Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem na een ongeluk?

Letselschade advocaat Arnhem

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem na een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten Arnhem aan het juiste adres. Wij werken in Arnhem en omstreken en hebben geruime ervaring op het gebied van letselschade claimen.

Voor de kosten voor onze rechtsbijstand hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken altijd 100% kosteloos voor u! De aansprakelijke partij (vaak een letselschade verzekering) betaalt de kosten van rechtsbijstand. Een eenzijdig verkeersongeval? Dan betaalt de schade-inzittendenverzekering naast uw letselschade de advocaatkosten.

Waar vind ik een letselschade advocaat in Arnhem?

Uw letselschade advocaat in Arnhem van Brugman Letselschade Advocaten vindt u aan de Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS in Arnhem, Het ligt naast het centraal station in Arnhem en hierdoor gemakkelijk bereikbaar. Maar ook per auto is het kantoor goed bereikbaar.

Als u letsel aan een ongeluk overhoudt, dan begrijpen wij dat u liever heeft dat wij naar u toekomen. Dat doen wij graag! Een intakegesprek vindt dan ook meestal plaats bij u thuis.

Onze letselschade advocaten stellen zich graag aan u voor. Hier vindt u ons volledige letselschade team.

Icon

Letselschade jurist of letselschade advocaat in Arnhem?

Als u een ongeval is overkomen, bijvoorbeeld een achterop aanrijding, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Er zijn veel partijen die u kunnen helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het verhalen van uw letselschade. De kwaliteit van rechtsbijstand is echter heel verschillend. Zo zijn er naaste letselschade advocaten letselschade juristen en letselschade bureaus.

Kiest u voor een letselschade advocaat met een lidmaatschap van de LSA (de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland) dan krijgt u een aantal garanties en geniet u van een aantal voordelen:

 1. Het LSA- lidmaatschap is voorbehouden aan advocaten die een speciale opleiding hebben gevolgd.
 2. LSA- advocaten zijn verplicht jaarlijks een opleiding en cursussen te volgen.
 3. Zij hebben altijd een universitaire opleiding gevolgd.
 4. Een letselschade advocaat is lid van de Orde van Advocaten.
 5. Een letselschade jurist kan niet procederen, een advocaat kan dit wel.

Iedereen mag zich letselschade specialisten of letselschade expert noemen. U weet dus nooit met wie u werkelijk in zee gaat. Kiest u daarom altijd voor een letselschade advocaat. U weet dan zeker dat uw letselschade zaak in goede handen is.

Afspraak met een letselschade advocaat in Arnhem

Wilt u de hulp van een letselschade advocaat in Arnhem? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan direct voor u aan de slag. En onze rechtsbijstand is altijd kosteloos voor u. Sommige letselschadebureaus stellen voor uw letselschade dossier op basis van no cure no pay aan te nemen. Gaat u hier nooit mee akkoord! Als er aansprakelijke partij is, dan dient deze of diens verzekeraar uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand namelijk te voldoen. Dit geldt in de meeste gevallen ook bij een svi-verzekering.

Bij het systeem van no cure no pay betaalt u dus wel degelijk voor uw rechtsbijstand. Ga daarom niet in zee met een no cure no pay advocaat, u doet uzelf dan tekort!

Maak voor een letselschade advies of het verhalen van uw letselschade een afspraak met Brugman Letselschade Advocaten. U weet dan zeker dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Arnhem. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade door een auto-ongeluk in Arnhem, wat nu?

In het verkeer gebeuren veel ongevallen. De meest voorkomende ongevallen in het verkeer zijn fietsongelukken en een kop staart botsing. Maar ook andere auto ongelukken gebeuren in Arnhem met regelmaat, vaak met ernstig letsel tot gevolg. De meest voorkomende letsels zijn:

 • Whiplash
 • Hersenletsel
 • Breuken
 • Tipiapateau fractuur
 • Dwarslaesie

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van uw letsel, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Daarbij dienen alle kosten vergoed te worden, maar ook schade door arbeidsongeschiktheid. En u heeft bij een auto ongeluk altijd recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn die u lijdt, maar ook voor angstklachten, blijvende littekens en voor psychische klachten, zoals een PTSS.

Bij een eenzijdig auto-ongeluk kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering. Weet u niet of u deze heeft? Stuurt u dan uw polis naar ons op, uw letselschade advocaat in Arnhem helpt u graag.

Passagiers hebben geen invloed op het verkeer. Bij een ongeluk treft een passagier dan ook nooit blaam. Daarom is heeft deze groep personen altijd recht op een vergoeding van letselschade. Dus ook als u in de auto zat bij de persoon die de aanrijding veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing.

Als fietser aangereden in Arnhem, heb ik recht op schadevergoeding?

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Bent u op de fiets aangereden door een scooter of auto of betrokken geraakt bij een auto ongeluk in Arnhem en is een ander aansprakelijk? Dan heeft u dus altijd recht op een schadevergoeding.

In Nederland worden voetgangers en fietsers op grond van artikel 185 van de Wegenverkeerswet extra beschermd. Als fietser of voetganger ontvangt u bij een aanrijding altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Ook als het motorvoertuig geen verwijt gemaakt kan worden! Bent u dus als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding.

Bent u dus als fietser aangereden in Arnhem? Dan kunt u een letselschade claim indienen. Uw letselschade advocaat in Arnhem helpt u hier graag bij.

Icon

Als voetganger aangereden in Arnhem, wat nu?

Net als fietser worden voetgangers door de Nederlandse wetgever gezien als “zwakke” verkeersdeelnemers. Als gevolg hiervan kunt u als u als voetganger aangereden wordt altijd een letselschade claim indienen. De enige voorwaarde is dat u door een motorvoertuig aangereden bent.

Is het motorvoertuig schuldig, bijvoorbeeld omdat u op het zebrapad aangereden bent, dan wordt uiteraard alle schade vergoed, zowel de materiƫle letselschade als het smartengeld. Bij een eigen verkeersfout komt ten minste 50% van de schade voor vergoeding in aanmerking.

Een ongeval op het werk in Arnhem, heb ik recht op een schadevergoeding?

Het antwoord op deze vraag is in de meeste gevallen “JA”. Werkgevers hebben de plicht ervoor te zorgen dat u veilig uw werk kunt doen. Raakt u toch gewond bij een bedrijfsongeval, dan dient de schade die u hierdoor lijdt vergoed te worden.

Uitzonderingen op deze hoofdregel zijn:

 1. De werkgever bewijst dat hij aan zijn zware zorgplicht heeft voldaan
 2. Er is sprake van aan opzet grenzende roekeloosheid

In de meeste gevallen is de werkgever aansprakelijk voor het u overkomen arbeidsongeval. Omdat zij meestal verzekerd zijn wordt uw schade vergoed door de letselschadeverzekeraar.

Hier leest u alles over letselschade na een bedrijfsongeval

Contact met uw letselschade advocaat in Arnhem

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Arnhem en omstreken? Onze letselschade advocaten in Arnhem helpen u graag. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk of doen een beroep op de svi-verzekeraar en zorgen voor een maximale schadevergoeding.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij altijd 100% kosteloos, voor kosten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Wilt u een gratis letselschade advies of uw letselschade kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat bij u in de buurt? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar