen nooit kosten in rekening! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Een scooterongeluk in Arnhem: wie is aansprakelijk?

Als het scooterongeluk in Arnhem is veroorzaakt door een ander, dan is er sprake van aansprakelijkheid. Omdat ieder motorvoertuig in Nederland verplicht verzekerd is tegen aansprakelijkheid, zal de letselschade verzekeraar uw letselschade vergoeden. Deze schade bestaat uit alle kosten die u maakt, maar ook uit inkomensschade en smartengeld.

Passagiers die bij een scooterongeluk betrokken zijn geraakt kunnen aanspraak maken op een letselschadevergoeding op basis van een bijzondere regeling, de “schuldloze derden regeling”. Is de scooter betrokken geraakt bij een aanrijding met een ander motorvoertuig? Dan kunt u als passagier dus een letselschade claim indienen bij de verzekeraar van de scooter waarop u meereed.

Bent u op de scooter betrokken geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval? Of heeft u zelf een aanrijding met de scooter veroorzaakt? Dan draagt u zelf uw schade. Uitzondering is in het geval u in het bezit bent van een schade-opzittendenverzekering. In dat kunt u uw schade vergoed krijgen van de eigen verzekering.

Icon

Letselschade na een scooterongeluk, welke schadeposten zijn er?

Dit is een vraag die onze letselschade advocaat in Arnhem veelvuldig krijgt. Want als er aansprakelijkheid is, waar heeft u dan recht op? In de wet staat dat u zoveel terug moet worden gebracht in de situatie zonder ongeval. Bij letsel is dit uiteraard niet mogelijk. Een enkelbreuk of hersenschudding is niet terug te draaien. Dit wetsartikel gaat dan ook om het zoveel mogelijk financieel compenseren.

Op basis van het voorgaande dient alle schade vergoed te worden. Dit betekent dus dat als u door het scooterongeluk in Arnhem niet heeft kunnen werken, deze schade vergoed moet worden. Bent u tijdelijk arbeidsongeschikt, dan kan het gaan om structureel overwerk of overuren die niet uitbetaald worden. Is de arbeidsongeschiktheid structureel? Dan ontvangt u na 1 jaar nog maar 70% van uw inkomen vergoed en na 2 jaar mag uw werkgever u ontslaan.

Bent u zelfstandig ondernemer? Dan is er direct geen inkomen meer. U heeft dan direct inkomensschade. Deze schade dient vergoed te worden door de letselschadeverzekeraar.

Naast inkomensschade komen ook medische kosten zoals het eigen risico en bijvoorbeeld reiskosten voor vergoeding in aanmerking. Daarnaast is er recht op een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding voor geleden pijn door het scooterongeluk in Arnhem, angstklachten door een verkeersongeval en ontsierende littekens.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten Arnhem

Ons kantoor houdt zich meer dan 12 jaar bezig met het verhalen van letselschade als gevolg van scooterongelukken. Wij werken daarbij alleen voor letselschadeslachtoffers en dus niet voor verzekeraars. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook precies welke stappen er ondernomen moeten worden om uw letselschade te verhalen. Zij stellen de tegenpartij aansprakelijk, maken een schadestaat op en regelen direct een voorschot op de letselschade voor u.

Na erkenning van de aansprakelijkheid zorgen wij dat uw letselschade voortvarend en maximaal vergoed wordt door de letselschadeverzekeraar. Daarbij kijken wij ook of er nog rekening gehouden moet worden met toekomstige schade.

Bent u aangereden op de scooter in Arnhem en wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos!

Chiraaze Moustaïne, letselschade advocaat

Chiraaze Moustaïne is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeluk

 

Naast een letselschade advocaat in Arnhem kunt u bij ons ook terecht voor een letselschade advocaat in Utrecht en een letselschade advocaat in Wageningen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Arnhem

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar