Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Heeft u letsel aan een bedrijfsongeval in Alblasserdam overgehouden?

Bedrijfsongeval Alblasserdam

Is u in Alblasserdam een bedrijfsongeval overkomen en lijdt u hierdoor letsel? Een bedrijfsongeval kan grote gevolgen hebben; op uw gezondheid, maar ook financieel. Natuurlijk is uw gezondheid het belangrijkste en daar wilt u alle energie in steken. Maar u maakt zich wellicht ook zorgen om uw inkomen en de kosten die u maakt door het bedrijfsongeval in Alblasserdam. Hiervoor kunt u kosteloos een beroep doen op de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten.

Onze letselschade advocaten helpen u graag bij letselschade. Wij stellen een aansprakelijkstelling op en regelen de schade met de letselschadeverzekeraar van uw werkgever. Zo kunt u zich bezighouden met uw gezondheid en revalidatie!

Wilt u letselschade claimen na een bedrijfsongeval in Alblasserdam en omstreken? Bel uw letselschade advocaat: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Icon

Wat is een bedrijfsongeval?

Van een bedrijfsongeval is sprake als een werknemer of zzp’er tijdens werk bij een werkgever of opdrachtgever een ongeluk overkomt en hierbij gewond raakt. Ontstaat hierbij letsel, dan is er recht op een letselschade vergoeding als de zorgplicht werkgever is geschonden. Daarnaast is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid als u letsel oploopt door een fout van een collega, zoals bij een heftruck ongeluk als u door de heftruck wordt aangereden.

Een werkgever is ten slotte ook aansprakelijk als u tijdens werktijd een aanrijding in het verkeer overkomt.

Letsel door een bedrijfsongeval in Alblasserdam

Een bedrijfsongeval kan vele oorzaken hebben, een val van een stijger, bouwongevallen of wellicht een fout van een collega. Raakt u hierbij gewond en ontstaat er letsel, dan dient de werkgever aan te tonen dat hem geen enkel verwijt treft. In de regel blijkt dit een bijna onmogelijke opgave.

Uw werkgever is dan ook meestal aansprakelijk voor een ongeval op het werk. Er wordt dan gesproken over werkgeversaansprakelijkheid. Gelukkig zijn bijna alle werkgevers in Nederland verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade wordt dan vergoed de letselschade verzekeraar van de werkgever.

Icon

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval in Alblasserdam

Is de aansprakelijkheid erkend? Dan kunt u uw letselschade claimen. Letselschade bestaat uit divers schadeposten, waaronder:

 • Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid.
 • Het eigen risico.
 • Kosten fysiotherapeut.
 • Huishoudelijke hulp.
 • Verzorgingskosten en verplegingskosten.
 • Reiskosten.
 • Smartengeld.

Deze opsomming is niet limitatief. Er kunnen nog veel meer kosten zijn die deel uitmaken van uw letselschade vergoeding. Wilt u weten waar u recht op heeft na een bedrijfsongeval in Alblasserdam? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Wanneer moet ik een bedrijfsongeval melden?

Een bedrijfsongeval melden is voor een slachtoffer niet noodzakelijk. Wel is het verstandig om een ongeval op het werk te melden, u dient namelijk te bewijzen dat u tijdens het werk een bedrijfsongeval is overkomen. Verder adviseren wij u bij een ongeval op het werk:

 • schrijf contactgegevens van eventuele getuigen op
 • laat uw letsel documenteren, zeker bij niet objectiveerbaar letsel (nekklachten, rugklachten)
 • schakel een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in

Brugman Letselschade Advocaten Alblasserdam

Brugman Letselschade Advocaten is gevestigd in Rotterdam. Maar onze letselschade advocaat Rotterdam komt gewoon bij u thuis in Alblasserdam om met u over het bedrijfsongeval te praten. Samen met u inventariseren wij uw schade en verhalen deze op de aansprakelijke partij.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval of verkeersongeval. Dit doen onze letselschade specialisten al meer dan 15 jaar! Onze letselschade advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u het bewijs dat u te maken heeft met niet alleen een ervaren en deskundige partij, maar ook betrouwbare partij!

Zoekt u in Alblasserdam een letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor een gratis adviesgesprek of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Rotterdam en omgeving? U vindt onze kantoren in Rotterdam, maar ook in Den Haag en Gouda. Dus ook voor een letselschade advocaat in Den Haag, een letselschade advocaat in Wormerveer en een letselschade advocaat Gouda kunt u bij ons gratis terecht voor het verhalen van letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Alblasserdam

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar