Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem na een ongeluk?

Letselschade advocaat Arnhem

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem na een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten Arnhem aan het juiste adres. Wij werken in Arnhem en omstreken en hebben geruime ervaring op het gebied van letselschade claimen. Neem contact op en wij helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade in, en in de omgeving van Arnhem.

Een ongeluk kan veel verandering in uw leven met zich meebrengen, zeker als u gewond bent geraakt of klachten aan een ongeluk hebt overgehouden. Dan is het belangrijk dat u zich bij het verhalen van uw letselschade laat bijstaan door een letselschade expert. Zo heeft u alle tijd om te revalideren.

Lijdt u letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd volledig kosteloos na een ongeluk. Bel voor gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Arnhem 0800 278 4626 of vul klik op onderstaande button en vertel ons waarmee wij u kunnen helpen.

Waar vind ik een letselschade advocaat in Arnhem?

Uw letselschade advocaat in Arnhem van Brugman Letselschade Advocaten vindt u aan de Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS in Arnhem. Het ligt naast het centraal station in Arnhem en hierdoor gemakkelijk bereikbaar. Maar ook per auto is het kantoor goed bereikbaar en is er ruime parkeergelegenheid

Als u letsel aan een ongeluk overhoudt, dan begrijpen wij dat u liever heeft dat wij naar u toekomen. Dat doen wij graag! Een intakegesprek vindt dan ook meestal plaats bij u thuis. Samen met uw letselschade advocaat in Arnhem bespreekt u wat u is overkomen en welke verwondingen en klachten u aan het ongeval heeft overgehouden. Vervolgens gaat uw letselschade specialist voor u aan het werk en gaat hij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Ook regelen wij een voorschot op uw letselschadevergoeding zodat u geen kosten en schade hoeft voor te schieten.

Onze letselschade advocaten stellen zich graag aan u voor. Bij ons wordt u altijd geholpen door 1 vaste letselschade expert die goed bereikbaar is en er alles aan doet om uw letselschade zo compleet mogelijk te verhalen.

Letselschade jurist of letselschade advocaat in Arnhem?

Als u een ongeval is overkomen, bijvoorbeeld een aanrijding van achteren, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Er zijn veel partijen die u kunnen helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het verhalen van uw letselschade. De kwaliteit van rechtsbijstand is echter heel verschillend. Zo zijn er naast letselschade advocaten letselschade juristen en letselschadebureaus.

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 13 jaar specialist in het verhalen van letselschade na een ongeluk. Wij hanteren diverse keurmerken. Zo kunnen wij het hoogst haalbare keurmerk letselschade van Nederland, het LSA keurmerk, voorleggen. Kiest u voor een letselschade advocaat met een lidmaatschap van de LSA (de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland) dan krijgt u een aantal garanties en geniet u van een aantal voordelen:

 1. Het LSA- lidmaatschap is voorbehouden aan advocaten die een speciale opleiding hebben gevolgd.
 2. LSA- advocaten zijn verplicht jaarlijks een opleiding en cursussen te volgen.
 3. Zij hebben altijd een universitaire opleiding gevolgd.
 4. Een letselschade advocaat is lid van de Orde van Advocaten.
 5. Een letselschade jurist kan niet procederen, een advocaat kan dit wel.

Iedereen mag zich letselschadespecialist of letselschade expert noemen. U weet dus nooit met wie u werkelijk in zee gaat. Kiest u daarom altijd voor een letselschade advocaat. U weet dan zeker dat uw letselschade zaak in goede handen is.

Afspraak met een letselschade advocaat in Arnhem

Wilt u de hulp van een letselschade advocaat in Arnhem? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan direct voor u aan de slag. En onze rechtsbijstand is altijd kosteloos voor u. Sommige letselschadebureaus stellen voor uw letselschade dossier op basis van no cure no pay aan te nemen. Gaat u hier nooit mee akkoord! Als er aansprakelijke partij is, dan dient deze of diens verzekeraar uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand namelijk te voldoen. Dit geldt in de meeste gevallen ook bij een svi-verzekering.

Bij het systeem van no cure no pay betaalt u dus wel degelijk voor uw rechtsbijstand. Ga daarom niet in zee met een no cure no pay advocaat, u doet uzelf dan tekort!

Maak voor een letselschade advies of het verhalen van uw letselschade een afspraak met Brugman Letselschade Advocaten. U weet dan zeker dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Arnhem. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade door een auto-ongeluk in Arnhem, wat nu?

In het verkeer gebeuren veel ongevallen. De meest voorkomende ongevallen in het verkeer zijn fietsongelukken en een kop staart botsing. Maar ook andere auto ongelukken gebeuren in Arnhem met regelmaat, vaak met ernstig letsel tot gevolg. De meest voorkomende letsels zijn:

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van uw letsel, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Daarbij dienen alle kosten vergoed te worden, maar ook schade door arbeidsongeschiktheid. En u heeft bij een auto ongeluk altijd recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn die u lijdt, maar ook voor angstklachten, blijvende littekens en voor psychische klachten, zoals een PTSS.

Bij een eenzijdig auto-ongeluk kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering. Weet u niet of u deze heeft? Stuurt u dan uw polis naar ons op, uw letselschade advocaat in Arnhem helpt u graag.

Passagiers hebben geen invloed op het verkeer. Bij een ongeluk treft een passagier dan ook nooit blaam. Daarom is heeft deze groep personen altijd recht op een vergoeding van letselschade. Dus ook als u in de auto zat bij de persoon die de aanrijding veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een kettingbotsing in Arnhem. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van letselschadevergoedingen bij auto ongelukken kunnen we u hier goed in bijstaan. Neem direct contact op en laat een van onze letselschade advocaten in Arnhem u helpen voor een maximaal resultaat en het geven van letselschade tips!

Als fietser aangereden in Arnhem, heb ik recht op schadevergoeding?

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Bent u op de fiets aangereden door een scooter of auto of betrokken geraakt bij een auto ongeluk in Arnhem en is een ander aansprakelijk? Dan heeft u dus altijd recht op een schadevergoeding.

In Nederland worden voetgangers en fietsers op grond van artikel 185 van de Wegenverkeerswet extra beschermd. Als fietser of voetganger ontvangt u bij een aanrijding altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Ook als het motorvoertuig geen verwijt gemaakt kan worden! Bent u dus als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding.

Bent u dus als fietser aangereden in Arnhem? Dan kunt u een letselschade claim indienen. Uw letselschade advocaat in Arnhem helpt u hier graag bij.

Als voetganger aangereden in Arnhem, wat nu?

Net als fietser worden voetgangers door de Nederlandse wetgever gezien als “zwakke” verkeersdeelnemers. Als gevolg hiervan kunt u als u als voetganger aangereden wordt altijd een letselschade claim indienen. De enige voorwaarde is dat u door een motorvoertuig aangereden bent.

Is het motorvoertuig schuldig, bijvoorbeeld omdat u op het zebrapad aangereden bent, dan wordt uiteraard alle schade vergoed, zowel de materiële letselschade als het smartengeld. Bij een eigen verkeersfout komt ten minste 50% van de schade voor vergoeding in aanmerking.

Bedrijfsongeval Arnhem

Kan ik mijn werkgever aansprakelijk stellen bij een bedrijfsongeval? Het antwoord op deze vraag is in de meeste gevallen “JA”. Werkgevers hebben de zorgplicht ervoor te zorgen dat u veilig uw werk kunt doen. Raakt u toch gewond bij een bedrijfsongeval, dan dient de schade die u hierdoor lijdt vergoed te worden.

Uitzonderingen op deze hoofdregel zijn:

 1. De werkgever bewijst dat hij aan zijn zware zorgplicht heeft voldaan
 2. Er is sprake van aan opzet grenzende roekeloosheid

In de meeste gevallen is de werkgever dus aansprakelijk voor het u overkomen arbeidsongeval. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Omdat zij meestal verzekerd zijn wordt uw schade vergoed door de letselschadeverzekeraar.

Niet alleen bij een bedrijfsongeval is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Ook in de volgende gevallen kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor uw letselschade:

 • bij een verkeersongeluk onder werktijd
 • indien u letsel oploopt door toedoen van een collega

Letselschadevergoeding door medische fout in Arnhem?

Bent u het slachtoffer van een medische fout in het ziekenhuis, een kliniek of van uw huisarts in Arnhem of omstreken? Neem dan contact op met de letselschadeadvocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Of er nou een operatie is misgegaan of dat er verkeerd medisch advies verstrekt is; wij verhalen uw medische kosten en de overige letselschadekosten van deze medische misser. 

Heeft de arts, de kliniek of het ziekenhuis aansprakelijkheid erkend? Dan verhalen wij uw letselschade kosteloos voor u. Onze letselschade advocaten verhalen de kosten voor rechtsbijstand op de verzekeraar van de arts, ziekenhuis of kliniek. Hiervoor vragen wij onze medisch adviseur eerst om een medisch advies. Is de aansprakelijkheid erkend? Dan verhalen wij alle materiële schade, waaronder de gemaakte medische kosten en alle overige soorten letselschade bedragen.

Bedrijfsongeval melden

Soms is een bedrijfsongeval zo ernstig, dat een werkgever een bedrijfsongeval melden moet. Een bedrijfsongeval melden moet gebeuren bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. Deze doet dan onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk en maakt een rapport op met eventuele verbeterpunten voor de arbeidsomstandigheden. Ook kan de arbeidsinspecteur bij het overtreden van de zorgplicht van de werkgever deze laatste een boete geven.

De werkgever moet in de volgende gevallen een bedrijfsongeval melden:

 • in het geval u blijvend letsel aan het ongeluk overgehouden hebt
 • bij een dodelijk bedrijfsongeval
 • als u in het ziekenhuis wordt opgenomen na het arbeidsongeval

Bent u gewond geraakt tijdens het werk? Wij onderzoeken gratis of u de werkgever aansprakelijk kunnen stellen. Ook regelen wij dat vervolgens uw letselschade volledig vergoed wordt door de verzekeraar van de werkgever.

Gebeten door een hond in Arnhem

U maakt een wandeling in Arnhems buiten als u plotseling gebeten door een hond wordt. Of uw zoon of dochter wordt aangevallen door de hond van bekenden met een hondenbeet tot gevolg. Een eng moment dat ook nog eens tot schade kan leiden. Bijvoorbeeld omdat er zenuwschade ontstaat door de hondenbeet of een ontsierend litteken.

Aansprakelijk voor de gevolgen van een hondenbeet is de hondenbezitter. Deze dient alle letselschade van u of uw kind door een hondenbeet te vergoeden. Dit is opgenomen in artikel 6:179 BW dat over aansprakelijkheid bij dieren gaat. Door middel van een aansprakelijkheidsbrief stelt u de hondenbezitter aansprakelijk. Hondeneigenaren zijn over het algemeen verzekerd tegen schade veroorzaakt door een beet van een hond. In de meeste gevallen zal de verzekeraar de letselschade dan ook vergoeden.

Bent u of iemand in uw omgeving gebeten door een hond en heeft u recht op een schadevergoeding wegens de gevolgen hiervan? Schakel dan de letselschade advocaten van Brugman uit Arnhem in en laat ons u volledig kosteloos helpen.

Waarom Brugman Advocaten bij letselschade in Arnhem?

Heeft u letselschade opgelopen ten gevolge van een ongeval in of in de omgeving van Arnhem? Dan staan de advocaten van Brugman Letselschade voor u klaar. Wij helpen u bij het berekenen en het verhalen van uw letselschadevergoeding en dat doen wij geheel gratis. Vele mensen zijn u voorgegaan en hebben hier recensies over achtergelaten. 

“Positieve ervaring, laagdrempelig advocatenkantoor met gedreven advocaten en medewerkers die je duidelijk en begrijpelijk uitleg geven. Dus geen moeilijk en duur gedoe. Ze zijn goed bereikbaar en ben altijd vriendelijk te woord gestaan. Zeer tevreden met het behaalde resultaat en wil ze dan ook graag aanbevelen. Betrof een letselschade zaak en ze hebben ook mijn werkgever geholpen, dus beide tevreden.”

 • Roos van Winkel

Heeft het ongeval plaatsgevonden op een andere locatie dan Arnhem? Geen zorgen want Brugman Letselschade Advocaten hebben filialen door heel Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor letselschade opgelopen in Groningen en Den Bosch

Kiest u voor gratis juridische hulp van een van de advocaten bij letselschade van ons kantoor? Dan regelen wij na de aanvaarding van aansprakelijkheid direct een voorschot op uw letselschade en zorgen wij voor een maximale slotbetaling van uw schadevergoeding.

Contact met uw letselschade advocaat in Arnhem

Lijdt u schade in Arnhem door een hondenbeet, bedrijfsongeval of verkeersongeluk in Arnhem en omstreken? Onze letselschade advocaten in Arnhem helpen u graag. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk of doen een beroep op de svi-verzekeraar, gaan uw schadevergoeding berekenen en zorgen voor een maximale schadevergoeding.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken onze advocaten bij letselschade altijd 100% kosteloos, voor kosten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Wilt u een gratis letselschade advies of uw letselschade kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat bij u in de buurt? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Steven Polak, letselschade advocaat bij Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar