Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem na een ongeluk?

Letselschade advocaat Arnhem

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem na een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten Arnhem aan het juiste adres. Wij werken in Arnhem en omstreken en hebben geruime ervaring op het gebied van letselschade claimen. Neem contact op en wij helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade in, en in de omgeving van Arnhem.

Een ongeluk kan veel verandering in uw leven met zich meebrengen, zeker als u gewond bent geraakt of klachten aan een ongeluk hebt overgehouden. Dan is het belangrijk dat u zich bij het verhalen van uw letselschade laat bijstaan door een letselschade expert. Zo heeft u alle tijd om te revalideren.

Lijdt u letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd volledig kosteloos na een ongeluk. Bel voor gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Arnhem 0800 278 4626 of vul klik op onderstaande button en vertel ons waarmee wij u kunnen helpen.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Waar vind ik een letselschade advocaat in Arnhem?

Uw letselschade advocaat in Arnhem van Brugman Letselschade Advocaten vindt u aan de Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS in Arnhem. Het ligt naast het centraal station in Arnhem en hierdoor gemakkelijk bereikbaar. Maar ook per auto is het kantoor goed bereikbaar en is er ruime parkeergelegenheid

Als u letsel aan een ongeluk overhoudt, dan begrijpen wij dat u liever heeft dat wij naar u toekomen. Dat doen wij graag! Een intakegesprek vindt dan ook meestal plaats bij u thuis. Samen met uw letselschade advocaat in Arnhem bespreekt u wat u is overkomen en welke verwondingen en klachten u aan het ongeval heeft overgehouden. Vervolgens gaat uw letselschade specialist voor u aan het werk en gaat hij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Ook regelen wij een voorschot op uw letselschadevergoeding zodat u geen kosten en schade hoeft voor te schieten.

Onze letselschade advocaten stellen zich graag aan u voor. Bij ons wordt u altijd geholpen door 1 vaste letselschade expert die goed bereikbaar is en er alles aan doet om uw letselschade zo compleet mogelijk te verhalen.

Letselschade jurist of letselschade advocaat in Arnhem?

Als u een ongeval is overkomen, bijvoorbeeld een aanrijding van achteren, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Er zijn veel partijen die u kunnen helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het verhalen van uw letselschade. De kwaliteit van rechtsbijstand is echter heel verschillend. Zo zijn er naast letselschade advocaten letselschade juristen en letselschadebureaus.

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 13 jaar specialist in het verhalen van letselschade na een ongeluk. Wij hanteren diverse keurmerken. Zo kunnen wij het hoogst haalbare keurmerk letselschade van Nederland, het LSA keurmerk, voorleggen. Kiest u voor een letselschade advocaat met een lidmaatschap van de LSA (de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland) dan krijgt u een aantal garanties en geniet u van een aantal voordelen:

 1. Het LSA- lidmaatschap is voorbehouden aan advocaten die een speciale opleiding hebben gevolgd.
 2. LSA- advocaten zijn verplicht jaarlijks een opleiding en cursussen te volgen.
 3. Zij hebben altijd een universitaire opleiding gevolgd.
 4. Een letselschade advocaat is lid van de Orde van Advocaten.
 5. Een letselschade jurist kan niet procederen, een advocaat kan dit wel.

Iedereen mag zich letselschadespecialist of letselschade expert noemen. U weet dus nooit met wie u werkelijk in zee gaat. Kiest u daarom altijd voor een letselschade advocaat. U weet dan zeker dat uw letselschade zaak in goede handen is.

Wie is uw letselschade advocaat?

Maak kennis met onze capabele advocaten. Ons kantoor bestaat uit een groot aantal advocaten en juristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval. U bent bij ons altijd verzekerd van de juiste advocaat voor uw zaak.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Lisa van Diepen
Letselschade advocaat

Van Lisa kunt u verwachten dat zij zich volledig voor u inzet als slachtoffer van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval. Bij Lisa
bent u dan ook aan het juiste adres voor het claimen van uw letselschade.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Afspraak met een letselschade advocaat in Arnhem

Wilt u de hulp van een letselschade advocaat in Arnhem? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan direct voor u aan de slag. En onze rechtsbijstand is altijd kosteloos voor u. Sommige letselschadebureaus stellen voor uw letselschade dossier op basis van no cure no pay aan te nemen. Gaat u hier nooit mee akkoord! Als er aansprakelijke partij is, dan dient deze of diens verzekeraar uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand namelijk te voldoen. Dit geldt in de meeste gevallen ook bij een svi-verzekering.

Bij het systeem van no cure no pay betaalt u dus wel degelijk voor uw rechtsbijstand. Ga daarom niet in zee met een no cure no pay advocaat, u doet uzelf dan tekort!

Maak voor een letselschade advies of het verhalen van uw letselschade een afspraak met Brugman Letselschade Advocaten. U weet dan zeker dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Arnhem. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade door een auto-ongeluk in Arnhem, wat nu?

In het verkeer gebeuren veel ongevallen. De meest voorkomende ongevallen in het verkeer zijn fietsongelukken en een kop staart botsing. Maar ook andere auto ongelukken gebeuren in Arnhem met regelmaat, vaak met ernstig letsel tot gevolg. De meest voorkomende letsels zijn:

Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van uw letsel, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Daarbij dienen alle kosten vergoed te worden, maar ook schade door arbeidsongeschiktheid. En u heeft bij een auto ongeluk altijd recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn die u lijdt, maar ook voor angstklachten, blijvende littekens en voor psychische klachten, zoals een PTSS.

Bij een eenzijdig auto-ongeluk kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering. Weet u niet of u deze heeft? Stuurt u dan uw polis naar ons op, uw letselschade advocaat in Arnhem helpt u graag.

Passagiers hebben geen invloed op het verkeer. Bij een ongeluk treft een passagier dan ook nooit blaam. Daarom is heeft deze groep personen altijd recht op een vergoeding van letselschade. Dus ook als u in de auto zat bij de persoon die de aanrijding veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een kettingbotsing in Arnhem. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van letselschadevergoedingen bij auto ongelukken kunnen we u hier goed in bijstaan. Neem direct contact op en laat een van onze letselschade advocaten in Arnhem u helpen voor een maximaal resultaat en het geven van letselschade tips!

Als fietser aangereden in Arnhem, heb ik recht op schadevergoeding?

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Bent u op de fiets aangereden door een scooter of auto of betrokken geraakt bij een auto ongeluk in Arnhem en is een ander aansprakelijk? Dan heeft u dus altijd recht op een schadevergoeding.

In Nederland worden voetgangers en fietsers op grond van artikel 185 van de Wegenverkeerswet extra beschermd. Als fietser of voetganger ontvangt u bij een aanrijding altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Ook als het motorvoertuig geen verwijt gemaakt kan worden! Bent u dus als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding.

Bent u dus als fietser aangereden in Arnhem? Dan kunt u een letselschade claim indienen. Uw letselschade advocaat in Arnhem helpt u hier graag bij.

Als voetganger aangereden in Arnhem, wat nu?

Net als fietser worden voetgangers door de Nederlandse wetgever gezien als “zwakke” verkeersdeelnemers. Als gevolg hiervan kunt u als u als voetganger aangereden wordt altijd een letselschade claim indienen. De enige voorwaarde is dat u door een motorvoertuig aangereden bent.

Is het motorvoertuig schuldig, bijvoorbeeld omdat u op het zebrapad aangereden bent, dan wordt uiteraard alle schade vergoed, zowel de materiële letselschade als het smartengeld. Bij een eigen verkeersfout komt ten minste 50% van de schade voor vergoeding in aanmerking.

Bedrijfsongeval Arnhem

Kan ik mijn werkgever aansprakelijk stellen bij een bedrijfsongeval? Het antwoord op deze vraag is in de meeste gevallen “JA”. Werkgevers hebben de zorgplicht ervoor te zorgen dat u veilig uw werk kunt doen. Raakt u toch gewond bij een bedrijfsongeval, dan dient de schade die u hierdoor lijdt vergoed te worden.

Uitzonderingen op deze hoofdregel zijn:

 1. De werkgever bewijst dat hij aan zijn zware zorgplicht heeft voldaan
 2. Er is sprake van aan opzet grenzende roekeloosheid

In de meeste gevallen is de werkgever dus aansprakelijk voor het u overkomen arbeidsongeval. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Omdat zij meestal verzekerd zijn wordt uw schade vergoed door de letselschadeverzekeraar.

Niet alleen bij een bedrijfsongeval is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Ook in de volgende gevallen kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor uw letselschade:

 • bij een verkeersongeluk onder werktijd
 • indien u letsel oploopt door toedoen van een collega

Letselschadevergoeding door medische fout in Arnhem?

Bent u het slachtoffer van een medische fout in het ziekenhuis, een kliniek of van uw huisarts in Arnhem of omstreken? Neem dan contact op met de letselschadeadvocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Of er nou een operatie is misgegaan of dat er verkeerd medisch advies verstrekt is; wij verhalen uw medische kosten en de overige letselschadekosten van deze medische misser. 

Heeft de arts, de kliniek of het ziekenhuis aansprakelijkheid erkend? Dan verhalen wij uw letselschade kosteloos voor u. Onze letselschade advocaten verhalen de kosten voor rechtsbijstand op de verzekeraar van de arts, ziekenhuis of kliniek. Hiervoor vragen wij onze medisch adviseur eerst om een medisch advies. Is de aansprakelijkheid erkend? Dan verhalen wij alle materiële schade, waaronder de gemaakte medische kosten en alle overige soorten letselschade bedragen.

Bedrijfsongeval melden

Soms is een bedrijfsongeval zo ernstig, dat een werkgever een bedrijfsongeval melden moet. Een bedrijfsongeval melden moet gebeuren bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. Deze doet dan onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk en maakt een rapport op met eventuele verbeterpunten voor de arbeidsomstandigheden. Ook kan de arbeidsinspecteur bij het overtreden van de zorgplicht van de werkgever deze laatste een boete geven.

De werkgever moet in de volgende gevallen een bedrijfsongeval melden:

 • in het geval u blijvend letsel aan het ongeluk overgehouden hebt
 • bij een dodelijk bedrijfsongeval
 • als u in het ziekenhuis wordt opgenomen na het arbeidsongeval

Bent u gewond geraakt tijdens het werk? Wij onderzoeken gratis of u de werkgever aansprakelijk kunnen stellen. Ook regelen wij dat vervolgens uw letselschade volledig vergoed wordt door de verzekeraar van de werkgever.

Gebeten door een hond in Arnhem

U maakt een wandeling in Arnhems buiten als u plotseling gebeten door een hond wordt. Of uw zoon of dochter wordt aangevallen door de hond van bekenden met een hondenbeet tot gevolg. Een eng moment dat ook nog eens tot schade kan leiden. Bijvoorbeeld omdat er zenuwschade ontstaat door de hondenbeet of een ontsierend litteken.

Aansprakelijk voor de gevolgen van een hondenbeet is de hondenbezitter. Deze dient alle letselschade van u of uw kind door een hondenbeet te vergoeden. Dit is opgenomen in artikel 6:179 BW dat over aansprakelijkheid bij dieren gaat. Door middel van een aansprakelijkheidsbrief stelt u de hondenbezitter aansprakelijk. Hondeneigenaren zijn over het algemeen verzekerd tegen schade veroorzaakt door een beet van een hond. In de meeste gevallen zal de verzekeraar de letselschade dan ook vergoeden.

Bent u of iemand in uw omgeving gebeten door een hond en heeft u recht op een schadevergoeding wegens de gevolgen hiervan? Schakel dan de letselschade advocaten van Brugman uit Arnhem in en laat ons u volledig kosteloos helpen.

Waarom Brugman Advocaten bij letselschade in Arnhem?

Heeft u letselschade opgelopen ten gevolge van een ongeval in of in de omgeving van Arnhem? Dan staan de advocaten van Brugman Letselschade voor u klaar. Wij helpen u bij het berekenen en het verhalen van uw letselschadevergoeding en dat doen wij geheel gratis. Vele mensen zijn u voorgegaan en hebben hier recensies over achtergelaten. 

“Positieve ervaring, laagdrempelig advocatenkantoor met gedreven advocaten en medewerkers die je duidelijk en begrijpelijk uitleg geven. Dus geen moeilijk en duur gedoe. Ze zijn goed bereikbaar en ben altijd vriendelijk te woord gestaan. Zeer tevreden met het behaalde resultaat en wil ze dan ook graag aanbevelen. Betrof een letselschade zaak en ze hebben ook mijn werkgever geholpen, dus beide tevreden.”

 • Roos van Winkel

Heeft het ongeval plaatsgevonden op een andere locatie dan Arnhem? Geen zorgen want Brugman Letselschade Advocaten hebben filialen door heel Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor letselschade opgelopen in Groningen en Den Bosch

Kiest u voor gratis juridische hulp van een van de advocaten bij letselschade van ons kantoor? Dan regelen wij na de aanvaarding van aansprakelijkheid direct een voorschot op uw letselschade en zorgen wij voor een maximale slotbetaling van uw schadevergoeding.

Contact met uw letselschade advocaat in Arnhem

Lijdt u schade in Arnhem door een hondenbeet, bedrijfsongeval of verkeersongeluk in Arnhem en omstreken? Onze letselschade advocaten in Arnhem helpen u graag. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk of doen een beroep op de svi-verzekeraar, gaan uw schadevergoeding berekenen en zorgen voor een maximale schadevergoeding.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken onze advocaten bij letselschade altijd 100% kosteloos, voor kosten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Wilt u een gratis letselschade advies of uw letselschade kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat bij u in de buurt? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Park Tower
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar