Onze letselschade advocaat Eke Tinga verhaalt kosteloos uw letselschade!
Bent u in Heerenveen aangereden en lijdt u hierdoor letselschade?

Aanrijding met letsel in Heerenveen? Claim uw letselschade!

Een ongeluk zit in een klein hoekje is het spreekwoord. Zeker in het verkeer ligt een aanrijding op de loer. Een achterop aanrijding of kop-staart botsing komt dan ook dagelijks voor in Heerenveen en omstreken. Wanneer een ander verkeersdeelnemer een verkeersfout maakt, dan is deze aansprakelijk voor uw letselschade. Bij een eenzijdig verkeersongeval is dit vaak de schade-inzittendenverzekering.

Lijdt u schade door een aanrijding in Heerenveen en wilt u weten waar u recht op heeft? Onze letselschade advocaten in Heerenveen helpen u graag. Omdat wij de de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij verhalen, helpen onze letselschade specialisten u ook nog eens volledig kosteloos!

Wilt u uw letselschade claimen bij de aansprakelijke partij of svi- verzekering? Vul hier uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op of bel ons: 0800 278 4626 (gratis).

Icon

Een aanrijding in Heerenveen, wat nu?

Een verkeersongeval kan vindt op diverse manieren plaats. Zo kan er sprake zijn van een auto-ongeluk tussen 2 auto’s, maar u kunt ook als fietser aangereden zijn. Of er is sprake van een eenzijdig verkeersongeval. Is er bij de aanrijding een motorvoertuig betrokken? Dan is er altijd een letselschadeverzekeraar die aangesproken kan worden. Iedere auto, scooter en vrachtwagen is namelijk naar Nederlands recht verplicht verzekerd.

De persoon die een verkeersfout maakt is aansprakelijk voor de geleden letselschade. De letselschade verzekeraar van deze partij dient uw letselschade dan te vergoeden.

Icon

Bent u aangereden? Dan is het volgende van belang:

✅ Vul een schade-aanrijdingsformulier in
✅ Bel bij twijfel de politie
✅ Getuigen? Schrijf contactgegevens op
✅ Bel uw letselschadde specialist

Het invullen van het schade-aanrijdingsformulier dien als bewijs van de aanrijding. Laat het aanrijdingformulier daarom altijd ondertekenen! Weigert de wederpartij het schadeformulier te ondertekenen of werkt deze niet mee? Bel dan altijd de politie!

Het is belangrijk dat de aansprakelijke partij zo snel mogelijk aansprakelijk gesteld wordt. Bij Brugman letselschade Advocaten doen wij dit graag voor u en altijd 100% kosteloos. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis) voor het verhalen van uw schade na een aanrijding in Heerenveen.

Icon

Schade door een auto-ongeluk

Een aanrijding van achteren, in de flank of een frontale aanrijding, bij een auto ongeluk kunt u ernstige klachten en letsel oplopen. Dit kan variëren van een whiplash tot hersenletsel, een tibia plateau fractuur tot een dwarslaesie. Door een auto-ongeluk kan er arbeidsongeschiktheid ontstaan en maakt u kosten als uw eigen risico. Schade door letsel noemen wij letselschade.

Bent u door een verkeersfout van een ander aangereden? Dan dient al uw schade vergoed te worden. Letselschade bestaat daarbij uit materiële schadeposten en smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten en verkeersangst, maar ook voor verdriet, boosheid en ontsierende littekens. Er is bij een aanrijding in Heerenveel altijd recht op smartengeld.

Soms is er geen schuldige aan te wijzen. Het gaat dan om een eenzijdig verkeersongeval of om een eigen verkeersfout. Dan is het goed om te weten dat veel mensen een schade-inzittendenverzekering hebben afgesloten. Op basis hiervan is er altijd recht op een letselschadevergoeding. Dit geldt voor alle inzittenden, dus voor de bestuurder en passagiers.

Zat u als passagier in de auto en bent u betrokken bij een auto- ongeluk? Op grond van een bijzondere regeling ontvangt u dan altijd uw letselschade vergoed. Uw letselschade advocaat in Heerenveen informeert u hier graag over.

Als fietser aangereden in Heerenveen

In Friesland maar zeker ook en in de buurt van Heerenveen kan prachtig gefietst worden. De keerzijde van fietsen is dat u kwetsbaar bent in het verkeer. Bij een fietsongeluk is er dan ook niet zelden sprake van ernstig letsel. Daarom wordt u als u op de fiets aangereden bent extra beschermd door de wetgever. Deze bescherming houdt in dat u altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed krijgt. Ook als u zelf een verkeersfout maakt.

De enige voorwaarde om van deze regeling gebruik te kunnen maken is dat u als fietser aangereden bent door een motorvoertuig. Is het motorvoertuig schuldig aan het ongeval? Dan ontvangt u uiteraard uw volledige schade vergoed!

Bent u als fietser aangereden in Heerenveen? Onze letselschade advocaat in Heerenveen helpt u graag. Wij zorgen ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis) voor kosteloze rechtsbijstand bij een aanrijding.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten in specialist in het verhalen van letselschade en overlijdensschade. Met 5 ervaren en deskundige en ervaren letselschade advocaten bieden wij u alle kennis over letselschade die nodig is. Daarnaast worden onze advocaten ondersteunt door een team van letselschade juristen.

Brugman Letselschade Advocaten is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Een aantal advocaten zijn daarnaast lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een ervaren en deskundig team van letselschadespecialisten.

Bent u aangereden door een auto, betrokken bij een fiets ongeluk of heeft u letsel na een ongeluk met de vrachtwagen? Onze letselschade advocaten in Heerenveen helpen u graag. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Heerenveen

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar