Niet nodig, wij helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade!
Zoekt u een letselschade advocaat no cure no pay ?

Letselschade verhalen na een ongeluk

Er is u een ongeluk overkomen en hierdoor lijdt u schade. Wij spreken dan van letselschade. Logisch dat u deze letselschade verhalen wilt, maar dit is niet eenvoudig. Want hoe stel je iemand aansprakelijk en wat als er discussie ontstaat over de schuldvraag of de hoogte van uw schadevergoeding? Daarom is het fijn als u bij uw letselschade claim gratis hulp kunt krijgen van een letselschade advocaat.

Bij ons rechtsbijstand na een ongeluk gratis. Hoe dit kan? Wij claimen uw schade en de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Zo betaalt u dus niks voor onze rechtsbijstand. U heeft dus geen no cure no pay advocaat nodig, dat is namelijk helemaal niet gratis!

Wilt u ook gratis uw letselschade verhalen op de veroorzaker van een aanrijding, de hondeneigenaar of uw werkgever na een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd volledig kosteloos! Bel voor gratis rechtsbijstand van onze letselschade advocaten 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij gaan direct voor u aan de slag met het verhalen van uw letselschade.

Letselschade verhalen op tegenpartij

Letselschade verhalen op de tegenpartij gebeurt door middel van een aansprakelijkstelling. Hierin staat onder andere de toedracht van een ongeluk, wie er bijvoorbeeld schuldig is aan een aanrijding en welke letselschadeposten er zijn.

Alvorens uw letselschade te kunnen claimen, dient wel eerst vast te staan wie aansprakelijk is voor uw letselschade. In het geval van een aanrijding is dit de bestuurder van het voertuig dat geen voorrang verleende of de veroorzaker van een kop-staart botsing of kettingbotsing. Maar de letselschadeclaim kan meteen bij de verzekeraar van een auto ingediend worden.

Bent u gebeten door een hond? Dan is de hondenbezitter aansprakelijk en in het geval van een arbeidsongeluk is dit de werkgever als deze zijn zorgplicht als werkgever geschonden heeft.

Staat eenmaal vast wie er aansprakelijk is voor de schade, kan kunnen onze letselschade advocaten voor u de tegenpartij aansprakelijk stellen. In deze aansprakelijkheidsbrief wordt ook direct om een voorschot op uw letselschade verzocht. Immers, na een aanrijding, hondenbeet of ongeluk op het werk wordt er direct schade geleden.

Gratis hulp van een letselschade advocaat

Letselschade verhalen kan een lang en moeilijk juridisch traject zijn. Dan is het fijn als u de afwikkeling van de schadeclaim gratis over kunt laten aan een letselschade professional. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. En met meer dan 15 bezoeklocaties in Nederland zijn wij altijd dichtbij. Maar 1 van onze letselschade experts komt gewoon bij u thuis om te praten over wat u is overkomen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Nadat er een erkenning van de aansprakelijkheid is, zorgen wij ervoor dat uw letselschade snel verhaald wordt. Dit is wat wij allemaal in uw letselschadezaak doen:

 • Wij gaan direct een voorschot claimen op uw letselschade.
 • De onderhandelingen over de hoogte van uw schadevergoeding worden door ons gevoerd.
 • Indien nodig schakelen wij onze medisch adviseur in voor de beste medische behandelingen.
 • Wij regelen een medische expertise bij discussie over het causaal verband.
 • Komen wij er niet uit met de verzekeraar? Dan procederen wij voor u.
 • Er wordt voor gezorgd dat uw letselschade maximaal verhaald wordt.

Contact met een ervaren en deskundige letselschade advocaat

Bent u gewond geraakt bij een ongeluk of heeft u hieraan klachten overgehouden en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en vertel ons wat u is overkomen. Een gespecialiseerde letselschade advocaat neemt dan direct contact met u op.

Steven Polak. letselschade advocaat Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar